Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentė: dviejų ar keturių degiklių ?

Kaip manot ? Aš kažkaip pamasčiau kad ant keturių degiklių niekada neviriau, ant trijų labai retai.... Todėl pagalvojau gal įsigyti dviejų degiklių kaitlentę ? Bet dvejoju. Sutaupyčiau stalviršio gabaliuką. Būtų didelė virtuvė nereiktų galvot, bet kai maža... g.gif
Gal turit patirties ?
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2006 12 27, 17:54)
Kaip manot ? Aš kažkaip pamasčiau kad ant keturių degiklių niekada neviriau, ant trijų labai retai.... Todėl pagalvojau gal įsigyti dviejų degiklių kaitlentę ? Bet dvejoju. Sutaupyčiau stalviršio gabaliuką. Būtų didelė virtuvė nereiktų galvot, bet kai maža...  g.gif
Gal turit patirties ?

Aš irgi dvejojau, bet kažkaip 2-jų nelabai man žiūrėjosi. Mano virtuvė irgi labai maža, tai kiek siauresnę dujinę pirkau. O ir puodus yra kur sudėti, nes į spinteles nelabai telpa, be to, tingiu dėlioti-ištraukti blush2.gif
Atsakyti
aš tai galvoju kad "dvivietės" atveju reiks gartraukio paslėpto, nes atviras beryšio atrodys... g.gif Vyryklę statyčiau vertikaliai, ne horizontaliai.
Atsakyti
Aš - tik už 4 skyles kaitlentėje mirksiukas.gif Kiek matau, dabar turi mažą chuliganą, o gal greit dar kelis tokius turėsi ax.gif , virtuvėje darbų padaugės ir šiaip - aš už maksimalizmą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skeveldra @ 2006 12 27, 23:12)
Aš  - tik už 4 skyles kaitlentėje  mirksiukas.gif  Kiek matau, dabar turi mažą chuliganą, o gal greit dar kelis tokius turėsi ax.gif , virtuvėje darbų padaugės ir šiaip - aš už maksimalizmą  rolleyes.gif

g.gif dėl to tai tu teisi.... norim antro vaikiuko, o kai taip nutiks - tada bus ir "sėdėjimas" namie ir automatiškai daugiau gaminsiu.... Vat čia gal ir svarus argumentas... Vėl linkstu atgal prie "keturvietės".... doh.gif
Atsakyti

aš ant 4 taip pat dar nieko neviriau, bet visos 4 man praverčia kasdien:
kai maistas baigiasi gaminti, ir išjungiu viryklę- dar ilgai būna karšta, ir kad nedegtų/nesviltų/nepervirtų kol vyksta stalo serviravimas ir kiti paruošiamieji darbai puodą ar keptuvę perstumiu ant šaltos vietos.
Kitaip reikėtų naudotis padėkliukais, užimti stalviršį, o jis ir šiaip apkrautas būna smile.gif.
Bet čia su elektrine tik aktualu, dujinėje užsukai dujas ir viskas . neparašei kokia pas tave.
Atsakyti
Pas mane dujinė ir pirksiu dujinę. Giliau pamasčius tai aš net ant trijų skylių vos kelis kartus esu virusi... Mėsa kepa, bulvės verda.... ir viskas... g.gif O dar ir orkaitė...
Tik vat ko bijau, kad nebūtų taip kad ant dvivietės tiesiog netilps keptuvė ir didesnis puodas pvz...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murzinyte: 28 gruodžio 2006 - 11:33
Man tai keturių asmenų šeimai būtina 4 skylių. Dabar viena neveikia, tai problema. Verdu sriubą ir garnyrą, kepu mėsą, o patroškint daržoves sriubai, ar išvirt kompotą vietos ir neliko. Reikia daryt paeiliui, ilgiau užtrunka.
Atsakyti
Na aš pagalvojau, kad dabar labai retai gaminu namie. Bet iš kitos pusės , tai gali pasikeisti pakeitus darbą, pastojus ir pan. Keisti iš 2 skylių į 4 vėl būtų problema - stalviršį pjauti...
Laiko dar turiu, bet turbūt liksiu prie standartinio 4 degiklių varijanto... doh.gif

P.S. gaila kad neatsirado mamyčių turinčių dvivietes ... cool.gif
Atsakyti
šiuo metu turiu tik vieną, kadangi virtuvė dar nėra pilnai įrengta. Ir viską spėju, ir viską padarau. Aišku, jei būtų antra skylė būtų daug patogiau, tačiau keturios ir man atrodo per daug. Nes retai kada, keturis patiekalus iš karto gamini.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 12 29, 10:43)
šiuo metu turiu tik vieną, kadangi virtuvė dar nėra pilnai įrengta. Ir viską spėju, ir viską padarau. Aišku, jei būtų antra skylė būtų daug patogiau, tačiau keturios ir man atrodo per daug. Nes retai kada, keturis patiekalus iš karto gamini.

Viena?... Isvirei bulves, paskui kepi mesa?... Kai mesa iskepi, tada bulves tenka mikrobangej sildyt?.. Nu neisivaizduoju, kaip galima su viena issiverst. Man buna, kad penktos kaitvietes norisi, nes kartais ruosi sriuba, antra patiekala, deserta ir t.t., tai kiek laiko uztrukciau, jei viska reiktu paeiliui daryt. Zinoma, dazniausiai naudoju 2 kaitvietes, bet likusios dvi man tikrai nemaiso. Ir siaip man idomu, kur puoda dar karsta su pagamintu maistu det, jei prireike kaitvietes? Ant stalo? Spinteles apsikraut? Kas is to, jei taupydamos vieta, rnksites dvi kaitvietes, bet apsikrausit koses, sriubos, kotletu puodais spinteles?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 30 gruodžio 2006 - 15:37
as uz 4 ax.gif nors ant visu tikria retokai buna, bet pasitaiko -pvz sventes kokios..tada su dviem labai ilgai gaist tektu doh.gif o ir vietos tai ne ka sutaupytum -ar 2, ar 4 -cia man neargumentas ax.gif
garintuvas pas mus istraukiamas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti