Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėjęs plaukuotumas

QUOTE(Nepasimetusi @ 2008 01 15, 01:47)
O siaip pas mane tie plaukeliai po 2 ar net 3 is vieno svogunelio auga, na turbut ir jum kai kuriom taip yra.

Po 2-3 plaukelius atauga, jeigu skutiesi tas vietas.
Atsakyti
QUOTE(kimono @ 2008 01 15, 10:03)
Dabar daug kur jūsų atsiliepimuose perskaičiau apie kažkiokią deliliaciją ar kažką panašaus su cukraus pasta.Kas tai per daiktas?Gal galima plačiau apie tai  ax.gif Gal plaukeliai po šios procedūros atauga labai lėtai?

labai panasi depiliacija i vaskine mirksiukas.gif tik tai daroma su is cukraus pagaminta mase, maziau skauda (taip manoma), maziau plaukeliai iauga ir svaresne pati procedura mirksiukas.gif
kai pati isbandysiu, butinai atsiliepimus parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Dėl hormonų sutrikimo aš gėriau Diane -35(nesustorėjau biggrin.gif ) šiek tiek plonesni plaukai auga, bet vis tiek valasata doh.gif

Jetau kiek laiko ir nervų atima doh.gif

O dėl plaukų šalinimo ,tai naudojau pradžioj vaškinius pleistrus, prieš tai įkaldavau ko nors su laipsniais drinks_cheers.gif , kad drąsiau ir mažiau skaudėtų( net kraujavo, nes plauki giliai pas mane unsure.gif su kiekvienu plėšimu oi kaip staugiu ), o kai atauginėja kas savaitę naudoju depiliatorių (po vonios, šiltai) . Reikia pastoviai depiliuot, nes jei apleidi, vėl skausminga labai....

Pirmąkart pažastis depiliavausi pati, ne viską išrovė, nes pas mane tokie šeriai , auga po 4 plaukelius blink.gif

Dėl skutimų, reikia vos ne kasdien skusti, kad oda priprastų ir nebertų. Kur labiau beria, gerai patepti po skutimo vazelinu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikis: 15 sausio 2008 - 22:23
QUOTE(ikis @ 2008 01 15, 21:12)
4u.gif Dėl hormonų sutrikimo aš gėriau Diane -35(nesustorėjau biggrin.gif ) šiek tiek plonesni plaukai auga, bet vis tiek valasata doh.gif

Jetau kiek laiko ir nervų atima doh.gif

O dėl plaukų šalinimo ,tai naudojau pradžioj vaškinius pleistrus, prieš tai įkaldavau ko nors su laipsniais  drinks_cheers.gif , kad drąsiau ir mažiau skaudėtų( net kraujavo, nes plauki giliai pas mane unsure.gif su kiekvienu plėšimu oi kaip staugiu ), o kai atauginėja kas savaitę naudoju depiliatorių (po vonios, šiltai) . Reikia pastoviai  depiliuot, nes jei apleidi, vėl skausminga labai....

Pirmąkart pažastis depiliavausi pati, ne viską išrovė, nes pas mane tokie šeriai ,  auga po 4 plaukelius  blink.gif
Dėl skutimų, reikia vos ne kasdien skusti, kad oda priprastų ir nebertų. Kur labiau beria, gerai patepti po skutimo vazelinu. ax.gif

lotuliukas.gif as isivaizduoju, pries pradedant procedura pasistatai degtine ir epiliatoriu salia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ir man kazkaip keista, kad vazelinu tepti reikia g.gif as kai nusiskutu ir issitepu kremu tas vietas, tai man atrodo dar labiau beria doh.gif
Atsakyti
as anksciau tepdavau tuo Johnson's kremuku, kuris turetu mazinti tu plaukeliu ataugima... naudojau ji kokius 2 metus. daugiau nebenaudoju schmoll.gif efektyvumo jokio, o ir odos sudirgimo po depiliacijos nei kiek nesumazina.
Atsakyti
QUOTE(ikis @ 2008 01 15, 22:12)

o man tai kaip tik blogiau, kai dažnai skutu. tada taip išberia, kad net skauda... verysad.gif
Atsakyti
[quote=Nepasimetusi,2008 01 15, 02:47]
Anksciau as baisiai pergyvenau del savo plaukuotumo, na usiuku nera.. Bet kaip budavo liudna kai mokykloj geriausios drauges pasijuokdavo-kodel tavo rankos tokios plaukuotos? Istojau i univera mokytis o tada isvis susigedau-toks jausmas kad grupioku vaikinu rankos maziau plaukuotos negu mano doh.gif Dabar radau iseiti-turiu epiliatoriu, ir karta per 1-1,5men su juo praeinu per rankas. Nedepiliuoju visko, tik pacius ilguosius plaukelius, nes visai plika i akis jau krenta. Uztrunku pora minuciu. Na ir su tuo problemos nebera. Beje, visada depiliuoju tik truputi auksciau alkunes, galvojau vdrug tankesni plaukai ataugs, kad pamatyciau skirtuma, bet nera jo schmoll.gif

O kaip galima su epiliatorium tk ilgus plaukus nuimt g.gif ? Juk jis kai ima,tai ima viska....Pavirsiaus nesienauja.
As rankas irgi karta per men nupesu.Skauda labai doh.gif ! O blauzdas be jokio vargo nupesu.Jau per tiek metu pripratau,net neskauda ir plaukeliai ne tokie stiprus atauga.Bet vistiek....pavydziu toms,kuriu sie dalykai nevargina
mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lincikas5: 16 sausio 2008 - 20:34
[quote=lincikas5,2008 01 16, 21:34]
[quote=Nepasimetusi,2008 01 15, 02:47]
Anksciau as baisiai pergyvenau del savo plaukuotumo, na usiuku nera.. Bet kaip budavo liudna kai mokykloj geriausios drauges pasijuokdavo-kodel tavo rankos tokios plaukuotos? Istojau i univera mokytis o tada isvis susigedau-toks jausmas kad grupioku vaikinu rankos maziau plaukuotos negu mano doh.gif Dabar radau iseiti-turiu epiliatoriu, ir karta per 1-1,5men su juo praeinu per rankas. Nedepiliuoju visko, tik pacius ilguosius plaukelius, nes visai plika i akis jau krenta. Uztrunku pora minuciu. Na ir su tuo problemos nebera. Beje, visada depiliuoju tik truputi auksciau alkunes, galvojau vdrug tankesni plaukai ataugs, kad pamatyciau skirtuma, bet nera jo schmoll.gif

O kaip galima su epiliatorium tk ilgus plaukus nuimt g.gif ? Juk jis kai ima,tai ima viska....Pavirsiaus nesienauja.
As rankas irgi karta per men nupesu.Skauda labai doh.gif ! O blauzdas be jokio vargo nupesu.Jau per tiek metu pripratau,net neskauda ir plaukeliai ne tokie stiprus atauga.Bet vistiek....pavydziu toms,kuriu sie dalykai nevargina
mastau.gif
[/quote]

o as pavydziu toms, kurioms jie tik ant blauzu ir pazastu teauga.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 01 16, 20:36)
o as pavydziu toms, kurioms jie tik ant blauzu ir pazastu teauga....  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lincikas5 @ 2008 01 16, 21:34)

mastau.gif

Ai gal ir ne visai taip parasiau smile.gif Pvz kojas epiliuojant tai kazkiek israuna o kazkiek lieka smulkiu plaukeliu, kurios jau reikia kruosciai pasalint. O rankas as viens du perbraukiu, tai daugiau tu ilgu ir suciumpa biggrin.gif be to galima raut per du kartus-kol vieni dar neisdyge arba labai trumpi, o kiti jau paauge. Dabar taip ir atrodo mano rankos-yra ir gan ilgoku plaukeliu bet palyginus retai, nes dar neisdygo pamaina jiem lotuliukas.gif O jei palaukciau ilgiau tai tikras kailis uzauga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2008 01 17, 14:35)
Ai gal ir ne visai taip parasiau smile.gif Pvz kojas epiliuojant tai kazkiek israuna o kazkiek lieka smulkiu plaukeliu, kurios jau reikia kruosciai pasalint. O rankas as viens du perbraukiu, tai daugiau tu ilgu ir suciumpa  biggrin.gif  be to galima raut per du kartus-kol vieni dar neisdyge arba labai trumpi, o kiti jau paauge. Dabar taip ir atrodo mano rankos-yra ir gan ilgoku plaukeliu bet palyginus retai, nes dar neisdygo pamaina jiem  lotuliukas.gif O jei palaukciau ilgiau tai tikras kailis uzauga  biggrin.gif

o neiaugineja plaukeliai i ranku oda? g.gif
Atsakyti
I ranku oda nea ax.gif Bent jau man.
Atsakyti