Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiabučio kiemo ypatumai...

QUOTE(nefertite2006 @ 2006 12 27, 16:06)
vienam kaimynui iskviete policija(kad buvo ant saligatvio), o si nutempe masina.Kiek girdejau teko sumoketi apie 300lt  blink.gif

Pas mus kieme irgi tragedija, tai jau berods du metus statoma ant pievos (t.y. buvusios pievos doh.gif ) ir ant šaligatvių. Prieš kokius metus buvo skundas ir VISI, stovėję ant pievos, gavo kvietimus į policiją. Gavom 20lt baudą ax.gif Kaip policininkas pasakė- žinau, kad nėra kur statyt, pats statau ant pievos, bet jei yra skundas, reikia bausti...
Nepamenu tik ar kvietė tuos, kurie ant šaligatvnių stovėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nefertite2006 @ 2006 12 27, 16:06)
pas mus kiemas taip pat uzgrustas, tai kartais tenka ant saligatvio su vienu ratu uzvaziuot, bet dabar jau ir baisoka, nes tie kurie neturi masinu labai uz tai pyksta, arba vyresni rekia, kad reikia garaza turet. Tai va, vienam kaimynui iskviete policija(kad buvo ant saligatvio), o si nutempe masina.Kiek girdejau teko sumoketi apie 300lt  blink.gif

pas mus pavasari buvo reidas po kiemus ir visi kas stovejo ant saligatviu, zoles gavo kvietimas i ekologini skyriu, tai sumokejom 20lt ir toliau statom, nes nera ka daryti smile.gif
o nepatenkintu visada buvo ir bus, tiesiog reikia ismokti i juos nekreipti demesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2006 12 27, 11:07)
Pasinaudojau si ryt Palemono patarimu,kai radau uzstatyta savo masiniuka.Ir ka jus galvojat? Vos negavau i galva doh.gif Rimtai,mazai truko,pasiseke,kad kaimynas suni isvede ir isikiso i kivirca.Tas skustagalvis naujas kaimynas(kuris uzstate mano auto) dar man prigrasino,kad masinos kieme nebepalikciau,nes atseit pamatysiu kas bus jai is po nakties.Tai dabar nezinau kaip elgtis.Vyras isvaziavo menesiui,sunui sakyti nenoriu,nes paauglys,tai tuoj eis aiskintis ir gali daeiti iki mustyniu.....pasimetus esu,gal i policija kreiptis? Nors nesinori,juk vistik kaimynai esamGl dar pabandyti graziuoju pasikalbeti,nors dusia jaucia nieko is to neiseis,labai jau agresivus tas jaunuolis.Kaip jus tokoij situacijoje pasielgtumete?

Jooo, apie skustagalvius nepagalvojau, tokiems šita priemonė netinka - pavojinga sveikatai. Tada reikia veiksmus derinti su policija.
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2006 12 27, 17:28)
drauga kieme buvo golfas uztates, tai padangu nepadauzysi nes signalizacijos pas golfa nerasta, o pas drauga garso signalas neveike, tai issikviete zaliuosius draugus,  nu ir ka atvaziavo, patikrino kur tas golfas registruotas kad kazkokiam kaime, nutempti jie neturi teises, tai pakele panese jo gala, pareguliavo kad draugas isvaziuotu ir baigesi visa istorija smile.gif

tai kad turi teise nuvezt masina jei ji trukdo eismui.man tai paciam buvo kai palikau masina kieme ant saligatvio kuriuo niekas nevaiksto ir nuveze policija mano masiniuka(pensininkai paskunde).staciau ant saligatvio nes neuzstatineju kitu masinu,geriau kur prie gatves ar kitam kieme pastatau.o siap pas mus irgi su uzstatymais didele problema.yra keli tokie veikejai kurie uzstato net tada kai vietu kieme sociai.as tai manau kad tokiems reikia kviest policija.tik geriausia kviest kai uzstato ne jus, kad paskui nekersytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2006 12 27, 16:01)
Niu, ir papasakok, kaip viskas baigėsi? bigsmile.gif

O baigesi taip:
is kitos puses isvaziavo masinike tai vyras siaip taip ismanevravo[as turbut gyvenime nebuciau tokiom salygom isvaziavus] ir pravaziavome saligatviu blush2.gif Tuo tarpu atvaziavo policija.Tiesa teko sustot,ir pasakyti,kad vairuotojui pretenziju nebeturim schmoll.gif Bet jie visvien uzblokavo jam rata blush2.gif
Taip,kad gavo pinigini priza tas vairuotojas tiesa nezinau kiek nes neturiu supratimo kiek plesia uz ratu atblokavima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalnaja @ 2006 12 28, 10:46)
<...>
Taip,kad gavo pinigini priza tas vairuotojas tiesa nezinau kiek nes neturiu supratimo kiek plesia uz ratu atblokavima ax.gif

50 litų, atrodo smile.gif vis tiek, manau, maža jam nepasirodė biggrin.gif
Atsakyti
Mano kieme visi draugiski - jei nera vietu aiksteleje, stato ant vejos ir nera niekam problemu biggrin.gif
Atsakyti
o pas mus statomos mašinos šonu.. o už jų statoma eilutė statmenai tiems.. ir paliekami ant laisvo bėgio su apmenuku pio ratu ax.gif kaqm reikia pastumia lotuliukas.gif
Atsakyti
Dabar pas mus kieme būtų problema pasistatyti, tai labai gerai, kad po langais yra parduotuvė ir jos aikštelėje tenka parkuotis, tai problemų ir nelieka, o senamiestyje pas maniškį tai kieme kovos vyksta, nors visi ir žino kur kieno mašina, bet vistiek kyla problemų. Pvz visi turi maždaug vietą savo auto, o tame pačiame name tik iš gatvės pusės yra stomatologinis kabinetas, tai suvažiuoja klientai ir susitato mašinas, grįžti po darbo, nera kur auto pastatyti, tai ką daryti? važiuoti pasivažinėti po miesta, gatvė ten tokio platumo, kad joje tikrai nepastatysi, o klientai tegu tada stato aikštelėj mokamoj ar pan, ką jiem pasiūlyti, jei tik klientai ten statytų, bet ne, visi darbuotojai+ klientai ir dar sugeba pasistayti auto per 2 vietas... Tai buvo ir gražiai kalbama ir visaip, na nesupranta žmonės... TAi vieną kartą užstatėm tas mašinas ir išėjom pasivaikščioti porai valandų su auto rakteliais, kad tėvai mašinos negalėtų patraukti, nes labai užkniso... Tai tiek pykčio buvo... Bet nepasimokė, kaip elgėsi taip ir toliau elgiasi ir daryk tu ką nori... KAžkada būdavo kokiem prašaliačiams, kurie sumąstydavo mašinas kieme ne savo palikinėti ir ratai pradurti ir pan... Bet kas iš to...
Na o siūlymas būtų: vienas draugas fabuose taip padarė: kaimynai susimetė po 200 Lt (tie kurie auto turi ir nori stayt mašinas), kur buvo pievelė ten užasvaltavo ir kiekvienai vietai poi numerį auto užrašė, tai jokių dabar problemų...
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2006 12 27, 11:07)
Pasinaudojau si ryt Palemono patarimu,kai radau uzstatyta savo masiniuka.Ir ka jus galvojat? Vos negavau i galva doh.gif Rimtai,mazai truko,pasiseke,kad kaimynas suni isvede ir isikiso i kivirca.Tas skustagalvis naujas kaimynas(kuris uzstate mano auto) dar man prigrasino,kad masinos kieme nebepalikciau,nes atseit pamatysiu kas bus jai is po nakties.Tai dabar nezinau kaip elgtis.Vyras isvaziavo menesiui,sunui sakyti nenoriu,nes paauglys,tai tuoj eis aiskintis ir gali daeiti iki mustyniu.....pasimetus esu,gal i policija kreiptis? Nors nesinori,juk vistik kaimynai esamGl dar pabandyti graziuoju pasikalbeti,nors dusia jaucia nieko is to neiseis,labai jau agresivus tas jaunuolis.Kaip jus tokoij situacijoje pasielgtumete?

Reikejo padekoti uz isanksto suteikta informcija. Nes jei masinai kas bus (isdaustas stiklas, nuleistos padangos, subraizyta, apdauzyta ir pan), pati pirmoji ir ryskiausia zajava (pareiskimas) i policija tai bus ant jo. Ir tegul jis ten su jais ir aiskinasi po to... Ir jei jis prisipazysta, kad jo darbas (arba irodo), paduodi i teisma, del moralines skriaudos dar kokiems 10.000 LTL.
O mustynes ar dar kas nors, nelabai ka padeda. Dazniausiai tik blogiau buna...
Atsakyti
Prie mano darbo aiksteleje tokios problemos kasdienes doh.gif Taciau pastovus stovetojai, jei uzstato ka-uzkisa vizitke ar siaip telefono nr., tai net nepikta, bet viena kart buvau uzstatyta golfo, kuris nebuvo uzkises jokio numerio, is pradziu pasedejau kokias 3 min. (galvoju zmogus gal trumpam), po to pradejau pypsint, apspardziau... zodziu praejo 20 min. ir nieko, tada kvieciau policija. Kas pikciausia, kad tik jiems atvaziavus is kart atbego savininkas ir taip ant manes koliojosi (kam policija iskvieciau doh.gif ), tai pareigunai liepe manes atsiprasyt ax.gif jei nebutu atbeges savininkas nezinau ka butu policija darius, bet gal koki veiksmo plana turejo, jei atvaziavo smile.gif

QUOTE(denaxa @ 2006 12 26, 22:40)
Tiesa,buvo kartą kažkas svetimas užstatęs iš kitos laiptinės,tai į darbą vėlavau.Signalizacijos nebuvo pas tą tipą,kai pradėjau pypinti,tai kiti koliotis pradėjo,o paskui kaimynas padėjo iš važiuoti-pažiūrėjo,kad nekabinčiau.Tai pralindau vos neliesdama iš abiejų pusių doh.gif .

nepyk, bet va tokios vairuotojos mane nervina, kai kisa masinas i kokius kiemus. islaviruot nemoka, o po to pypsina, nervinasi-mol uzstate doh.gif kaip supratau uzstatyta nebuvai, jei isvairavai mirksiukas.gif viena kart pas mus i ofisa atejo tokia suzverejusi moteriske, tipo kieno kieme stovi tokia ir tokia masina, nu masina buvo mano, sako patrauk. einu as jos patraukt ir galvoju, jei nepalikau numerio-vadinasi nieko neuzstaciau, o ta poniute tiek putojasi ant manes, nes pusvalandi ieskojo savininko. zodziu einam link aiksteles, o ta mane visokiais zodziais vadina, as tyliu, nes suprantu kaip knisa tokie dalykai, bet is galvos neina mintis, kad negalejau as ko nors uzstatyt. nu ir ka-kieme ziuriu, kad mano masina stovi tvarkingai, ta moteriske ikisusi bile kaip savo masina ir atbula nemoka isvairuot doh.gif siaip nesu kokia sterva, bet tada labai ramiai, as jai pasakiau, kad, ponia, as niekio neuzstaciusi ir masinos tikrai netrauksiu, ta akis isverte ir toliau varo ant manes, as dar demonstratyviai uzsirasiau jos masinos numeri-tipo pabandyk mano masinai ka padaryt ir nuejau, o ji tokia is kart silkine pasidare, sako, tai ka-netrauksi? sakau, ne. ir netraukiau cool.gif ta diena as buvau sterva, bet nesigailiu
Atsakyti
musu kieme vienas irgi vienas bande islaviruoti ...... sedziu telika ziuri tik girdziu kieme buuum...ir isijunge signalizacija.... vel buuum... kita signalizacija.... o paskui tik buum, buuum ir dar dvi signaliacijos isijunge..... bande zmogus tilpti bigsmile.gif bigsmile.gif .... vis eile masinu sudauze...
Atsakyti