Įkraunama...
Įkraunama...

Tu atėjai..taip ilgai lauktas ir išsvajotas sūneli

Pasimetusi,tu šaunuole.Tegu viskas kas buvo taip skausminga pasimiršta.Atminti tegul išleka malonus susitikimas su sūneliu.Sveikateles ir saldaus pienelio linkiu jums. 4u.gif
Atsakyti
Sveikute. Labai grazi istorija. Saunu, kad viskas baigesi laimingai. Aisku blogai, kad tiek iskentus, reikejo operuoti... Bet Dekui Dievui turi nuostabu suneli Matuka smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif net susigraudinau blush2.gif
Atsakyti
Saunule Tu 4u.gif Jaudinanti istorija. Sekmes Jusu seimai !!
Atsakyti
QUOTE(Pasimetusi @ 2006 12 26, 13:14)
Mūsų Matuko atėjimo į šį pasaulį istorija tokia...: wub.gif

Sąrėmiai stiprėja, o su jais krenta toniukai.. taigi verdiktas – operacija.

oi. kaip as tave suprantu doh.gif
mano mazajai per saremi uzkildavo iki 215, o po jo nukrisdavo iki 60 doh.gif
vos galo negavau, saremiai buvo kas minute, stiprumas iki 110, nors tai suzinojau tik po gimdymo, kai gydytoja pasake. doh.gif
man buvo nesvarbu, kad nori, gali mane skersi isilgai supjaustyti, kad tik viskas butu gerai.
iskart po gimdymo jauciausi nepilnaverte "nesugebejai pagimdyt", kvaile, dabar galvoju, juk tavo kliackas salia sveikas ir gyvas.
bet as supaisysi tuos hormonus biggrin.gif
truko pieno, visi man aiskino, kad "negimdziau", nes cezari dare, nesvarbu, kad drauges dvigubai greiciau pasigimde ir naturaliai.
ziuriu i savo dukryte ir mastau, kad viskas buvo taip, kaip ir turejo buti.
nors visuomenes ir artimuju spaudimas del pastojimo, nestumo ir gimdymo buvo, kaip dabar pagalvoju, ypatingai ziaurus ir ipareigojantis.
niekada ka tik pasigimdziusiai pirma leliuka moteriai, nepradeciau aiskinti.
supranta tik tos, kurios tai patyre.
linkim jums buti stipriems ir sveikiems.
nieko, po poros savaiciu bus daug lengviau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurencija2: 30 gruodžio 2006 - 00:57
QUOTE(Laurencija2 @ 2006 12 30, 00:55)
oi. kaip as tave suprantu  doh.gif
mano mazajai per saremi uzkildavo iki 215, o po jo nukrisdavo iki 60  doh.gif
vos galo negavau, saremiai buvo kas minute, stiprumas iki 110, nors tai suzinojau tik po gimdymo, kai gydytoja pasake.  doh.gif
man buvo nesvarbu, kad nori, gali mane skersi isilgai supjaustyti, kad tik viskas butu gerai.
iskart po gimdymo jauciausi nepilnaverte "nesugebejai pagimdyt", kvaile, dabar galvoju, juk tavo kliackas salia sveikas ir gyvas.
bet as supaisysi tuos hormonus  biggrin.gif
truko pieno, visi man aiskino, kad "negimdziau", nes cezari dare, nesvarbu, kad drauges dvigubai greiciau pasigimde ir naturaliai.
ziuriu i savo dukryte ir mastau, kad viskas buvo taip, kaip ir turejo buti.
nors visuomenes ir artimuju spaudimas del pastojimo, nestumo ir gimdymo buvo, kaip dabar pagalvoju, ypatingai ziaurus ir ipareigojantis.
niekada ka tik pasigimdziusiai pirma leliuka moteriai, nepradeciau aiskinti.
supranta tik tos, kurios tai patyre.
linkim jums buti stipriems ir sveikiems.
nieko, po poros savaiciu bus daug lengviau  thumbup.gif

aciu 4u.gif jums taipogi linkime viso kas geriausia, didele jau panele tavo, tuoj metukai bus wub.gif
nesamone kad del cezario truko pieno...na ziurint kiek laiko buvo praeje, pvz man dabar pieno yra daug, jis bega nes maziukas neapvalgo...
as kazkaip nesijauciau nepilnaverte...galvoje mano sukosi mintis : kaip gerai kad maziukui viskas gerai..juk ne visoms lemta pagimdyti, ir ne visoms tai gamtos duota rolleyes.gif manau didziausia dovana yra pastoti ir ji isnesioti, o jau gimdymas, cia paskutinis reikalas, vienaip ar kitaip vistiek kleckas isvysta pasauli, zinoma jei medikai nepadaro klaidu...
Tad bukime stiprios, kurios beveik gimdymo pabaigoje apturime cezari...juk tai labai sunkus isbandymas..vos ne kaip 2 gimdymus aptureti vienu metu... 4u.gif
Atsakyti
Sekmes auginant suneli wub.gif
Atsakyti
kaip gražu, kai viskas gerai baigiasi, sėkmės jum thumbup.gif
Atsakyti
Nu Pasimetusi tu šaunuolė wub.gif oro_buckis.gif tavo karalaičiui. Aš susigraudinau beskaitydama, o MB irgi nesusilaikė neskaitydamas man per petį blush2.gif Ramaus jums augimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo koala: 04 sausio 2007 - 00:17
PASIMETUSI, aš irgi prisdedu prie susigraudinusių būrio verysad.gif rolleyes.gif
Jaudinanti istorija, o tavo sūneliui pasisekė, kad Dievas skyrė jam tokią stiprią mamytę kaip tu...
Atsakyti
Aciu mergytes 4u.gif as susigraudinau paskaicius jusu zodzius wub.gif rolleyes.gif
Labai dekoju jums visoms, palaikiusioms mane ta diena...man tai labai daug reiske wub.gif
Atsakyti
sėkmės jums augant 4u.gif
Atsakyti