Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentė: dviejų ar keturių degiklių ?

as turiu dviviete kaitlente thumbup.gif . labai patenkinta savo sprendimu. ir vietos sutaupiau ir nei karto nepasigedau trecios skyles. jei labai reikia bulves kepu fritiurineje, o ir orkaite ir mikrobangine galima pajungti i darba. man uztenka dvieju.
Atsakyti
Naudoju trivietę. Užima vietos kaip keturvietė, bet viena kaitvietė labai didelė- labai patogu kai didelė keptuvė, ar puodas - pvz, cepelinams 4u.gif
Rekomenduoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilelė: 02 sausio 2007 - 17:48
Nuomavomes toki buta, kur stovejo 2-viete kaitviete. Nu kaip nepatogu buvo! Ant antros arbatinukas, ant pirmos keptuve, o kur puoda su sriuba ar siaip kokiu viralu pasidet? Ir dar kazkokia siaura, kad jei nori didele keptuve pilnai uzstumt ant skyles, tai jau arbatinukas ciuozia sonan. Butu 4 vietu, viskas tvarkingai tilptu be problemu. Balsuoju uz 4, arba bent 3 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinguma @ 2007 01 02, 16:06)
as turiu dviviete kaitlente thumbup.gif . labai patenkinta savo sprendimu. ir vietos sutaupiau ir nei karto nepasigedau trecios skyles. jei labai reikia bulves kepu fritiurineje, o ir orkaite ir mikrobangine galima pajungti i darba. man uztenka dvieju.

Na nors viena mamytė thumbup.gif Sakyk o ar telpa ant jos keptuvė ir puodas ? Nėra taip kaip pienė123 rašo - kad "stumdosi" ant vyryklės. Kaip ją statėt ,vertikaliai ? Beje dujinė ar elektrinė ? bigsmile.gif
Atsakyti
pas mus dujine kaitlente. na ji tikrai nera is didziuju, bet man nesistumdo niekas. puodai irgi nera is mazuju. statem vertikaliai. stengemes, kad gartraukis (istraukiamas) butu per viduri ir visai normaliai atrodo.
Atsakyti
Aš turėjau dvivietę viryklę, tai man buvo nepatogu. Karts nuo karto pritrūktavo vienos kaitvietės. O dabar turiu trivietę ir esu patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrė: 10 sausio 2007 - 18:29
4 zmoniu seima su 2 kaitvietiemis vargo neturi, bent jau musu seima. Gal trukumas gali atsirasti per sventes, bet kai dabar beveik visa sventini maista perkam IKI...
Atsakyti
QUOTE(darom9100 @ 2007 01 12, 15:34)
4 zmoniu seima su 2 kaitvietiemis vargo neturi, bent jau musu seima. Gal trukumas gali atsirasti per sventes, bet kai dabar beveik visa sventini maista perkam IKI...

Nu ***** neisivaizduoju vistiek, kaip jus pvz, verdat sriuba, bulves ir kepat mesa? Kazka turi paeiliui daryt. As kazkaip viska vienu metu kai darau, tai neisivaizduoju nors uzmusk kaip galima su dviem kaitvietem issiverst. Na, gal issiverst ne tas zodis, nes kai neturi tai sukiesi kaip yra, bet kaip galima patogiai isvirt pietus su dviem smile.gif Gal, jei retai gaminciau namie, tai butu viskas normal, bet kai gaminu kasdien, tai man kaip kosmaras tai skamba smile.gif
Atsakyti
as irgi pasisakau tik uz 4 thumbup.gif thumbup.gif

nu dazniausiai 3 vienu metu dega pas mane, o buna kad ir visos keturios ir dar penkta nepamaisyti mirksiukas.gif

pvz: vienam puode verdu ryzius balandeliams, antram siaip sriuba, treciam sutinamas kopustas, ketvirtoj - keptuveje morkytes skrudinu sriubytei, i vios..jei reiktu greit vaikams pasildyti ka valgyti kol pietus pasigamins- lieka tik mikrobange mirksiukas.gif
Atsakyti
[pas mane 4,labai gerai ,kartais gaminu daug patiekalu
Atsakyti
na manau 2-tiete tinka tik labai mazai ir retai gaminanciam zmogui g.gif geriausia viengungui.. na pagalvojam- verdam bulvytes, kepam kotletukus, o kur padaziuka daryt? lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tik už 4-tę. Pas mane stiklokeramikinė, tai jei puodas mažesnis, ant vienos, jei didesnis ant kitos. Jei verdu sriubą, kepu kotletus, ruošiu garnyrą ir padažą, tai visos būna užimtos. O jei būtų 2-jų, tai užimtų dvigubai daugiau laiko. O aš taip nemėgstu prie puodų stovėti doh.gif .
Atsakyti