QUOTE(oplialia @ 2007 12 04, 22:54)
skust tai as tikrai neketinu, nes zinau, kad dar augt prades

siaip su mama rimtai ir kalbejom, bet ji pasake, kad nereik kreipt i tai demesio, kad po keliu metu ju nebus ir kad tai nk tokio...o kai pasakiau, kad galima su kazkokiu kremu nubalint juos tai mama sako geriau nedaryk to, nes dar per jauna...bet as nezinau...patare dar nusiust laiska kaip zurnaluose buna...uzduodi klausima ir tau ten kokia pcsikologe ar kas ten atsako...sako, jei netiki manim tai paklausk ju..tai va..bet nzn..nesiusiu...tai va...
o galit ka nors daugiau apie balinima paaiskint...apie tuos kremus..
Aš tai dar jaunesnė nei tu pradėjau su depiliaciniu kremu tuos plaukelius virš lūpos nuėminėt, aišku nauda iš to menka buvo, nes greit ataugdavo, bet nieko baisaus nenutiko

o man geriausias būdas išrauti juos su pincetu, skauda mažiau nei atrodo, kad turėtų, atauga vis šviesesni ir vis rečiau reik su jais terliotis
QUOTE(KAPPA @ 2007 12 13, 22:12)
Jau esu sakiusi...jeigu vaikinas is tiesu myli, tai jam tie plaukai.....

Jeigu jau vaikinas i koju plaukus pradetu kreipti demesi, tai geriau kuo toliau siusti toki...
Tu iš foto matau nesi labai tamsi plius šalini plaukus pas kosmetologę, o ne skuti, o aš daug tamsesnio gymio, juodais storais plaukais jei skusčiau tai būtų visos kojos, ne tik blauzdos, bet ir šlaunys apžėlę, taip pat takelis iki bambos, rankos irgi žiaurios... ai taip, ūsiukai... ir dar kiek vietų... plaukuotumas plaukuotumui nelygu, manau, kad tau dar šiek tiek labiau už kai kurias pasisekę, nes aš tai tikrai negalėčiau jokiam vaikinui apžėlus pasirodyt. dar kai epiliuoju ir jie atauga šviesesni ir minkštesni, tai dar ne taip gėda, bet ir tai dienos šviesoj apaugus nesirodau, nors yra kelis kart buvę kai matė kyštelėjusią koją nedepiliuotą ir pan., bet nieko nesakė, bet kaip minėjau, tada dar ačiū dievui, buvo ne po skutimo ir ne tokie stori ir tamsūs. Nu žodžiu, nemanau, kad su vaikinu visada reik aptarinėt visas problemas, kas ne taip, pats pamatys ir nuspręs, ar jam tai svarbu ar ne. Vaikinui tai nesvarbu manau iki tam tikros ribos, nu nebent jis aršus natūralizmo šalininkas
QUOTE(smile4theworld @ 2007 12 14, 16:04)
taip, aš sutinku, kad esu tokia ne viena ir smagu bent ju todėl, kad yra su kuo savo išgyvenimais pasidalint....

bet visdėlto kai pagalvoji - kelios mes čia forume nuolat diskutuojam? nu maximum 10... tai nereiškia, kad tokių "plaukuotų" yra tik 10, bet aš noriu pasakyt, kad vistiek tų, kurios šios problemytės neturi yra daugybe daugybe kartų daugiau.....
na taip, daug daugiau, bet kad paskaitai ir matai, kad net nebelieka ką pridurti, nes viskas tinka žodis į žodį