Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Čiauškutis"

Mano pazistamos sunus kai supykdavo , tai vis kazdindavo mama , kad pasakys mociutei , kad mama ji musa. Gerai kad mociute pedagoge ir zino ta vaiku psichologija. O je jis pasakytu darzelyje , mokykloje , kad mama musa ..... oi kaip graziai atrodytu seimyna . Todel tarp tevu , vaiku, aukletoju , mokytoju , turi buti stiprus atviras rysys -visu labui.

Pritariu.

siaip vaikai manau nelinke meluoti ir issigalvoti ypac kai cia kalbama apie mazus

Visko buna. Tiesiog ne visada tas melas ar fantazavimas yra toks samoningas ir piktybinis dalykas kaip paugusiu vaiku ir suaugusiuju.
Atsakyti
QUOTE(Lapelokė @ 2009 10 10, 16:01)
Man atrodo, niekas čia jokių versijų nekuria - vienoje grupėje, kam rūpėjo, tas žino, kurioje, , vaikui buvo suduota. Tėvai neabejoja, kad vaikas nemeluoja.. norėdami tik patikrinti versiją, bandė išsiaiškinti - anonimiškai pasikalbėjo su kažkuo, dirbančiu šiame darželyje... Aš taip pat negalėčiau paviešinti - juk kaip galima išduoti prabilti išdrysusius asmenis? kad juos kolegos užpjautų, ar iš darbo būtų išmesti? jie juk nekalti... ir kalbėjo juk ne tie, kurie auklėja mušimu...
mūsų grupėse tikrai nemuša - vaikai nemeluotų...

o toje kur įvyko incidentas - visko gali būti... jei jau auklėtoja pirmą kart atvedus verkiantį vaiką į darželį pataria - jūs jam užplokit, tuomet mes būsim geresnės... su tokiu požiūriu užplot turbūt tas pats kas kitaip sudrausmint... aišku, čia mano nuomone, aš galiu klysti... bet pasakyta taip tikrai buvo...

mamyte, gal ir jums verta tiesiog pakeisti grupę? juk jei jums reikalinga logopedinė pagalba, šis darželis ar tik ne vienintelis Vilniuje...

Na va , pasirodo ir dar kazkam tokios pat problemos grupeje kaip mums.Siandien skambino vienas is dirbanciu tenais zmoniu ir pasake , kad buvo ateja tevai ir apkaltino kazka is grupes aukletoju savo vaiko musimu, nors musu vaiko ir nebuvo , bet kazkaip reiks apie tai pasidometi. Pasirodo ne mus vienus taip musa siame darzelyje . Kaip gaila , kad tokie dalikai dedasi pas mus sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asa33: 12 spalio 2009 - 12:09
schmoll.gif Labai liudna , labai. Kokia teisia turi musti ta vaikeli palikta visai dienai. Saunuoliai , kad nuejo pas direktore. Nenuleiskit ranku . Pries blogi reikia kovoti. Nes tas blogis atsiliepia ant kitu nekaltu zmoniu. Direktore turetu sukrusti , jei jai rupi darzelio vaikai , o neuzglostyti situacija.
Atsakyti
O aš manau, kad geriausias būdas kovoti su blogiu yra viešumas. Visi blogiečiai bijo viešumo. Todėl manau reikia paskelbti viešai grupės pavadinimą, kurioje dedasi tokie dalykai ir tada tikrai auklėtojos nedrįs mušti mūsų vaikų.
Atsakyti
tik viesumas- butina paviesinti grupes pavadinima. Bet grupeje dirba kelios aukletojos , seimininke , logopede,- kaip joms jaustis? Ar jos toleruoja toki veiksma????? Nesuprantu as jau nieko. Jos ir tampa bendrininkes. Jei direktore zino ir nenubaudzia ir bendrininke. oi , oi , oi. geda kad tokie atsiliepimai visam darzelio kolektyvui duoda prasta varda. O tie zmones , kurie dirba gerai, atsakingai..????? Kaip jiems jaustis/????? Na cia jau vadovai turi spresti si klausima , jei kaip sakot , jau direktore zino.
Atsakyti
[QUOTE]O aš manau, kad geriausias būdas kovoti su blogiu yra viešumas. Visi blogiečiai bijo viešumo. Todėl manau reikia paskelbti viešai grupės pavadinimą, kurioje dedasi tokie dalykai ir tada tikrai auklėtojos nedrįs mušti mūsų vaikų.[QUOTE]

Palaikau.

[QUOTE]Pasirodo ne mus vienus taip musa siame darzelyje . Kaip gaila , kad tokie dalikai dedasi pas mus.[/QUOTE]

Sprendziant is tavo vaiko gimimo metu, ar tik ne lopsely esat?
Atsakyti
verysad.gif rasai aukletojos nustos musti......... bet gi tik viena ten muse. Ne as nesutinku , kad visos. Tikrai ne.
Atsakyti
QUOTE(Menesiena2009 @ 2009 10 12, 21:46)
verysad.gif  rasai aukletojos nustos musti......... bet gi tik viena ten muse. Ne as nesutinku , kad visos. Tikrai ne.

Žvirbliukuose (lopšelinė), ir Ežiukuose - tikrai nesimuša wub.gif ...
Žvirbliukų auklytės tai apskritai wub.gif wub.gif wub.gif ... jei reikia - ir priglaus, ir panešios thumbup.gif

Ežiukų logopedė thumbup.gif ...

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis. Suzinojau savo kriksto sunelio grupes pavadinima. Labai linksmas- linksmuciu grupe, t. y. LINKSMUCIAI. Pats pavadinimas atspindi grupes nuotaika. Va matot ir atsiliepia mamytes su gerais zodeliais. mes ir patenkinti linksmuoliu, t. y. linksmuciu kolektyvu. Va , va, ir islys yla is maiso ......... kurioje grupeje musama. Bet nesinori tuo tiketi , nesinori. Sekmes visoms.
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(Menesiena2009 @ 2009 10 13, 18:40)
Labutis. Suzinojau savo kriksto sunelio grupes pavadinima. Labai linksmas- linksmuciu grupe, t. y. LINKSMUCIAI. Pats pavadinimas atspindi grupes nuotaika.  Va matot ir atsiliepia mamytes su gerais zodeliais.  mes ir patenkinti  linksmuoliu, t. y. linksmuciu kolektyvu. Va , va, ir islys yla is maiso ......... kurioje grupeje musama. Bet nesinori tuo tiketi , nesinori. Sekmes visoms.

Dekui uz komentarus,taip pas linksmucius linksma,bet ir salia grupe visai nieko,ten mano draugu vaikas eina,vienas pas linksmucius, o kitas salia grupeje,tik deja pavadinimo nezinau.As manau, kad savo sauliuka kitais metais pasiseks i si isgirta darzeli itaisyti,lauksiu daugiau komentaru,nes noresiu grupe ir pedagogus is anksto pasirinkti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(misija @ 2009 10 18, 18:25)
smile.gif
Dekui uz komentarus,taip pas linksmucius linksma,bet ir salia grupe visai nieko,ten mano draugu vaikas eina,vienas pas linksmucius, o kitas salia grupeje,tik deja pavadinimo nezinau.As manau, kad savo sauliuka kitais metais pasiseks i si isgirta darzeli itaisyti,lauksiu daugiau komentaru,nes noresiu grupe ir pedagogus is anksto pasirinkti. smile.gif

tai kad norint isistaisyti i si darzeli vien noro neuztenka rolleyes.gif
Atsakyti
teisingai , gulbele, noru neuztenka. Ten eiles didziules. O ir nukreipima reikia tureti. O svarbiausia laiku savo vaikeli ten nuvesti. Darbo aukletojoms , logopedems ten daug. Bet ju pagalba rezultatai geri.
Atsakyti