Įkraunama...
Įkraunama...

Batutai


Pirkome Lietuvoje, o ne UK, bet tikrai tvirtas ir geras thumbup.gif . Vaikai šokinėja jau ne vienerius metus smile.gif
Atsakyti
musu batutas iki 75kg atlaiko svorio bet apsaugos suplyso sad.gif
Atsakyti
O kas nors turite įkasamą batutą? Mane labai sudomino tas variantas
Atsakyti
sveiki gal kas turi atsiliepimu apie cia pirkta batuta http://pigu.lt/batut...25_m?id=3399944
Atsakyti
O kokia buna sokinejimo danga? Esu girdejusi is PVC, polietileno, gumos..Kuri patvariausia?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 01 29, 23:49)
Akcijos batutams paprastai būna per vasaros sezono prekių išpardavimus.

už kiek galima nuspirkti maždaug per akciją 3m batutą su tinklu?
Atsakyti
Mez pirkome pries 4metus is Jysk parduotuves,apsaugos suplyso o taip dar butu laikes ilgai ...ieskom dabar didesnio ,gal kas matet gerom kainom kas parduoda?praeita vasara maciau pigu.lt pardavinejo gerom kainom,bet dabar kolkas kainos uzkeltos pas juos g.gif reik laukt nuolaidu;)
Atsakyti
Sveiki,

labai reikia pagalbos...turim per pati viduri batuto skylute per nykscio stori..taip gavosi kad vyras pastate batuta po tokiu kuolu ir nusprende pasokinet doh.gif doh.gif doh.gif to ir uzteko, kad prasidurtu..o babutas tik pirma diena pastatytas sad.gif.. batutas didelis..gal kas zinot kur galima kreiptis ar kaip pataisyti situacija..neismesi gi dabar doh.gif doh.gif
Atsakyti

 ! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
Atsakyti
Ir mes jau trečius metus naudojam Combo batutą, tikrai geras ir tvirtas thumbup.gif
Atsakyti
Greitai nusibos, nesokines gi amzinai, kiekviena diena, atsidziaugs ir paliks stoveti. O paskui isaugs, jau geriau kazka naudingiau nupirkti.
Atsakyti
QUOTE(indre789 @ 2014 08 02, 10:06)
Greitai nusibos, nesokines gi amzinai, kiekviena diena, atsidziaugs ir paliks stoveti. O paskui isaugs, jau geriau kazka naudingiau nupirkti.

Čia jūs iš savo patirties rašote?

Mūsų patirtis visai kitokia. Batutą jau turime 5-tą sezoną ir iki šiol neatsibodo. Šokinėja vaikai kiekvieną dieną, net jei ir lyja.

Jeigu yra vietos batutui, tikrai verta pirkt 4u.gif
Atsakyti