Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentė: dviejų ar keturių degiklių ?

Apsisprendžiau dėl dvivietės. Dabar yra keturvietė, bet pastebėjau, kad daugiau nei 2 vietos vienu metu niekada nenaudojamos. O virtuvė maža, tai ir vietos sutaupysiu ax.gif
Atsakyti
As uz 4 thumbup.gif
Jei gamini pirma, antra patiekala, ar dar koki padaziuka, tai 2 degikliu bent jau man tikrai mazoka...
Atsakyti
Aš rinkčiaus tik 4 degiklių kaitlentę, nes 2, mano būtų gerokai per mažai. Gaminu kasdien, neretai prireikia 3 degiklių (sriuba, garnyras, antras patiekalas), o ir visus 4 naudoju ne taip jau ir retai. ax.gif

Manau 2 degiklių rinkčiausi tik tokiu atveju, jei gyvenčiau viena ar tik su vyru, arba jei gaminčiau ypatingai retai blush2.gif
Atsakyti
Kadangi dažnai gaminu, o prireikia 3 ir net 4 degiklių, tai klausimo kaip ir neiškilo perkant ax.gif
Atsakyti
4 mums pats tas thumbup.gif ,kartais daug gaminam ,tai su 2 neiissiversciau
Atsakyti
As tik uz 4 smile.gif
Atsakyti
gana 2-u 4u.gif
Atsakyti
manau kiekvienam pagal asmeninius poreikius wink.gif
gal kam uztenka ir 2 jei mazai gamina, bet pvz as su drauge kad ir dviese gyvenam bet daznai prireikia bent 3 kaitvieciu, nes verdi kokia sriubyte, antra, dar prie antro padaziuka, nemanau kad butu patogu su dviem wink.gif
Atsakyti
Kodėl reikia rinktis tarp dviejų ir keturių???? Aš, pavyzdžiui, nusipirkau trijų kaitviečių dujinę kaitlentę. Turėjau keturių vietų dujinę, bet tiktai niekados visų keturių nenaudojau, o ir tris - retai. Taigi ir įsigijau tokią kokios man reikia biggrin.gif
Atsakyti
man dvieju tai tikrai per mazai, as uz keturias smile.gif
Atsakyti
Kažkada ir aš galvojau,kad užteks dviejų.Daugiau taip niekada nebegalvosiu mirksiukas.gif reikia keturių
Atsakyti
Kol turejom keturiu, pastebejau kad retai visu prireikia. Dabar turim dvieju, triju asm. seimai ju visiskai pakanka, nebent seima pagausetu...
Atsakyti