Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(*gidryte* @ 2007 02 23, 12:05)
niekas taip nesidziaugia mmm, kaip policistukes  lotuliukas.gif  as budavo irgi laminga, ki jos ateidavo  thumbup.gif  asiku jau tada ki rimtai kimbi i bndymus jos nedziugina, bet vis geriau negu, kad neatein, o vis tiek nieko  verysad.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai jau taip drinks_cheers.gif Buciau ir as laiminga jei man ateitu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2007 02 23, 11:05)
niekas taip nesidziaugia mmm, kaip policistukes  lotuliukas.gif  as budavo irgi laminga, ki jos ateidavo  thumbup.gif  asiku jau tada ki rimtai kimbi i bndymus jos nedziugina, bet vis geriau negu, kad neatein, o vis tiek nieko  verysad.gif

o aš niekad jomis nesidžiaugiu bebe.gif o jos padlos atvaro kas mėnesį doh.gif dėl manęs, galėtų jų ir nebūt, jei jau jos be ovuliacijos vyksta doh.gif tai tik išlaidos paketams ir krūvoms nuskausminamųjų blink.gif
Atsakyti
kiekvienai skirtingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 23, 15:02)
o aš niekad jomis nesidžiaugiu  bebe.gif  o jos padlos atvaro kas mėnesį  doh.gif  dėl manęs, galėtų jų ir nebūt, jei jau jos be ovuliacijos vyksta  doh.gif  tai tik išlaidos paketams ir krūvoms nuskausminamųjų  blink.gif

ir man jos kiekvieną mėnėsį būna doh.gif ir tokios skausmingos kartais doh.gif , kad be nuskausminamųjų ne pragyvenčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 02 23, 15:24)
ir man jos kiekvieną mėnėsį būna  doh.gif ir tokios skausmingos kartais  doh.gif , kad be nuskausminamųjų ne pragyvenčiau  doh.gif

kartais... man kartais NEbūna skausmingos (t.y. max kokią vieną dieną iš visų septynių blink.gif ) be vaistų gyvent nebebandau (buvo gyvenime periodas kai vaidinau melnikaitę ir negėriau nuskausminamųjų doh.gif ), tiesą sakant, man jau netgi niekas nebepadeda, jokie ibuprofenai jokia forma, dabar Italijoj radau vienus super stiprius vaistus, kai vieną dieną į greitąją nuvažiavom nes maniau jau galus atiduosiu, tai tie gelbėja dabar 4u.gif ir taip baisu prie jų priprast, kad tik extra atvejais sau leidžiu (bent porą kartų į ciklą blink.gif )
Atsakyti
Man tai gerai nors neskauda per men ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 23, 16:40)
dabar Italijoj radau vienus super stiprius vaistus, kai vieną dieną į greitąją nuvažiavom nes maniau jau galus atiduosiu, tai tie gelbėja dabar  4u.gif  ir taip baisu prie jų priprast, kad tik extra atvejais sau leidžiu (bent porą kartų į ciklą  blink.gif )

Kaip vadinasi tie vaistai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 02 23, 15:50)
Kaip vadinasi  tie vaistai? g.gif

synflex forte smile.gif dažniausiai užtenka tik pusės tabletikės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 01 26, 10:33)
Tai cia turbut kiekvienai individualiai.
Noriu paklausti: kiek kainuoja apsilankymai vaisingumo klinikoje (vizitas). Ar labai brangu? Ir kas kiek laiko reikia panasiai ten lankytis? (as is Panevezio)
Is kart nepuolu vaziuoti, nes sakau, as katik pradejau gydytis. Kazkaip dar nelabai jauciuosi nevaisinga..  schmoll.gif

La, o pas ka tu gydeisi iki siol? mane kankina tos pacios problemos. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 23, 15:40)
kartais... man kartais NEbūna skausmingos (t.y. max kokią vieną dieną iš visų septynių  blink.gif ) be vaistų gyvent nebebandau (buvo gyvenime periodas kai vaidinau melnikaitę ir negėriau nuskausminamųjų  doh.gif ), tiesą sakant, man jau netgi niekas nebepadeda, jokie ibuprofenai jokia forma, dabar Italijoj radau vienus super stiprius vaistus, kai vieną dieną į greitąją nuvažiavom nes maniau jau galus atiduosiu, tai tie gelbėja dabar  4u.gif  ir taip baisu prie jų priprast, kad tik extra atvejais sau leidžiu (bent porą kartų į ciklą  blink.gif )

tai Tau dar blogiau unsure.gif console.gif
anksčiau irgi tokios problemos buvo, kad 1-2 dienas lovoj gulėdavau doh.gif o paskui ginė išrašė KT, kad nekentečiau pragariškus skausmus ir buvo praėję šie skausmai, bet nutraukus prieš 3 metus,"kartais" tos mmm skausmingos būna unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 23, 15:53)
synflex forte smile.gif dažniausiai užtenka tik pusės tabletikės  thumbup.gif

reikės nupirkti, jei pirireiks g.gif
Atsakyti
negi visos turite atzalas bigsmile.gif bigsmile.gif kai apsilankia pas daktare ir man nustate policistoze tai paaiskino taip kad nevaisinga esu schmoll.gif ,o paskaicius jusu laiskus supratau kad ne viskas prarasta gal kartais galetumete atsiust daugiau informacijos apie tai kaip galima iveikti ta policistiniu kiausidziu sindroma, ir tapti nestuke.gif ,cia mano didziausia svajone wub.gif
Atsakyti