Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėjęs plaukuotumas

pas mane a pati beduke, vat kojas iki keliu su epiliatorium raviu, bikini zona ir slaunis su vasku apraustau kai kantrybes yra, bet cia rtai, nes nelabai kam rodau blush2.gif vat geras daiktas yra byly retard 2 in 1kremas po epiliacijos, tikrai mazina plaukeliu augima dar tik savaite naudojau, bet plaukeliu zymiai maziau atauga nei anksciau :geras: , nes man jau po savaites didelis miskas ant koju buna ... blush2.gif blush2.gif verysad.gif tik kaina didele, ~37 lt ir
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 08 birželio 2007 - 13:20
Stumiu reklama,vakar maciau,kad Retard akcija ir jis kainuoja tik 29 litukus Eurokose.
Atsakyti
Gal tų dietos kokios pastoviai laikais? Kažkur skaičiau, kad kai mažai valgai, kūno temeratūra būna labai žema ir organizmas ginasi nuo šalčio, tada padidėja plaukuotumas.
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2007 08 19, 12:16)
Gal tų dietos kokios pastoviai laikais? Kažkur skaičiau, kad kai mažai valgai, kūno temeratūra būna labai žema ir organizmas ginasi nuo šalčio, tada padidėja plaukuotumas.

tu dabar cia pasakei ir pagalvojau: na tikrai vasara man daug maziau tu plaukeliu lyg ir. o as esu toks gana saltas zmogus, man nuolat salta, sala rankos ir kojos. gal ir yra tiesos g.gif
Atsakyti
Pas mane ta pati beda, ir neisivaizduoju ka daryti.
Taip pat esu saltoji mergicka, daznai saltos galunes. Bei tas nervibabtis padidejes plaukuotumas verysad.gif
Tenka depiliuotis daznai, o taj man bent jau kancia....
Atsakyti
QUOTE(Pliushke @ 2007 08 20, 20:49)
Pas mane ta pati beda, ir neisivaizduoju ka daryti.
Taip pat esu saltoji mergicka, daznai saltos galunes. Bei tas nervibabtis padidejes plaukuotumas  verysad.gif
Tenka depiliuotis daznai, o taj man bent jau kancia....

visom tai kancia patikek. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2007 08 19, 12:16)

čia tai tikra tiesa, ne kartą teko girdėti, kad visokioms anoreksikėms padidėja kūno plaukuotumas, plaukeliai juk sulaiko kūno šilumą... gal dėl to ir pas mane daug tų plaukų, kad plona esu, nors dietų nesilaikau verysad.gif o šiaip dar teko girdėti, kad būnant daug saulėj irgi auga plaukeliai greičiau, taip kad atrodo vasarą kaip tik turėtų būt su jais daugiau problemų g.gif
Atsakyti
Turiu ir aš daug plaukų, kur reikia ir kur visai ne. Kovoju visais įmanomais būdais.
Ruošiuosi elektrinį epiliatorių nusipikt, tik nervina tas įauginėjimas.
Bet čia pas jus jau labai linksma, juokiausi iki ašarų, ir problema atrodo mažesnė.
Tik pas jus ir galima pakalbėt apie savo bėdą, kas tokios neturi, tai nelabai ir supras.
Atsakyti
Ir man ta pati bėda verysad.gif , prieš kelis mėn nusipirkau epiliatorių, tai labai džiaugiuos, nes nereik kiekvieną rytą skust kojų thumbup.gif
Sakot, kad kūdos būna daugiau plaukuotesnės g.gif , sutapimas ar ne, bet ir aš kūda ir plaukuota kaip ....... cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2007 09 16, 14:13)
Ir man ta pati bėda  verysad.gif , prieš kelis mėn nusipirkau epiliatorių, tai labai džiaugiuos, nes nereik kiekvieną rytą skust kojų  thumbup.gif 
Sakot, kad kūdos būna daugiau plaukuotesnės  g.gif , sutapimas ar ne, bet ir aš kūda ir plaukuota kaip .......  cry.gif  cry.gif

o aš nekūda, bet vistiek plaukuota doh.gif geras daiktas epiletorius, bet kai skausmo neperneši verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2007 09 16, 15:13)
Ir man ta pati bėda  verysad.gif , prieš kelis mėn nusipirkau epiliatorių, tai labai džiaugiuos, nes nereik kiekvieną rytą skust kojų  thumbup.gif 
Sakot, kad kūdos būna daugiau plaukuotesnės  g.gif , sutapimas ar ne, bet ir aš kūda ir plaukuota kaip .......  cry.gif  cry.gif

Kokios firmos nusipirkai?
Atsakyti

Kadangi man ši problema labai aktuali (jau didesnių atogrąžų niekur nemačiau... ir ginekologė taip pat... verysad.gif ), žinau labai daug... Reikia rimtai užsiimti, gydytis, skydliaukę šviestis, tirtis hormonų balansą, tikrintis dėl visokių miomų ir panašiai... Ginekologė paskiria kontraceptikų (beje, ne visi tinka), ir belieka ilgai juos vartoti ir tikėtis, kad pagerės... Po 2 metų... Taip pat nuolat depiliuotis (o pinigų šiam "malonumui" tai beprotiskai išleidi... verysad.gif ) Beje, dėl malonumo, kad tenka depiliuotis: viena mano draugė, kai skųsdavausi savo plaukuotumu, nuolat aiškindavo, kad ir jai reikia depiliuotis, kad ir jai skauda, bet kai vieną kartą paprašiau padėt nusidepiliuot, tai padėjo, bet daugiau niekad nebekalbėjo, kad ir jai taip pat skauda ir nemalonu.. pabandykit tuo pačiu metu pešti 10 plaukelių ir 40... "šiek tiek" daugiau nemalonu... ir "šiek tiek" daugiau kainuoja... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Tad stiprybės toms, kurios turi šią problemą... mirksiukas.gif Nes pati tai kompleksuoju nerealiai dėl to... Juk du kartus per dieną nesiskusi, o be to, oda nuo nuolatinio skutimo (ir dar kai tenka daugiau skust) labiau sudirgsta... verysad.gif

Atsakyti