QUOTE(Egluzele @ 2006 08 02, 19:16)
Mano dukra lanke si darzeli. Esu labai patenkinta. Aukletojos pakliuvo auksines:) Vaika priziurejo labai gerai. O logopedes ir aukletojos deka, budamos 5 metu jau skaitome, rasome bei skaiciuojame net desimtimmis:) Si rudeni jau leisiu i nuline klase. Labai gaila kad teko palikti si darzeli.
ten pakliuti tikrai nera lengva. O ir direktore labai megsta "dovanas"
Bet jei pakliusi pas geras aukletojas, gailetis nereikes:)
Beja, kaip paklausiau kaip maitina kituose darzeliuose...isigandau:) Nes siame darzelyje kasdien vaikas gaudavo tiek jogurtukus, tiek ivairius vaisius....
ten pakliuti tikrai nera lengva. O ir direktore labai megsta "dovanas"

Beja, kaip paklausiau kaip maitina kituose darzeliuose...isigandau:) Nes siame darzelyje kasdien vaikas gaudavo tiek jogurtukus, tiek ivairius vaisius....

QUOTE(pilka @ 2006 08 24, 01:53)
Mano dukra baigė šį darželį prieš metus. Viską ką norėčiau pasakyti, telpa viename žodyje "ačiū". Beje, visi stebėjosi, kaip mes ten papuolėm, o mes tiesiog nuėjom, ir pasakėm, kad turim problemų. Priėmė iš karto. Na, aišku, į ped. tarnybą reikėjo nueiti. O dėl dovanų, tai kaip čia pasakius... Mums iš karto buvo pasakyta 100lt. paruošti "darželiui remti". Bet po to 3,5 metų jokių dovanų vedėjai mes nenešėm. Beje, sūnus lankė vienus metus (jį priėmė, nes sesė jau lankė), tai už jį tuos 100lt. mokėjome dalimis visus metus, nes iš karto negalėjom. Aišku, dar priklauso į kokią grupę papuoli. Sūnaus auklėtojom bei šeimininke buvau nepatenkinta visai, tik logopedė fainuolė, o štai dukros grupės kolektyvą ir dabar galėčiau išbučiuoti.
Gal galite pamineti aukletoju vardus, nes po metų planuoju vaiką leisti į šį darželį