QUOTE(smile4theworld @ 2007 11 29, 18:39)
Aga, vis siokia tokia paguoda

as kazkaip iki siol dar vis pliuskendavaus... taciau sia vasara jau itin reikejo slept save nuo kitu.... kazkaip kas vasara man vis prasiplecia tas plaukuotas plotelis ir kasmet vis blogiau. Sia vasara kai pirma karta uzsidejau maudymuka supratau, kad pernai dar taip blogai nebuvo ir puoliau i asaras... bijau pagalvot kas bus kita vasara...

didziausia problema man yra su slaunu sritimi prie bikini srities, nes plaukeliai atsirado jau ir ten... skust ju jau senai nebeskutu, nes is pradziu galvojau, kad tas plotas pleciasi, nes skusdama su peiliuku uzkabinu vis daugiau.... dabar jau kelis metus pesioju pincetu (kas atima katastrofiskai daug laiko) ir vistiek tas pats

vis kaltinu save kam is vis pradejau lyst prie tu plaukeliu, gal tada jau geriau tas naturalus veslus trikampiukas, bet butent ten, kur jis ir turi but, o ne issikeroje i visas puses plaukeliai, ar nuo depiliaciju sudirgusi oda
Reikia būtinai nueit ir pasirodyti gydytojams: endokrinologui, ginekologui, gali būti hirsutizmas, arba sutrikusi kiaušidžių veikla (policistinės kiaušidės), bet nežinau kiek, bet tam tikram procentui moterų (rodos, apie penkis

) per daug plaukų tiesiog yra normalu, nėra jokio sutrikimo...

Tai visą gyvenimą tenka kankintis...

Aš kartais, kai nenusipešu vašku, irgi pincetu išsipešioju, nu jo, laiko tai užima, bet rezultatas...

Užtat depiliacija "mėgstamiausiu" dalyku tampa..
Papildyta:
QUOTE(rainbow777 @ 2007 11 29, 18:59)
Sveikutės. Man su tuo plaukuotumu irgi vargas,bet taip žiauriai kaip dabar niekad nebuvo

Po gimdymo kazkaip dar labaiau apaugau plaukais, negaliu nei skust, nei depiliuot, nes labai beria

Bet pagaliau prisiruošiau nueit pas endokrinologą, nes prie viso to sutriko menesinių ciklas, tai laukiu tyrimų rezultato. Jaugu taip ir toliau žels plaukai, tai teks vasara pamiršt apie sukneles ir sijonus
Nereikia suknelių ir sijonų atsisakyt, juk kai karšta, šie rūbeliai vasarą kaip tik būna... tik truputį ilgesni, aš pvz., nešioju truputį žemiau kelių, nors ir tenka kasdiens kojas iki kelių skustis, o viršuj - vaškas
"Bajeris": mano vienos dienos neskustos kojos už diedų barzdą aštriau brūžina..

Nors visai nejuokinga...

Bet jei ne pačios iš savęs pasijuoksim, tai sunku visai..