sveikos,
o mūsų situacija tokia:3mėn persirgom plaučių uždegimu,gulėjom ligoninėj.po to laiko,per vasara kartais sausai pakosčiodavo į dieną kartą du,bet praktiškai kiekvieną dieną.Rudeniop prasidėjo kosuliai,kurių niekaip neišgydidavom be antibijotikų,aš pati TIK UŽ natūralų gydymą,nebent jau išskirtiniais atvejais,kai neišvengiama vartot sintetinių vaistų.Daug domėjaus,daug skaičiau,kad kiekvieną kartą vartojant antibijotikus,praktiškai reikia vartoti vis stipresnius,nes bakterijos igauna imuniteta prieš tai buvusiems.Tik pradėjus kosėti gydydavom,arbatom su trupučiu medaus,homeopatiniais sirupais,tepdavau rezorbano tepaliuku,šildydavom kojytes,net įsigijom inchaliatorių,niekas nepadėjo,žinoma tik susirgus lankydavomes pas savo daktare,pirmą kartą po plaučių uždegimo,kai išrašė antibijotikų,pasakė,kad nesenai persirgias,yra didelė tikimybė vėl apsirgt,na reikia tai reikia...bet po kelių mėnesių,vėl apsirgom ir vėl iškart prirašė sirupų ir antibijotikų,jau pradėjau nervuotis

,dabar mums 10 mėn.o jau turėjom 6 dozes antibijotikų,man jau skauda širdį savo mažiuką gyrdyt.Vieną karta mandagiai daktarės paklausiau,ar dabar kiekvieną kart jam sukosėjus teks duot antibijotikus?nuo to laiko,kažkaip taip nebesiūlo,tik pasako,jei pabloges tada duokit.Kad ir dabar apsirgom vėl,dvi savaites nepraeina kosulys,daktarė paklausius išrašė Ventolino sirupo bei antibijotikų Klacid(juos beveik visad ir geriam),bet antibijotikus vartot jei pablogės,pablogėt nepablogėjo,bet jau dvi savaitės nepraeina kosulys,atsikosėja,drėgnai.Nusprendėm vis dėl to duot antibojotikus,geriau sugert namie,nei gert ligoninėj,žinoma visada duodam ir gerųjų bakterijų.
Dabar klausimas būtų toks,ar dabar visad apsirgus,teks gert antibijotikus?Nes daugiau nieks nepadeda.
Po švenčių važiuosim į Kauną pas kitus daktarus,kad išsamiai ištirtu,nes šitam "kaime"
nieks nieko nedaro.Atsiprašau jei nelabai į temą,gal labiau tema išėjo apie antibijotikus,bet gal atsiras kurioms buvo tas pats...nes aš jau pasimetus,nebežinau ką daryt,jei neduosim antibijotikių,kad vėl netektų gultis į ligoninę... Ir kame reikalas čia,kad nepadeda paprasti,natūralųs vaistai-gydymas.