QUOTE(aSmija @ 2007 01 31, 20:15)
sveikos
aš irgi norėčiau sužinot, kaip apnert patį karoliuką, vis bandau ir niekaip neišeina
gal kas paaiškins arba kokią nuorodą duos

aš irgi norėčiau sužinot, kaip apnert patį karoliuką, vis bandau ir niekaip neišeina

gal kas paaiškins arba kokią nuorodą duos

Va įkeliu patį pirmąjį aprašymą kurį esu išsisaugojus kai tik pradėjau apnėrinėti karoliukus

Pynutę dariau iš 5 akių, pirma eilė - 7 akys, antroje eilėje kas antrą akį pridėdavau po 1 akį, trečioje eilėje pridėdavau po 1 akį kas ketvirtą, tada 3 elės nepridedant akių, tada dėjau karolį ir atitinkamai siaurinau.
O vėliau apnėrimas jau priklauso nuo karoliuko dydžio ir patirties
QUOTE(P@nter@ @ 2007 02 01, 10:52)
Va įkeliu patį pirmąjį aprašymą kurį esu išsisaugojus kai tik pradėjau apnėrinėti karoliukus
Pynutę dariau iš 5 akių, pirma eilė - 7 akys, antroje eilėje kas antrą akį pridėdavau po 1 akį, trečioje eilėje pridėdavau po 1 akį kas ketvirtą, tada 3 elės nepridedant akių, tada dėjau karolį ir atitinkamai siaurinau.

dabar lygtai aišku, nu bandysiu daryt

ačiux

Kažko trūksta
Spalvos keistos...
Bet parodyt reikia
Tai kas dabar juos nešios? Reiks ardyt...

Spalvos keistos...
Bet parodyt reikia

O čia blizgiukai

QUOTE(krivai @ 2007 02 01, 11:18)
Kažko trūksta
Spalvos keistos...
Bet parodyt reikia

Spalvos keistos...
Bet parodyt reikia

Nesuprantu, ko tu kabinėjies

MONAMI o kada tu pasirodysi su naujais darbeliais

QUOTE(*MONAMI* @ 2007 02 02, 14:29)
Manekėnės arba šeimininkės, kuriai uždėtum ant kaklo