Sveikos Pabandysiu ir aš įkelti savo vieną pirmųjų labai seniai (gal prieš 10 metų )siuvinėtų darbelių. Kadangi siuvinėjau tik iš smalsumo, tai ir medžiagėlė ne speciali tam buvo, ir siūliukai paprasti ir siuvinėjau dar dvigubu kryželiu Dabar, čia pasiskaitinėjusi ir pasižiūrėjusi tiek gražių darbelių, užsimaniau vėl siuvinėt
Dėl Aidos numerių, tai jų numeris rodo, kiek langelių kryžiuku telpa į vieną colį. DMC Aida jau dažnai žymima ir metrine, tiksliau centimetrine sistema
dedu savo puslapiuką schemų - atidariau tik šnd, tai kasdien papildysiu naujom schemom kurių kompe tikrai nemažai prikaupta. tikiuosi rasit ir jūs ką vertingo. Juddita site
Jo, čia tai blogoji pusė. Pas mane blogojoj pusėj, ypač pirmuose darbeliuose ir tuose, kur daug pavienių kryžiukų, tik tėvo, motinos betrūksta. Bet man neužtektų kantrybės dėl keleto kryželių versti rėmą ir iš naujo tvirtinti siūlą, kai tereikia peršokti kokius 4-5 langelius.
AGNUTE nuostabios gėlės . Matau, kad siuvinėjimui naudojai labai smulkią medžiagą. Išsiuvinėjai kiekvieną langelį ra po du. Ir kaip slėpiai siūlų galus .