Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėjęs plaukuotumas

QUOTE(Damapupika @ 2007 01 01, 12:12)
tai o ka daugiau, gi jei su skydliauke kas netvarkoj, tai tada Jodo terapijom gydo, nes tai geriausias budas kazka sutvarkyt, kiti vaistai turi didelius salutinius poveikius, arba... operuoja skydliauke, jei padidejus, siaip geriau laiku susiimt, nes kai kaklus prades pjaustyt taj oj oj

Jei jau operuoja skydliaukę tai visą laiką reikia toliau hormonus gert. Nelabai smagu.
Mano irgi plaukai juodi baisiai, bet kai su elektrinių pešu - tikrai stipriai susilpnėja, o dabar ir epiliuojant skaumo beveik nebejaučiu aišku, yra kelios skaudžios vietos: apie kelius vidinė pusė pvz.)
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 01 01, 14:36)
Jei jau operuoja skydliaukę tai visą laiką reikia toliau hormonus gert. Nelabai smagu.
Mano irgi plaukai juodi baisiai, bet kai su elektrinių pešu - tikrai stipriai susilpnėja, o dabar ir epiliuojant skaumo beveik nebejaučiu aišku, yra kelios skaudžios vietos: apie kelius vidinė pusė pvz.)

Aš negaliu taip savęs kankinti.Po epiliacijos seanso, verkiau 3 valandas, tai daugiau ir ranka nekyla verysad.gif . Man gana vaško.
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
tuomet isigyk priemones,reikiamas washkine depiliacijai,kad pas kosmetologa pinigu nekishti,tada pti ishmoxi su laiku ir jau nebebus problemu,galesi ir kitiems padet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaubunė @ 2007 01 01, 17:39)
Aš negaliu taip savęs kankinti.Po epiliacijos seanso, verkiau 3 valandas, tai daugiau ir ranka nekyla verysad.gif . Man gana vaško.

Ir teisingai, ash zhinok irgi su tais plaukiukais vargstu, tej kas menesiuka ar pusantro menesiuko ejnu pas kosmetologe ir mes kovojam su tais siaubunais biggrin.gif bet uztat po to 3savajtes gali ramiai sau negalvoti apie juos biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
kaip kam tiek ilgai tas dziaugsmas po depiliacijos trunka, man turbut jau po savaites atauga blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Damapupika @ 2007 01 09, 16:30)
kaip kam tiek ilgai tas dziaugsmas po depiliacijos trunka, man turbut jau po savaites atauga  blink.gif

Nu taip,bet pastebėjau kad anksčiau gauruotesnė buvau blush2.gif ir dažniau reikėjo atlikti procedūrą, dabar mažiau ir rečiau.
Atsakyti
nu nebent, man pradeda iauginet ( apie kojas as), tai as paskutu, ir vel jie stipresni pasidaro...
Atsakyti
QUOTE(Damapupika @ 2007 01 09, 16:57)
nu nebent, man pradeda iauginet ( apie kojas as), tai as paskutu, ir vel jie stipresni pasidaro...

taj va va, del to ir atauga greit, db grieztai nenaudoju peiliuku, nebent bikini zonoj smile.gif o siaip jeigu iauga tigi lb geras daiktas pincetas wink.gif jeigu jau mataj lenda plaukelis ir trauki,nes po depiliacijos jie tokie pavieni pradeda ataugineti thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Damapupika @ 2007 01 09, 15:30)
kaip kam tiek ilgai tas dziaugsmas po depiliacijos trunka, man turbut jau po savaites atauga  blink.gif

Man turbūt dar greičiau doh.gif Kažkaip įtariu, kad mano epiliatorius, turbūt ne visus išpeša, kai kuriuos nusilpusius turbūt nutraukia, o jie ir auga toliau doh.gif Nors viena paguoda, kad pavieniai, ne tiek jau jų ir daug.
Atsakyti
tai va va, ir man taip, o tie jau kur nutraukti, tai kaip nuskusti atauga, fuj... wargas oj wargas cry.gif
Atsakyti
nepasiseke mums...kai depiliuoja kojas man kosmetologe ir sako, galetu ir va nebebuti nieko, kam tie plaukeliai kankina zmones, bet ka padarysi...yra kaip yra smile.gif
Atsakyti