Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas

4u.gif g.gif Sveikutes....o mano pasodinti gumbeliai visi rodo gyvybes zenklus drinks_cheers.gif .Bet paskaiciau ..ir neradau,kad kas nors savo grazuoles i lauka jau butu isneses ax.gif ,o manosios jau trys paros lauke...aisku vis klausau ar salnu nepranasauja..ir atsikelus iskart lekiu i balkona 4u.gif
Vakare ikelsiu nuotraukytes,kaip mano groziai lauke jaucias...namie ant palanges galvojo..augt ar dar palaukt,o i lauka iskeliave atsigavo bigsmile.gif 4u.gif
Gal dar per drasiai as su jom pasielgiau??
Atsakyti
QUOTE(forta @ 2008 04 16, 09:52)
4u.gif  g.gif Sveikutes....o mano pasodinti gumbeliai visi rodo gyvybes zenklus drinks_cheers.gif .Bet paskaiciau ..ir neradau,kad kas nors savo grazuoles i lauka jau butu isneses ax.gif ,o manosios jau trys paros lauke...aisku vis klausau ar salnu nepranasauja..ir atsikelus iskart lekiu i balkona 4u.gif
  Vakare ikelsiu nuotraukytes,kaip mano groziai lauke jaucias...namie ant palanges galvojo..augt ar dar palaukt,o i lauka iskeliave atsigavo bigsmile.gif  4u.gif

Tai jei atsigavo, tai, matyt, jom patiko smile.gif Tik reikia pasekti, kad šalnų nebūtų
Atsakyti
QUOTE(forta @ 2008 04 16, 09:52)
4u.gif  g.gif Sveikutes....o mano pasodinti gumbeliai visi rodo gyvybes zenklus drinks_cheers.gif .Bet paskaiciau ..ir neradau,kad kas nors savo grazuoles i lauka jau butu isneses ax.gif ,o manosios jau trys paros lauke...aisku vis klausau ar salnu nepranasauja..ir atsikelus iskart lekiu i balkona 4u.gif
  Vakare ikelsiu nuotraukytes,kaip mano groziai lauke jaucias...namie ant palanges galvojo..augt ar dar palaukt,o i lauka iskeliave atsigavo bigsmile.gif  4u.gif

as dar i lauka nedrystu istremt ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Rašiau, kad 7d. pirkau svyrančią geltoną begoniją, tai jau lenda lapeliai. thumbup.gif Kaip greitai. wub.gif O į lauką ir aš dar nenešu, nors dieną galėtų būti lauke, juk šilta. Bet nešiok pirmyn atgal. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 16, 14:38)
Rašiau, kad 7d. pirkau svyrančią geltoną begoniją, tai jau lenda lapeliai. thumbup.gif Kaip greitai. wub.gif  O į lauką ir aš dar nenešu, nors dieną galėtų būti lauke, juk šilta. Bet nešiok pirmyn atgal. blush2.gif

na bet nuo ryt vel tipo lietus prasides, tai... g.gif
irnesakyk.gif lai dar ant palanges pabuna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 04 12, 12:07)

tai idomu kada pradejai budinti, kad jau dideli krumai g.gif

tai kad tik kovo apie vidury, kažkaip labai greit per savaitę pasirodė irkad puolė augt9pas kaiminka visai mažos) g.gif

QUOTE(rena @ 2008 04 16, 01:40)
na jau namuke, tai vietos savo kvietkom uzteks visada

tai kad tik kvietkom g.gif dar gi visokie pomidorai, paprikos doh.gif

o aš nuo pirmadienio po truputį pratinu gėles prie lauko(saulės) nes pernai tai visas nudeginau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2008 04 16, 16:20)
o aš nuo pirmadienio po truputį pratinu gėles prie lauko(saulės) nes pernai tai visas nudeginau blush2.gif

na maniskes, tai dar mazos, tai lai paauga dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2008 04 16, 16:20)

Negalima iš karto ant saulės nešti. schmoll.gif Į pavėsiuką pirma. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 04 16, 16:32)
na maniskes, tai dar mazos, tai lai paauga dar ax.gif

Mano taip pat mažos. ax.gif Mes dar paauginsim. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 17, 20:26)
Mano taip pat mažos.  ax.gif  Mes dar paauginsim. wub.gif

drinks_cheers.gif

ali kokia as vepla doh.gif tigi visai pamirsau pasodint tuos du gumbus kur like buvo doh.gif blush2.gif kai buvau susiruosus, tai zemiu pritruko ir visai pamirsau, kad reik dasipirkt g.gif o jei as ryt jas sukisciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 17, 20:50)
drinks_cheers.gif
ali kokia as vepla doh.gif tigi visai pamirsau pasodint tuos du gumbus kur like buvo doh.gif  blush2.gif kai buvau susiruosus, tai zemiu pritruko ir visai pamirsau, kad reik dasipirkt g.gif o jei as ryt jas sukisciau g.gif

Sodink sodink biggrin.gif Dar spės užaugti rolleyes.gif
Mano kurios jau parodė daigiukus, tai paskui taip greitai auga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 17, 20:50)
drinks_cheers.gif
ali kokia as vepla doh.gif tigi visai pamirsau pasodint tuos du gumbus kur like buvo doh.gif  blush2.gif kai buvau susiruosus, tai zemiu pritruko ir visai pamirsau, kad reik dasipirkt g.gif o jei as ryt jas sukisciau g.gif

Sodink. 4u.gif Neleisk geram daiktui pražūti. thumbup.gif
Atsakyti
aciu merginos, eisiu sodint 4u.gif
Atsakyti