Įkraunama...
Įkraunama...

Plaučių uždegimas

4u.gif sveikos mamytės. Mums plaučių uždegimas sad.gif Geroiam Klacid ir dar sirupą atsikosėjimui .... Betr keisčiauisa, kad nebuvo jokiso temperatūros ir dabar jos nėra- vaikiukas pradėjo prakaituoti prieš užmigdamas, to anksčiau nėra buvę schmoll.gif Dar po dienos pradėjo kosėti ir še tau kad nori - padarė palučių nuotrauką - uždegimas... verysad.gif Geriam vaistukus jau antr diena ir tikiuosi kad greit pasveiksim.. Norėjau jūsų pasiklausti apie sanatoriją Pušyno kelias, ten teko girdėti, akd yra tosk druskų kambarys, ar teko kam lankytis, agl būtų gerai mažiukui tokiso procedūros, aišku tik tada kai visiškai pasveiksim. Ir dar - ar jūsų mažiukai viduriavo nuo klacido? Mano vaikiukas pradėjo tuštintis labai dažnai, bet kol kas dar neviduriuojam, bet biaju kad suviduriuosim, nes jam nebūdingas toks dažnas "kakulis"... schmoll.gif
Atsakyti
[quote=jurstai,2009 11 04, 11:24]
4u.gif sveikos mamytės. Mums plaučių uždegimas sad.gif Geroiam Klacid ir dar sirupą atsikosėjimui .... Betr keisčiauisa, kad nebuvo jokiso temperatūros ir dabar jos nėra- vaikiukas pradėjo prakaituoti prieš užmigdamas, to anksčiau nėra buvę schmoll.gif Dar po dienos pradėjo kosėti ir še tau kad nori - padarė palučių nuotrauką - uždegimas... verysad.gif Geriam vaistukus jau antr diena ir tikiuosi kad greit pasveiksim.. Norėjau jūsų pasiklausti apie sanatoriją Pušyno kelias, ten teko girdėti, akd yra tosk druskų kambarys, ar teko kam lankytis, agl būtų gerai mažiukui tokiso procedūros, aišku tik tada kai visiškai pasveiksim. Ir dar - ar jūsų mažiukai viduriavo nuo klacido? Mano vaikiukas pradėjo tuštintis labai dažnai, bet kol kas dar neviduriuojam, bet biaju kad suviduriuosim, nes jam nebūdingas toks dažnas "kakulis"... schmoll.gif
[

Sveiki,buna ir be temperaturos plauciu uzdegimai,bet stebekit ir neatsipalaiduokit,nes gali bet kada uzkilt verysad.gif ,kad viduriuoja ,tai nuo antibu,duokit gerasias bakterijas,tik ne kartu o tarpuose.I drusku kambary nevaziuciau iskart po tokio susirgimo,daug vaikuciu su savo ligom ten,galit parsinest svetimu virusu,vietoj sveikatos,ypac kai visa Baltarusija,Ukraina,Kaliningradas vaiksto su kaukemis unsure.gif
Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuziukas: 04 lapkričio 2009 - 10:33
QUOTE(kuziukas @ 2009 11 04, 11:21)
Mums tai jau trecia temperaturos banga  doh.gif ,geriam antra buteliuka Zinnat,sedim namie,kas 3 d vaziujam i poliklinika,mastem jau gal gereja,o sianakt vel 39,4,tai manau reikia i ligonine gultis,nes visi isvarginti verysad.gif

Jeigu vis šoka temperatūra važiuokit į ligoninę... verysad.gif neatitinka reiškia vaistukai, reikia kitų...
Atsakyti
4u.gif Na va - mums jau geriau. Tempertūra nekyla ir prakaitavimas jau mums apmažėjo - tikiuosi kad antibiotikai padeda, pagersim kelias dienas ir viską pamiršim smile.gif Tik labai jau nenoriai sugirdau vaistukus - su švirkštu į burną, o jau rėkiam... unsure.gif Visiems ligoniukams 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras , noriu paklaust,gal kam teko su vaikuciu buti Pusyno kelias sanatorijoje ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enejuke: 06 lapkričio 2009 - 20:37
QUOTE(jurstai @ 2009 11 04, 11:24)
4u.gif  sveikos mamytės. Mums plaučių uždegimas sad.gif  Geroiam Klacid ir dar sirupą atsikosėjimui .... Betr keisčiauisa, kad nebuvo jokiso temperatūros ir dabar jos nėra- vaikiukas pradėjo prakaituoti prieš užmigdamas, to anksčiau nėra buvę  schmoll.gif  Dar po dienos pradėjo kosėti ir še tau kad nori - padarė palučių nuotrauką - uždegimas...  verysad.gif  Geriam vaistukus jau antr diena ir tikiuosi kad greit pasveiksim.. Norėjau jūsų pasiklausti apie sanatoriją Pušyno kelias, ten teko girdėti, akd yra tosk druskų kambarys, ar teko kam lankytis, agl būtų gerai mažiukui tokiso procedūros, aišku tik tada kai visiškai pasveiksim.  Ir dar - ar jūsų mažiukai viduriavo nuo klacido? Mano vaikiukas pradėjo tuštintis labai dažnai, bet kol kas dar neviduriuojam, bet biaju kad suviduriuosim, nes jam nebūdingas toks dažnas "kakulis"... schmoll.gif

Aš tik dėl druskų kambario galiu pasakyti, kad jis tikrai naudingas po plaučių uždegimo. Sako, kad ir taip profilaktiškai galima pavaikčioti nesergant.
Atsakyti
Cia gal daugiau apie vaikuciu snekate, taciau, gal ir mano atveju ka patarsit. Pries geras tris savaites labai skaudejo krutine-plaucius. Paskui pakilo temperatura 37.6, buvo pora dienu ir 38, bet jau trecia savaite kaip laikosi temp. 37.6. Daktarai man israse antibiotiku, kurie nieko nepadejo, israse tada kitu, o temperatura nekrenta... Nesuprantu, ar gali but plauciu uzdegimas? Prasiau ka persviestu plaucius, tai ziuri kaip i nepilnaprote, tipo plauciai svarus ir pan. Kraujo tyrimui nemato prasmes taip pat! Esu ne lietuvoje... Pradejus gert antibiotikus ar sutapimas ar ne, emiau labai koseti, taciau dabar kosulys beveik dinges, o temp. ne...
Atsakyti
Noreciau dar paklausti. Siandien sviete plaucius, atsakyma suzinosiu tik ketvirtadieni ar penktadieni. O lietuvoje per kiek laiko gaunami sie rezultatai?
Atsakyti
Atsakymą duoda iš karto, palauki už durų kol aprašo nuotrauką, tada su nuotrauka ein pas savo gydytoją ir jis pasako verdiktą.
Atsakyti
Na, dar karta issitikinau, kad lietuvoje medicina daug galingesne! Bent jau atsakyma suzinai tyrimu ta pacia diena, o cia!..
Atsakyti
Labas mamytes 4u.gif
Na ir as galiu pasiguosti, kad praeita savaite musu abi paneles prasirgo plauciu uzdergimu unsure.gif net ligonineje teko gydytis beveik 2 savaites, 10 dienu antibiotiku kursas...MAzajai kosulys jau senai kamavo, o didziajai, keista bet be didelio kosulio, tik krutineteje svilpt pradejo.... unsure.gif Ilgai gydemes, dabar i sanatorija vazinet pradejom, drusku kambariai, masazai ir t.t. pasiskaiciau as jusu visus nuomones, tai neramu pasidare, kaip cia mums baigsis, ar isliksim sveikos po tokios bacilos unsure.gif
GAl teko susidurti, ar normalu, kad pabuvus drusku kambari kosuliukas suaktyveja? Man jau pradeda vaidentis, kad vel kokia bacila uzpuls unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Enejuke @ 2009 11 06, 20:35)
Labas vakaras ,  noriu paklaust,gal kam teko su vaikuciu  buti Pusyno kelias  sanatorijoje ?

mes buvom si rudeni, ir esu labai patenkinta thumbup.gif atvaiksiuojom 10katu i drusku kambarius, dare visokius sildimus su Biopronu, inhaliacijas, masazus ir kol kas yra rezultatas, bent jau dar nesirgo nes praeita ziema ir pavasari is ligu neislisdavom unsure.gif tikiuosi dabar taip nesirgs.
beje turejom atskirakambari, tualeta su dusu, tik buvo labai salta ir dar nesilde unsure.gif
Atsakyti