Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėjęs plaukuotumas

QUOTE(linuzielia @ 2008 08 16, 12:28)
Aisku reiks pabandyti paklausineti ,nes tikrai pirma karta apie tai girdziu.....nes ta beda jau uzkniso juodai...

o del KT tai nzn vienus teko gerti netgi vienus 3men , kasdiena pykindavo ryta vakara , plius dar issipusdavau kaip balionas , ne tai kad svaorio priaugdavau ,bet pilvas visada issiputes ir as visa isbrinkus budavau.na ir aisku prie tokiu pojuciu savijauta labai bloga budavo ,toks jausmas budavo kol geriu tai lyg sirgciau kokia rimta liga, savijauta buvo tikrai ne kaip sveiko zmogaus,atrodydavo lyg nuodyciausi po truputi  ,tai po tokiu pojuciu pradejau kaitalioti KT kas menesi ,pasidare dar blogiau ,tai velniop meciau juos nes galvoju koks tikslas taip kankintis kasdiena ,nes gi yra ir kitokiu priemoniu...o ginekologes pas kurias nueinu ,pastoviai baisiausia girai tuos KT lyg butu stebuklas, o kai pakalbejau su paprasta gydytoja (ta pr5asme kitos srities bendrosios praktikos) tai pasake ,kad tie KT nieko gero neduoda ir gali netgi labai pakenkti...

galvoju ir as eiti issitirti del hormonu sutrikimo, nes nei is sio, nei is to pradejo augti juodi plaukuciai ant slaunu. nei ju depiliavau, nei skutau, tiesiog pradejo augt juodi ir tiek verysad.gif tik as irgi labai nenoriu jokiu KT, tai neaisku koki gydyma paskirtu, jei rastu sutrikima. o jei visgi rastu problema ir gydyciausi, tai kazi ar plaukeliai tik nustotu "juodet" ir augt, ar isnyktu ir tie, kurie jau yra uzauge? g.gif
Atsakyti
QUOTE(m.e.s @ 2008 08 17, 17:40)
galvoju ir as eiti issitirti del hormonu sutrikimo, nes nei is sio, nei is to pradejo augti juodi plaukuciai ant slaunu. nei ju depiliavau, nei skutau, tiesiog pradejo augt juodi ir tiek  verysad.gif tik as irgi labai nenoriu jokiu KT, tai neaisku koki gydyma paskirtu, jei rastu sutrikima. o jei visgi rastu problema ir gydyciausi, tai kazi ar plaukeliai tik nustotu "juodet" ir augt, ar isnyktu ir tie, kurie jau yra uzauge?  g.gif

na , del gydimo tai cia labai jau slidus reikalas , kiek zinau tai nelabai yra tokio kaip gydymo kuris greitai ir efektyviai tiksliai nuo to padetu.Dauguma gydytoju rekomenduoja KT ,bet jos padeda tikrai ne is karto reik naudoti kelis metus ,ir gal pastebesi ka nors o gal ir nepasikeis niekas.Del plaukeliu tai jau tiek kurie uzaugo tai neisnyks ,nebent aisku juos skusi ,depiliuosi ar pan.DEl augimo visi plaukeliai maziau ar daugiau auga , o kiek zinau jokie vaista plauko folikulo sunaikinti negali,tik skirtumas yra tai ar jie matosi ar ne (t.y. ar jie sviesus ar juodi).Tai as logiskai manau kad tie vaistai arba KT logiskai turetu sustabdyti juodu plaukeliu augima ir nauju plaukeliu juodejima.bet sakau as nezinau tiksliai ,nes pati nesu isbandziusi....
gal kitos merginos tuom galetu daugiau padeti.
Atsakyti
tas plaukuotumas ir man nervus gadina verysad.gif kad nors galeciau nusiskusti ar depiliuotis,tai ne,po tokiu proceduru dar didesnes problemos arba plaukai iaugineja,arba isberia doh.gif ,pavargau jau su jais kankintis,o beto net is to pacio folikulo auga ne vienas o net trys plaukai vietomis blink.gif .Dabar,kai baigiau maitinti mayli, tikrai eisiu pas ginekologe ir tirsiuos nuodugniai del tokio plaukuotumo,tai jeigu nieko nedaryciau,tai turbut savo kojos nuo vyro neatskirciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*jole* @ 2008 08 20, 13:58)
tas plaukuotumas ir man nervus gadina verysad.gif kad nors galeciau nusiskusti ar depiliuotis,tai ne,po tokiu proceduru dar didesnes problemos arba plaukai iaugineja,arba isberia doh.gif ,pavargau jau su jais kankintis,o beto net is to pacio folikulo auga ne vienas o  net trys plaukai vietomis blink.gif .Dabar,kai baigiau maitinti mayli, tikrai eisiu pas ginekologe ir tirsiuos nuodugniai del tokio plaukuotumo,tai jeigu nieko nedaryciau,tai turbut savo kojos nuo vyro neatskirciau biggrin.gif

yra merginu, kurios skuta visas kojas, neturi jokio berimo del to ir netgi atauga vel sviesus plaukai. lygiai tiek pat, kiek ju ir buvo. tikrai nedaugeja. o, kad mums tokia laime.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(m.e.s @ 2008 08 20, 17:52)
yra merginu, kurios skuta visas kojas, neturi jokio berimo del to ir netgi atauga vel sviesus plaukai. lygiai tiek pat, kiek ju ir buvo. tikrai nedaugeja. o, kad mums tokia laime.... doh.gif

Tokiu nežinau schmoll.gif , bet pažįstu tokią kuri išvis dar nėra niekad niekaip šalinus plaukų nuo kojų, nes jie mažiukai ir vos pastebimi ax.gif Vat čia tai laimė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti ar kuri nors esate išbandžiusi lazerinį epiliatorių?
http://www.depiliacija.lt/

jei taip- kokie atsiliepimai? norėčiau įsigyti tą nuorodoje parodytą daikčiuką, bet neįsivaizduoju ar tikrai verta ax.gif
Atsakyti
Nu va...

Pasirodo ne aš viena su tokia problema susiduriu blush2.gif

Norėjau pasiklaust ar teko bandyt lazerį? Girdėjau, kad ir pačiai tokį įsigyti galima... Gal kuri turit/bandėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobauža @ 2008 08 21, 19:34)
Nu va...

Pasirodo ne aš viena su tokia problema susiduriu  blush2.gif

Norėjau pasiklaust ar teko bandyt lazerį? Girdėjau, kad ir pačiai tokį įsigyti galima... Gal kuri turit/bandėt?  g.gif

tai vat, aš irgi lazerinį epiliatorių galvoju įsigyti, tik dar neteko išgirsti apie jį atsiliepimų sad.gif bet gal tikėkimės kuri nors yra išbandžius ir atsilieps...
noriu pirkti tokį lazerini epiliatoriu

Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 08 21, 18:55)
tai vat, aš irgi lazerinį epiliatorių galvoju įsigyti, tik dar neteko išgirsti apie jį atsiliepimų sad.gif bet gal tikėkimės kuri nors yra išbandžius ir atsilieps...
noriu pirkti tokį lazerini epiliatoriu

taigi visa tema yra apie šiuos lazerinius epiliatorius. Va čia:
http://www.supermama...howtopic=285121
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 08 21, 22:50)
taigi visa tema yra apie šiuos lazerinius epiliatorius. Va čia:
http://www.supermama...howtopic=285121
4u.gif

ačiū 4u.gif kažkaip neužmačiau anksčiau tos temelės, einu skaityti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 08 21, 07:29)
Sveikos, norėjau paklausti ar kuri nors esate išbandžiusi lazerinį epiliatorių?
http://www.depiliacija.lt/

jei taip- kokie atsiliepimai? norėčiau įsigyti tą nuorodoje parodytą daikčiuką, bet neįsivaizduoju ar tikrai verta  ax.gif

Oho, kokia naujove. Reikes ir man pasidometi, ar veiksminga. Nes jau pas mane plaukuotumas, tai Dieve Dieve. doh.gif Nepagailejo. Plaukai juodi, stori, auga ir ant blauzdu, ir ant slaunu ir ant barzdos. doh.gif Barzda pincetu ispesioju, o kitas kuno dalis skutu, bet kad jau kita diena serys jaucias ir braizos. Vasara su epiliatorium buvau zemiau keliu kojas nusidepiliavus, tai nors ramu menesi buvo, bet koks nezmoniskas skausmas... dbr vel bandysiu prisiruosti tam, nes ketinu pradet i sale vaiksciot, tas skutimasis jau per gerkle lenda. unsure.gif

P.S. Vartoju ir KT (del apsaugos), bet kad butu sumazejes plaukuotumas, nepastebejau. O vartoju jau beveik 2 metus.
Atsakyti
QUOTE(jazzmiss @ 2008 09 16, 17:32)
Oho, kokia naujove. Reikes ir man pasidometi, ar veiksminga. Nes jau pas mane plaukuotumas, tai Dieve Dieve.  doh.gif Nepagailejo. Plaukai juodi, stori, auga ir ant blauzdu, ir ant slaunu ir ant barzdos.  doh.gif Barzda pincetu ispesioju, o kitas kuno dalis skutu, bet kad jau kita diena serys jaucias ir braizos. Vasara su epiliatorium buvau zemiau keliu kojas nusidepiliavus, tai nors ramu menesi buvo, bet koks nezmoniskas skausmas... dbr vel bandysiu prisiruosti tam, nes ketinu pradet i sale vaiksciot, tas skutimasis jau per gerkle lenda.  unsure.gif

P.S. Vartoju ir KT (del apsaugos), bet kad butu sumazejes plaukuotumas, nepastebejau. O vartoju jau beveik 2 metus.

tai jei naudoti KT del padidejusio plaukuotumo, tai zinok ne visos padeda, todel gal tiesiog ne tas kurias reikia naudoji. tos KT, kurios mazina plaukuotuma turi kazkoki kieki moterisku hormonu ir stabdo vyrisku gaminimasi, todel jos ir padeda, o jei proporcijos ne tos, tai jos tiesiog tik nuo nestumo saugo. bent as taip suprantu. mirksiukas.gif
Atsakyti