Įkraunama...
Įkraunama...

Plaučių uždegimas

QUOTE(agnika @ 2011 12 28, 17:37)
va va ..as ryt vaziuoju ir su suneliu pas gydyrojus,bijau,kad ir jam to paties nebutu.

laikykitės 4u.gif mes ir ryt visos trys važiuojam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2011 12 28, 15:43)
bet kas keisčiausia,susirgo ir mano vyresnėlė doh.gif  kiek žinojau plaučių uždegimas neužkrečiamas g.gif

Plauciu uzdegimas-tai komplikacija virusines arba bakterines infekcijos. Plauciu uzdegimas pats neuzkreciamas, bet ji sukele arba virusas, arba bakterija, kuria turi ir jusu vyresnele. Jei vyresnelei bus laiku suteikta tinkama medicinine pagalba, tai liga i plauciu uzdegima gali ir nesikomplikuoti.
Labai linkiu pasveikti nuo tos bjaurybes 4u.gif
Atsakyti
Noreciau suzinoti,kokius masazus reikia daryti plauciu uzdegimo metu,arba kad geriau vaikas atsikosetu.
Mums gydytoja nieko neminejo,siandien eisiu su suneliu,tai paklausiu..bet kai musu gydytojos nera,kitos kazkaip nenoriai priima.Ar galima inhaliuotis plauciu uzdegimo metu?Koki sirupa gerete ligoninese del plauciu uzdegimo ?man vien sake, kad prospan?
Atsakyti
galima inhaliuoti brontex lasiukus kad atkosetu mes 5 dienas vaiksciojom i sildymus ir masazus dareme rengeno nuotrauka gereme zinat antibijotika dar geriame 7 diena klacida vis del to isveme o sy sekmingai geria na nenoriai bet bent neisveme.....koks kursas geriausias antibu 7 ar 10 dienu?kosinam galima sakyt du kart i diena labai mazai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 28, 19:35)
Plauciu uzdegimas-tai komplikacija virusines arba bakterines infekcijos. Plauciu uzdegimas pats neuzkreciamas, bet ji sukele arba virusas, arba bakterija, kuria turi ir jusu vyresnele. Jei vyresnelei bus laiku suteikta tinkama medicinine pagalba, tai liga i plauciu uzdegima gali ir nesikomplikuoti.
Labai linkiu pasveikti nuo tos bjaurybes 4u.gif

ačiū 4u.gif kolkas tik angina nustatė,geriam antibiotikus,žiurėsim kas bus....o mžajai dar kartą švietė plaučiukus-viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Plaučių uždegimas man visada atrodė baisi liga. Džiaugiausi, kad iki šiol neteko su ja susidurti. Vis tik ši liga mūsų namų neaplenkė. Susirgo mažasis. Prieš savaitę pakilo labai aukšta temperatūra, truputį kosėjo. Iškart nuvežėm pas gydytoją. Ji paskyrė AB (dėl tam tikrų priežasčių aš pati paprašiau). Nepadėjo. Laikėsi aukšta tempa. Po 4 dienų vėl vežėme pas gyd. Ji pasakė, kad labai negražus kosulys ir yra rizika, jog pereis į plaučius. Paskyrė leidžiamą peniciliną ir liepė atvažiuoti už dviejų dienų. Tuomet deja pasitvirtino liūdnos prognozės:( Nuotrauka parodė, jog plaučiai nešvarūs. Į ligoninę gultis atsisakiau. Pati leidžiu vaistus, inhaliuojam, girdom ACC, dedam garstyčių lapelius. Žiauriai gaila vaiko. Jis nuolat verkia ir prašo, kad nebedurčiau verysad.gif Laimė, kad pagaliau ėmė kristi tempa. Vaikas šiandien po septynių dienų ėmė normaliai valgyti. Kosėja siaubingai, bet manau, kad tai tik į gera. Plaučiai valosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 29 gruodžio 2011 - 22:45
sveikateles jums.mano maze, kai sirgo pl.uzdegimu net tempos neturejo-kosejo slapiai, prakaitavo saltu prakaitu.
Atsakyti
Bankininke, dėkui.
Įdomu kiek laiko po ligos negalima vaiko vesti į darželį? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 30 gruodžio 2011 - 16:01
QUOTE(Nireglina @ 2011 12 30, 17:00)
Bankininke, dėkui.
Įdomu kiek laiko po ligos negalima vaiko vesti į darželį?  g.gif

manau,kad kol nustos koseti.mes kosejame dar ir po 7dienu antibiotiku....
kai vartojate antibiotikus,jus duodate ir geruju bakteriju?Ar neviduriuoja nuo ju vaikai?
mano kazko vis nors 1 k. paviduriuoja-tad ir galvoju ar cia nuo ju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnika: 03 sausio 2012 - 14:54
Maniškis nuo AB nei viduriavo, nei užkietėjo viduriai. Duodu gerųjų bakterijų.
Vakar buvome pas gydytoją. Plaučiai švarūs thumbup.gif Nebekosi, bet į darželį vesime tik pirmadienį.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 01 03, 18:12)
Maniškis nuo AB nei viduriavo, nei užkietėjo viduriai. Duodu gerųjų bakterijų.
Vakar buvome pas gydytoją. Plaučiai švarūs thumbup.gif  Nebekosi, bet į darželį vesime tik pirmadienį.

Mes dar pakosejam,bet mums liepe iki 0113d. dar pabuti gydytojos zinioj,o iki 0131 pabuti namuose.Tad i darzeli tik vasario men.

Gal kuri bandete lenkiskus homopatini sirupa Drosetux nuo kosulio?Sako,kad jis labai geras.
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2011 12 28, 15:43)
skaitau ir žiūriu ne man vienai-mano mergaite jau antra savaitė su palučių uždegimu,gerim jau antrą dozę klacid,bet kas keisčiausia ir po 5 gienų vaistų prasidėjo sloga g.gif  žiūriu ir jūsų vaikučiai su sloga.. bet kas keisčiausia,susirgo ir mano vyresnėlė doh.gif  kiek žinojau plaučių uždegimas neužkrečiamas g.gif

laba ,jei virusinis ,tai užkrečiamas ax.gif
Atsakyti