QUOTE(Limcamca @ 2006 12 29, 10:43)
šiuo metu turiu tik vieną, kadangi virtuvė dar nėra pilnai įrengta. Ir viską spėju, ir viską padarau. Aišku, jei būtų antra skylė būtų daug patogiau, tačiau keturios ir man atrodo per daug. Nes retai kada, keturis patiekalus iš karto gamini.
Viena?... Isvirei bulves, paskui kepi mesa?... Kai mesa iskepi, tada bulves tenka mikrobangej sildyt?.. Nu neisivaizduoju, kaip galima su viena issiverst. Man buna, kad penktos kaitvietes norisi, nes kartais ruosi sriuba, antra patiekala, deserta ir t.t., tai kiek laiko uztrukciau, jei viska reiktu paeiliui daryt. Zinoma, dazniausiai naudoju 2 kaitvietes, bet likusios dvi man tikrai nemaiso. Ir siaip man idomu, kur puoda dar karsta su pagamintu maistu det, jei prireike kaitvietes? Ant stalo? Spinteles apsikraut? Kas is to, jei taupydamos vieta, rnksites dvi kaitvietes, bet apsikrausit koses, sriubos, kotletu puodais spinteles?