Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Čiauškutis"

QUOTE(Bekasė @ 2009 11 11, 12:14)
nu tai pasakyk, kokia grupe lanke berniukas, o as pritarsiu arba paneigsiu.
O kol kas tikrai nezinau.
Nors sprendziat pagal organizuojamus renginius, tai ne vienoje grupje vyksta gan intensyvus uzsiemimai su vaikais. O grupeje darbeliai iskabinti/isstatyti daznai keiciasi.

drinks_cheers.gif
tikrai taip
darbeliai vis keiciasi
nors siuo metu nueinu retai
bet sunus vis pasigiria ka piese , lippde ar dar ka dare rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes. Ka tik sugrizau is tolokos keliones. Atsakau i klausima. Musu berniokas lanko linksmuoliu grupe. Daugiau ziniu neturiu , nes jau senokai , gal savaite , gal daugiau nesimateme. Taciau atsiliepimai apie sia grupe is vaiko , ir tevu puses labai silti. Sako , kad daug dirbama , labai kurybingi zmones ten dirba , silti santykiai. Taciau man asmeniskai labai keista , kodel jie to patys neparaso. Kazkodel dauguma bijo kazka gero , ar blogo pasakyti , parasyti. Vyksta kazkokie slapukavimai. Kam to reikia . Juk visu bendras tikslas linketi savo vaikui sekmes ir linketi sekmes tiems , kurie juos supa visa diena. Ate mergytes pirmadini vel isvykstu . sugrisiu gruodzio pabaigoje. Sekmes jums visoms . Bukit atviresnes , nuosirdesnes, drasesnes aktyvesnes. Ate. Su artejanciom sventem. 4u.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Ar užtenka, kad vaikas švepluoja, neištaria tokių raidžių kaip R Š Ž Č , kad lankyti šį darželį, ar tai darželis skirtas vaikams turintiems kažkokių dar rimtesnių kalbos sutrikimų? Prašau apšvieskit kas galit 4u.gif
Atsakyti
Ar užtenka, kad vaikas švepluoja, neištaria tokių raidžių kaip R Š Ž Č , kad lankyti šį darželį, ar tai darželis skirtas vaikams turintiems kažkokių dar rimtesnių kalbos sutrikimų? Prašau apšvieskit kas galit

Žiūrint, kiek vaikui metų ir kokius garsus taria vietoj šių išvardintų. Jeigu vietoj garso r taria l, j, o vietoj š, ž, č - s, z, c, iki 4,5 - 5 metų tai yra normalu. Tai taip vadinamas fiziologinis šveplavimas. Kitu atveju gali padėti logopedas bendrojo lavinimo darželyje. Specialusis darželis švepluojantiems vaikams dažniausiai nėra būtinas. Jis iš tikrųjų skirtas sudėtingesnių sutrikimų turintiems vaikams. Nors kartais ir šveplavimas gali būti sunkiai pašalinamas ir reikalaujantis intensyvaus logopedinio darbo.
Atsakyti
Mamos, ar daug vaikiukų serga šiomis dienomis Jūsų grupėje? g.gif Kažkaip neramu man dėl šio gripo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziogutis: 18 lapkričio 2009 - 17:59
QUOTE(Ziogutis @ 2009 11 18, 18:59)
Mamos, ar daug vaikiukų serga šiomis dienomis Jūsų grupėje? g.gif Kažkaip neramu man dėl šio gripo unsure.gif

pas mus praktiskai visi lanko.
Tiesa vakar viena mergaite apsiveme, bet cia greiciausiai del duonos su cesnaku.
O va pas sunu mokykloje situacijoje prastesne - beveik puse klases nera.
Atsakyti
pas mus triju lyg tais nebuvo
bet ir siaip niekad visi nesusirenka
kazka girdeja ukad gali apjungt grupes unsure.gif

as kazkaip galvoju nuo pirmadienio neleisti g.gif pasiskambinsiu i darzeli paklausiu ka mano apie tai direktore.. ir siaip gal geriau pora savaiteliu pabut namie
sako kaip tik pikas pats bus
tai geriau namie , vis ramiau bus g.gif
Atsakyti
Buvau šiandien nuvažiavus į darželį, tai sakė, kad lopšelinukų grupės uždarytos, kitose yra po 1-3 vaikus. Bet prie viso to, sakė, kad kai kuriose grupėse siaučia ir vėjaraupiai doh.gif
Atsakyti
Mes namuose bunam jau nuo ketvirtadienio ax.gif kol nedirbu ir yra galimybe buti namuose ir nevesti geriausia tokiu metu isvengti darzelio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2009 11 23, 15:30)
Buvau šiandien nuvažiavus į darželį, tai sakė, kad lopšelinukų grupės uždarytos, kitose yra po 1-3 vaikus. Bet prie viso to, sakė, kad kai kuriose grupėse siaučia ir vėjaraupiai doh.gif

na vejaraupiai, tai nebaisu visai - jau persirgta.
O vaiku siandien buvo 5 is 10.
Mes kol kas laikomes ir pradejome i drusku kambarius vazineti.
Atsakyti
musiskis truputi kosija
tai savaituke sakiau bus namie
unsure.gif baisu kad neisisirgtu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 11 23, 21:52)
musiskis truputi kosija
tai savaituke sakiau bus namie
unsure.gif  baisu kad neisisirgtu  doh.gif

Vejaraupiai tai nera blogai,va gripas dabar labai vaikucius guldo.Mano draugai saviskius i kaima isveze,gal apsisaugos.Pasakojo,kad grupese nedaug vaikuciu,na ir aukletojos atostogauja,o logopedes saunuoles dirba ir su pora vaiku.Smagu.Tiesa radau siame darzelyje is senu laiku pazystama zmoguti,tai mano vaikutis tikrai lankys si darzeli. smile.gif
Atsakyti