Įkraunama...
Įkraunama...

Plaučių uždegimas

sveikos,
o mūsų situacija tokia:3mėn persirgom plaučių uždegimu,gulėjom ligoninėj.po to laiko,per vasara kartais sausai pakosčiodavo į dieną kartą du,bet praktiškai kiekvieną dieną.Rudeniop prasidėjo kosuliai,kurių niekaip neišgydidavom be antibijotikų,aš pati TIK UŽ natūralų gydymą,nebent jau išskirtiniais atvejais,kai neišvengiama vartot sintetinių vaistų.Daug domėjaus,daug skaičiau,kad kiekvieną kartą vartojant antibijotikus,praktiškai reikia vartoti vis stipresnius,nes bakterijos igauna imuniteta prieš tai buvusiems.Tik pradėjus kosėti gydydavom,arbatom su trupučiu medaus,homeopatiniais sirupais,tepdavau rezorbano tepaliuku,šildydavom kojytes,net įsigijom inchaliatorių,niekas nepadėjo,žinoma tik susirgus lankydavomes pas savo daktare,pirmą kartą po plaučių uždegimo,kai išrašė antibijotikų,pasakė,kad nesenai persirgias,yra didelė tikimybė vėl apsirgt,na reikia tai reikia...bet po kelių mėnesių,vėl apsirgom ir vėl iškart prirašė sirupų ir antibijotikų,jau pradėjau nervuotis verysad.gif ,dabar mums 10 mėn.o jau turėjom 6 dozes antibijotikų,man jau skauda širdį savo mažiuką gyrdyt.Vieną karta mandagiai daktarės paklausiau,ar dabar kiekvieną kart jam sukosėjus teks duot antibijotikus?nuo to laiko,kažkaip taip nebesiūlo,tik pasako,jei pabloges tada duokit.Kad ir dabar apsirgom vėl,dvi savaites nepraeina kosulys,daktarė paklausius išrašė Ventolino sirupo bei antibijotikų Klacid(juos beveik visad ir geriam),bet antibijotikus vartot jei pablogės,pablogėt nepablogėjo,bet jau dvi savaitės nepraeina kosulys,atsikosėja,drėgnai.Nusprendėm vis dėl to duot antibojotikus,geriau sugert namie,nei gert ligoninėj,žinoma visada duodam ir gerųjų bakterijų.Dabar klausimas būtų toks,ar dabar visad apsirgus,teks gert antibijotikus?Nes daugiau nieks nepadeda.Po švenčių važiuosim į Kauną pas kitus daktarus,kad išsamiai ištirtu,nes šitam "kaime" mad.gif nieks nieko nedaro.Atsiprašau jei nelabai į temą,gal labiau tema išėjo apie antibijotikus,bet gal atsiras kurioms buvo tas pats...nes aš jau pasimetus,nebežinau ką daryt,jei neduosim antibijotikių,kad vėl netektų gultis į ligoninę... Ir kame reikalas čia,kad nepadeda paprasti,natūralųs vaistai-gydymas.
Atsakyti
QUOTE(EmptyBroadway @ 2010 12 12, 15:56)
Jeigu iškrypęs nelabai, ištiesinti jį šansų yra. Tiesiog reikia kompleksinių pratimų. Mano manymu, tau padėtų kineziterapija ir plaukimas. smile.gif

Sveikos 4u.gif Gal kurios jau labiau patyrusios iš praktikos atsakys-per kiek visgi laiko pilnai baigia vaikas kosėti po plaučių uždegimo.Dičkė sirgo.Prasidėjo viskas nuo virusiuko,kol galų gale jau nieks nepadėjo ir kosulys pradėjo leistis ir nuėjo į plaučius.Rentgeną pasidarėm-buvo matoma infiltracija,taigi išvada viena-plaučių uždegimas.Gydėmės antibais namuose.Jau antra sav. po antibų baigimo eina-plaučiai švarūs,bet dar kosti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_vaikyste_ @ 2010 12 01, 03:43)
oj tos ligos ligeles..

tikiuosi kad nereiks mums gultis i ligonine.. veliau parasysiu kaip mums sekasi sveikti  4u.gif

Suprantu , kad ligoninė yra baisu , bet ten diagnozuoja ne vienas gydytojas ir ne vienas tyrimas padaromas. O Jūsų istorija mane piktina (esam tai praėję) , kai eksperimentuojama su vaistais !!!

Parašykit , kaip pasveikot !!!
Atsakyti
na musu dukryte kai buvo 5 men. sirgo plauciu uzdegimu, grizus is ligonines (buvome 10 dienu) kosejo dar ilgokai, apie menesi tai tikrai. Gyd yra mineje, kad po plauciu uzdegimo kosuliukas dar gali testis 4-8 savaites, taciau kaip liekamasis reiskinys, t.y. be temperaturos. 4u.gif Sekmes visoms kovojant su maziuku ligelemis!
Atsakyti
Laba diena. Norėčiau paklausti Jokubeliomamos, kaip viskas Jums pasibaigė.
Pas mus panaši situacija. Mums irgi buvo plaučių uždegimas, sukeltas viruso. Nes susirgo po tėčio, kuriam buvo diagnozuota virusinė infekcija, o po to plaučių uždegimas. Simptomai plaučių uždegimo buvo labai neryškūs, mažai kosėjo (kosulys greit praėjo), klausant gydytoja nieko blogo negirdėjo, tik temperatūra laikėsi 37,2-37,4.O jautėsi jis pats puikiai.Nustatė uždegimą tik padarę rentgeno nuotrauką. Sugėrėm 2 kursus antibijotikų, bet pasirodo, jie nieko nepadėjo.
Darė visokius tyrimus dėl įvairių bakterijų, bet nieko blogo nerado. Tai dabar liepė gyvent normalų gyvenimą ir stebėt. Sakė turėtų savaime atsistatyti.
Tai ir gyvenam dabar su keliomis dalimis temperatūtos.
Tik man vis tiek labai neramu, vis matuoju temperatūrą ir baisiai pergyvenu.
Atsakyti
sveikos mmaytes, norejau paklaust jusu, ar maudot vaika, jei serga plauciu uzdegimu?temperaturos nera, slogos nera, tik dregnas kosulys.antibiotikus geria 4 dienas. jei negalima maudyti, kaip apiprasuti? ar su kokia dregna medziagele apsluostyti ar kitaip?
Atsakyti
QUOTE(arabas1 @ 2011 04 23, 20:51)
sveikos mmaytes, norejau paklaust jusu, ar maudot vaika, jei serga plauciu uzdegimu?temperaturos nera, slogos nera, tik dregnas kosulys.antibiotikus geria 4 dienas. jei negalima maudyti, kaip apiprasuti? ar su kokia dregna medziagele apsluostyti ar kitaip?

as vonioj mirkti tai neleidziu,bet nupraust tai butinai smile.gif
Atsakyti
O ar gali būti plaučių uždegimas, kai girdisi karkalai, vaikas stipriai kosti, temperatura labai aukšta iki 39 ir jau ketvirta para, o kraujo tyrimas rodo tik lengvą virusą, net reaktyvinio baltymo tyrimas mažiau 8- t.y. uždegimo jokio nerodo. Nuotrauka dar nedaryta. Kiek žinau geriausias rodiklis nustatyt plaučių uždegimą- kraujo tyrimas, nes kartai ir nuotrauka jo neparodo. Nebežinau ka daryt, gydytoja irgi dar leido palaukt. Tiesa vaikui bronchine astma, todel karkalai dažnai girdisi astmai suūmėjus, bet iš kur toks karščiavimas? Virusas? gal kas susidūrėt? Vaikas žvalus, linksmas, vos apmusu tempa duodasi kaip pasiutęs, apetitas aišku ne auksinis, bet geria daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 27 balandžio 2011 - 10:33
QUOTE(bevardė @ 2011 04 27, 11:32)
O ar gali būti plaučių uždegimas, kai girdisi karkalai, vaikas stipriai kosti, temperatura labai aukšta iki 39 ir jau ketvirta para, o kraujo tyrimas rodo tik lengvą virusą, net reaktyvinio baltymo tyrimas mažiau 8- t.y. uždegimo jokio nerodo. Nuotrauka dar nedaryta. Kiek žinau geriausias rodiklis nustatyt plaučių uždegimą- kraujo tyrimas, nes kartai ir nuotrauka jo neparodo. Nebežinau ka daryt, gydytoja irgi dar leido palaukt. Tiesa vaikui bronchine astma, todel karkalai dažnai girdisi astmai suūmėjus, bet iš kur toks karščiavimas? Virusas? gal kas susidūrėt? Vaikas žvalus, linksmas, vos apmusu tempa duodasi kaip pasiutęs, apetitas aišku ne auksinis, bet geria daug.

Mums analogiskai, vakar CRB padarem-5 tik doh.gif O auksta temperatura nuo sestadienio jau doh.gif Bet vakar gydytoja israse Augmentina ir liepe nebekankinti vaiko. Siaip nakti dar buvo 38,5, klejojo vaikas, bet va ryte, sake, jau nukrito tempa.
Nekosejam, nesloguojam, jokiu karkalu negirdeti.
Atsakyti
Aš džiaugiuosi kad susilaikėm nuo antibiotikų, nes ketvirtos paros gale temperatūra nukrito. Ryt dar keliausim plaučiukų paklausyt. Kosulys irgi iškarto ženkliai sumažėjo. Buvau teisi, jam tik virusas dėl kurio paūmėjo astma.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2011 04 28, 15:27)
Aš džiaugiuosi kad susilaikėm nuo antibiotikų, nes ketvirtos paros gale temperatūra nukrito. Ryt dar keliausim plaučiukų paklausyt. Kosulys irgi iškarto ženkliai sumažėjo. Buvau teisi, jam tik virusas dėl kurio paūmėjo astma.

Na va, o mes siandien jau karkiam, snioksciam, ir is viso sunkus tas gyvenimas cray.gif Reik keisti antibiotikus, nebepadeda Augmentinas.
Atsakyti
mes susirgome plauciu uzdegimu, antra diena geriam antibiotikus, gydomes namie. gal kuri mamyte gali parasyti, kiek laiko trunka gydymas iki pilno issveikimo, kiek laiko man dabar vaika saugoti kaip kiausinuka, kiek laiko sedeti namie?
Atsakyti