Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėjęs plaukuotumas

QUOTE(smile4theworld @ 2007 12 19, 15:10)
smulkiai ir issamiai nepapasakociau apie tai, bet daug esu skaicius apie tai ir susidariau nuomone, kad fotoepiliacija geriau  smile.gif

Nius kol kas geriausiai mane su vashku nudepiliuoja, vat kaip tik sestadieni eisiu i shia "malonia" procedura doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KAPPA @ 2007 12 20, 02:46)
Nius kol kas geriausiai mane su vashku nudepiliuoja, vat kaip tik sestadieni eisiu i shia "malonia" procedura  doh.gif

as turbut niekad tam nepasirysiu..... blush2.gif db kaip ir susigundziau epiliacijai su cukraus pasta, bet jei kas menesi po 100lt ir dar kokias 3sav vaiksciot ataugusiai tai tada gal susilaikysiu.... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2007 12 20, 12:24)
as turbut niekad tam nepasirysiu.....  blush2.gif  db kaip ir susigundziau epiliacijai su cukraus pasta, bet jei kas menesi po 100lt ir dar kokias 3sav vaiksciot ataugusiai tai tada gal susilaikysiu....  ax.gif

Epiliacija su cukraus pasta? blink.gif blink.gif Kas per daiktas? blink.gif blink.gif Apsviesk ir mane wink.gif
Atsakyti
QUOTE(oplialia @ 2007 12 04, 22:54)
skust tai as tikrai neketinu, nes zinau, kad dar augt prades rolleyes.gif siaip su mama rimtai ir kalbejom, bet ji pasake, kad nereik kreipt i tai demesio, kad po keliu metu ju nebus ir kad tai nk tokio...o kai pasakiau, kad galima su kazkokiu kremu nubalint juos tai mama sako geriau nedaryk to, nes dar per jauna...bet as nezinau...patare dar nusiust laiska kaip zurnaluose buna...uzduodi klausima ir tau ten kokia pcsikologe ar kas ten atsako...sako, jei netiki manim tai paklausk ju..tai va..bet nzn..nesiusiu...tai va...
o galit ka nors daugiau apie balinima paaiskint...apie tuos kremus..  blush2.gif  doh.gif  ax.gif

Aš tai dar jaunesnė nei tu pradėjau su depiliaciniu kremu tuos plaukelius virš lūpos nuėminėt, aišku nauda iš to menka buvo, nes greit ataugdavo, bet nieko baisaus nenutiko schmoll.gif o man geriausias būdas išrauti juos su pincetu, skauda mažiau nei atrodo, kad turėtų, atauga vis šviesesni ir vis rečiau reik su jais terliotis thumbup.gif

QUOTE(KAPPA @ 2007 12 13, 22:12)
Jau esu sakiusi...jeigu vaikinas is tiesu myli, tai jam tie plaukai.....irnesakyk.gif Jeigu jau vaikinas i koju plaukus pradetu kreipti demesi, tai geriau kuo toliau siusti toki... gun_bandana.gif

Tu iš foto matau nesi labai tamsi plius šalini plaukus pas kosmetologę, o ne skuti, o aš daug tamsesnio gymio, juodais storais plaukais jei skusčiau tai būtų visos kojos, ne tik blauzdos, bet ir šlaunys apžėlę, taip pat takelis iki bambos, rankos irgi žiaurios... ai taip, ūsiukai... ir dar kiek vietų... plaukuotumas plaukuotumui nelygu, manau, kad tau dar šiek tiek labiau už kai kurias pasisekę, nes aš tai tikrai negalėčiau jokiam vaikinui apžėlus pasirodyt. dar kai epiliuoju ir jie atauga šviesesni ir minkštesni, tai dar ne taip gėda, bet ir tai dienos šviesoj apaugus nesirodau, nors yra kelis kart buvę kai matė kyštelėjusią koją nedepiliuotą ir pan., bet nieko nesakė, bet kaip minėjau, tada dar ačiū dievui, buvo ne po skutimo ir ne tokie stori ir tamsūs. Nu žodžiu, nemanau, kad su vaikinu visada reik aptarinėt visas problemas, kas ne taip, pats pamatys ir nuspręs, ar jam tai svarbu ar ne. Vaikinui tai nesvarbu manau iki tam tikros ribos, nu nebent jis aršus natūralizmo šalininkas mirksiukas.gif

QUOTE(smile4theworld @ 2007 12 14, 16:04)
taip, aš sutinku, kad esu tokia ne viena ir smagu bent ju todėl, kad yra su kuo savo išgyvenimais pasidalint....  4u.gif  bet visdėlto kai pagalvoji - kelios mes čia forume nuolat diskutuojam? nu maximum 10... tai nereiškia, kad tokių "plaukuotų" yra tik 10, bet aš noriu pasakyt, kad vistiek tų, kurios šios problemytės neturi yra daugybe daugybe kartų daugiau.....  doh.gif

na taip, daug daugiau, bet kad paskaitai ir matai, kad net nebelieka ką pridurti, nes viskas tinka žodis į žodį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(KAPPA @ 2007 12 22, 01:10)
Epiliacija su cukraus pasta?  blink.gif  blink.gif Kas per daiktas?  blink.gif  blink.gif Apsviesk ir mane wink.gif

nu tiksliai irgi nepapasakosiu, nes paciai tai buvo naujiena. bet cia keleta merginu apie tai jau kalbejo smile.gif tai kazkas panasaus, kaip ir depiliacija vasku, tik tiek, kad naudojamas ne vaskas, o ta cukraus pasta smile.gif sake, kad ir skausmas mazesnis ir oda paskui maziau sudirgus buna.... ax.gif
p.s. su praejusiom ir ateinanciom sventem mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2007 12 27, 12:25)
nu tiksliai irgi nepapasakosiu, nes paciai tai buvo naujiena. bet cia keleta merginu apie tai jau kalbejo  smile.gif  tai kazkas panasaus, kaip ir depiliacija vasku, tik tiek, kad naudojamas ne vaskas, o ta cukraus pasta  smile.gif  sake, kad ir skausmas mazesnis ir oda paskui maziau sudirgus buna....  ax.gif
p.s. su praejusiom ir ateinanciom sventem  mirksiukas.gif  4u.gif

Tave irgi su sventem thumbup.gif wub.gif wub.gif

O del depiliacijos cukraus pasta, paklausiau kosmetologes, bet nieko nezhinojo, matomai su vashku patogiausia dirbti ir neiesko naujoviu wink.gif gera pusvalandi pakankina ir galima apie 3savaites dziaugtis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Su cukraus pasta maziau skauda, neiauga plaukai, maziau po to parausta oda, o dziaugsmas toks pats smile.gif
Atsakyti
[kazkaip visos temos nebeskaiciau.. brangiosios, hellp rolleyes.gif Kur, kaip depiliuoti geriausiai bikini zona ir ne tik?.. pacios nutuokiat apie ka as blush2.gif nes jei darbuojies su peiliuku tai.. arba isberia (kai tycia tada, kai i pliaza ruosiuosi) arba jau kita diena ima ataugineti verysad.gif ...
Su paprastu epiliatoriumi nei uz ka nebandyciau blink.gif smile.gif uztenka ir kojas pakankinti...
Atsakyti
Radau ats i sita kls kitoj foriumuko temoj ax.gif tad ats nereikia cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KAPPA @ 2007 12 27, 14:10)

O del depiliacijos cukraus pasta, paklausiau kosmetologes, bet nieko nezhinojo, matomai su vashku patogiausia dirbti ir neiesko naujoviu wink.gif gera pusvalandi pakankina ir galima apie 3savaites dziaugtis thumbup.gif  thumbup.gif

tiesiog Lietuvoj dar tai nera labai populiaru ir mazesniems salonams gal kazkiek per brangu tokia paslauga teikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 01 03, 12:10)
tiesiog Lietuvoj dar tai nera labai populiaru ir mazesniems salonams gal kazkiek per brangu tokia paslauga teikti  smile.gif

Tai tikriausiai smile.gif
Atsakyti
sveikos, merginos 4u.gif
visu pirma su naujais! mirksiukas.gif

ir as noriu prisijungti i sita dosniai plaukais apdovanotuju buri ax.gif

ta pati problema, plaukuotumas, mane jau nuo 16 metu vargina. Visalaika skutau kojas, skutau,, skutau ir dar labiau skutau, kol plaukai pasidare tokie veslus ir stori, kad skradziai zemen sulysti galima, ypac vasara doh.gif
isigijau elektrini epiliatoriu, bet su juo tik kelius pasiekiu ir epiliacija baigta unsure.gif ziauriai skauda unsure.gif o kaip auksciau? slaunys, bikini ir net subiniukas blush2.gif
buvau iki to nusiritus, kad nusipirkus lazerini epiliatoriu, daviau ji savo vaikinui i rankas, kad naikintu man is tos puses, kur pati nieko nematau, bet kas is to! tas susiktas epiliatorius nieko gero nedaro doh.gif sukisau tiek pinigu, o ta lazeri reikia pataikyti i plaukelio sakni doh.gif o kiek tu plaukeliu yra doh.gif blink.gif
zodziu, toliau grizau prie peiliuku doh.gif

va, galvoju eiti i kosmetologini naikintis plaukus su cukraus pasta, atkenteti teks nemazai, bet gal kas is to bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krevete6: 03 sausio 2008 - 13:25