Man atrodo, niekas čia jokių versijų nekuria - vienoje grupėje,
kam rūpėjo, tas žino, kurioje, , vaikui buvo suduota. Tėvai neabejoja, kad vaikas nemeluoja.. norėdami tik patikrinti versiją, bandė išsiaiškinti - anonimiškai pasikalbėjo su kažkuo, dirbančiu šiame darželyje... Aš taip pat negalėčiau paviešinti - juk kaip galima išduoti prabilti išdrysusius asmenis? kad juos kolegos užpjautų, ar iš darbo būtų išmesti? jie juk nekalti... ir kalbėjo juk ne tie, kurie auklėja mušimu...
mūsų grupėse tikrai nemuša - vaikai nemeluotų...
o toje kur įvyko incidentas - visko gali būti... jei jau auklėtoja pirmą kart atvedus verkiantį vaiką į darželį pataria - jūs jam užplokit, tuomet mes būsim geresnės... su tokiu požiūriu užplot turbūt tas pats kas kitaip sudrausmint... aišku, čia mano nuomone, aš galiu klysti... bet pasakyta taip tikrai buvo...
mamyte, gal ir jums verta tiesiog pakeisti grupę? juk jei jums reikalinga logopedinė pagalba, šis darželis ar tik ne vienintelis Vilniuje...
Na va , pasirodo ir dar kazkam tokios pat problemos grupeje kaip mums.Siandien skambino vienas is dirbanciu tenais zmoniu ir pasake , kad buvo ateja tevai ir apkaltino kazka is grupes aukletoju savo vaiko musimu, nors musu vaiko ir nebuvo , bet kazkaip reiks apie tai pasidometi. Pasirodo ne mus vienus taip musa siame darzelyje . Kaip gaila , kad tokie dalikai dedasi pas mus