mano duktė 6mėn persirgo plaučių uždegimu
įtarimo nebuvo JOKIO.
kiek daktarų klausė - nieko negirdėjo (gulėjome tuo metu ligoninėje dėl kitų bėdų).
tik padarius rentgeno nuotrauką pamatė, kad uždegimas.
su 40 temperatūra pakliuvom reanimacijon.po 2 parų perkėlė skyriun.leido antobiotikus 10 dienų (Cefuroksim)
pagerėjo 3 parą.
taigi delsti negalima, jei tik įtarimas, reikia prašyti nuotrauką kad padarytų, nes kaip matot, gali ir nesigirdėti.daktarė sakė, mažiukam būna, kad nieko nesigirdi plaučiuose.
taip plauciu uzdegima galima ir paciai itarti jaigu turi gera klausamano vaikai kai sirgdavo as beveik visada pati jau ji pastebedavau.tik ausi prie nugarytes prydejus is karto girdisi siurkstus svokstimas plauciuose kvepuojant. man tai visada pasitvirtindavo
QUOTE(stase4887 @ 2007 01 02, 23:24)
taip plauciu uzdegima galima ir paciai itarti jaigu turi gera klausamano vaikai kai sirgdavo as beveik visada pati jau ji pastebedavau.tik ausi prie nugarytes prydejus is karto girdisi siurkstus svokstimas plauciuose kvepuojant. man tai visada pasitvirtindavo
Labs,dabar mano mažoji serga ir jau 3 sav.,tai tik nuo vakar atsirado temperatura iki 39,o taip prėš sav. net tos 37 nebuvo,tai o kostidavo iki vemimo irgi daeidavo,bet daktare nustate jog pas ja yra tik abstrukcinis bronchitas ,tai dabar gydomes su antibiotikais,o kas yra plaučiu uždegimas tai irgi suprantu,nes vyresneja sirgo kai turejo tik 1,6 men.tai gulejom SNTARIŠKESE,10dienu ,padare nuotrauka ir nustate jog yra kaires puses uždegimas plaučiu

ieskojau sios temos, kad kas nors ka nors patartu, bet apsidziaugiau nieko neradusi- per kelis metus tik 3 psl temos prirasyta.... taigi, ligoniuku ne tiek ir daug...
sunus jau 9 dienas serga, vakar poliklinikoje nustate plauciu uzdegima....
pakeie antibiotikus i zinnad berods- stiprius,,,, duodu ir jogurto bakterijas kad nebutu problemu...
linkiu ir toliau nejausti poreikio lankytis sioje temoje- tai yra nesirgti
sunus jau 9 dienas serga, vakar poliklinikoje nustate plauciu uzdegima....
pakeie antibiotikus i zinnad berods- stiprius,,,, duodu ir jogurto bakterijas kad nebutu problemu...
linkiu ir toliau nejausti poreikio lankytis sioje temoje- tai yra nesirgti

[SIZE=1][SIZE=1][COLOR=fuchsia]
mano dukrytei buvo 9 men kai susirgo plauciu uzdegimas.Pastebejau kad pakilo temperatura ryte sugirdziau vaistuku idejau zvakute,bet kai atsikele po pietu miego temp net nenukrito ne kiek o dar labiau pakilo.Paskambinau gyditojei i mobilu vakare kaip tik vizitavo kitus vaikucius namuose atvaziavo ir pas mus pasiklause ir pasake kad plauciu uzdegimas.Leidau tris kartus per diena penecilina ir taip 7 dienas
bet pasveikom
mano dukrytei buvo 9 men kai susirgo plauciu uzdegimas.Pastebejau kad pakilo temperatura ryte sugirdziau vaistuku idejau zvakute,bet kai atsikele po pietu miego temp net nenukrito ne kiek o dar labiau pakilo.Paskambinau gyditojei i mobilu vakare kaip tik vizitavo kitus vaikucius namuose atvaziavo ir pas mus pasiklause ir pasake kad plauciu uzdegimas.Leidau tris kartus per diena penecilina ir taip 7 dienas

as galvoju, gal kaip nors be leidziamu pavyks pasveikti

Mes irgi po rugsejo 1 pasigavom plauciu udegima. Geriam Zinnat 5 dienas, dar pratese 5 dienoms, bet temperatura laikosi apie 37-37,8 ir ziauriai kosti. AS iskart norejau leidziamu,nes pati esu skrandi susigadinusi su stpriais antibiotkais, bet gydytoja patare vartoti Zinnat. Dukrele labai liudi, nes visi draugai mokykloje, o cia lovos rezimas.
QUOTE(jutyte @ 2007 09 08, 06:54)
Mes irgi po rugsejo 1 pasigavom plauciu udegima. Geriam Zinnat 5 dienas, dar pratese 5 dienoms, bet temperatura laikosi apie 37-37,8 ir ziauriai kosti. AS iskart norejau leidziamu,nes pati esu skrandi susigadinusi su stpriais antibiotkais, bet gydytoja patare vartoti Zinnat. Dukrele labai liudi, nes visi draugai mokykloje, o cia lovos rezimas.
laIkykitės,

mums tai nieko nesakė dėl lovos režimo, patarė net po lauką pavaikščioti, kai nešalta... Žinoma, pirmomis 10dienų tai jis pats gulinėjo, o db kai temperatūra krenta, tai aš jo lovoj niekaip neišlaikyčiau...
AR VAŽIUOSIT Į SANATORIJĄ KAI PASVEIKSIT?
Sveikos,musu sunelis irgi stipriai sirgo plauciu uzdegimu.Jam tada buvo 11men.Tada jauciau kad jam plauciukuos kazkas negerai.Kadangi buvo sekmad.o ir temp auksta pakilo,iskvieciau greitaja. Atvyko toks diedelis senas,paklause ir pasake kad plauciukai svarus,ir nera reikalo guldyt i ligonine.Virusinis-pasveiks.Bet man visvien buvo neramu.vos ryto sulauke nuvykom pas savo gyd.Ji paklausius iskart pasake,jog plauciukai nesvarus,girdet karkalai.Issiunte gultis i ligonine.Rado plauciu uzdegima.dar dasidejo gerkles uzdegimas,ir tridiene karstine.Maniau isprotesiu,karsciavo 3paras temp virs 40.Jam leido penicilina.Aciu dievui issikapstem.O apie sanatorija niekas net uzsimines nebuvo.Laikykites mamytes,lai sveiksta jusu vaikuciai greiciau.

QUOTE(Safyra @ 2007 09 09, 10:39)
.O apie sanatorija niekas net uzsimines nebuvo.Laikykites mamytes,lai sveiksta jusu vaikuciai greiciau. 

sanatorija po plauciu uzdegimo priklauso!!!!!!!
aciu, laikomes, jau geriau
QUOTE(carlabella @ 2007 09 09, 10:53)
o kur čia sužinoti, kad priklauso?