Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

Na kai man nustate buvau vos sesiolikos, tad nelabai gerai prisimenu, bet atrodo dare gana daug kraujo tyrimu, skydliaukes punkcija. Lyg ir daugiau tyrimu buvo daroma, bet nelabai tiksliai prisimenu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoulikha: 12 sausio 2007 - 20:11
QUOTE(savitre @ 2007 01 12, 21:54)
Aš norėčiau dar jūsų paklausti, kokius dsar tyrimus daro kad patvirtintų tas policistines kiaušides vakar gavau hormonų tyrimus prolaktinas šiek tiek padidėjęs, bet nežinau ką tai reiškia o pas gydytojo tik 26 sausio. gal kuri jau buvot su tuo susidurusi?

man hormonu tyrimus dare ir ultrasaundu pilveli apziurejo... ir naujiena pasake. veliau edokrinologe skydliaukei istirti nusiunte ultrasaundui ir dar kazkokiam testui, kadangi hormonai buvo netvarkoje... ir vis krauja tyre.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tidibee: 12 sausio 2007 - 21:30
Sorry norėčiau paklausti Vilniečių, gal kuri darėt laparaskopiją pas Vildaitę ? gavau siuntimą pas tą gydytoją, bet niekur info apie ją nerandu :

Labas. Aš dariau laparaskopija pas Vildaitė, labai faina daktarė. Mano teta dirba toj ligoninej ir ji man rekomendave tik ją. Visas ligoninės personalas konsultojasi pas ją. Nusiramink, viskas bus OK. Sekmės!
Atsakyti
QUOTE(Zoulikha @ 2007 01 12, 21:11)
Na kai man nustate buvau vos sesiolikos, tad nelabai gerai prisimenu, bet atrodo dare gana daug kraujo tyrimu, skydliaukes punkcija. Lyg ir daugiau tyrimu buvo daroma, bet nelabai tiksliai prisimenu  g.gif

uoj, man ir daug tyrimų labai darė... doh.gif
Atsakyti
Sakykit moterys,o jum nors vienai ar slenka plaukai? Pas mane policistines kiausides,slenka jau ilga laika ir niekaip priezasties nerandu. Gydytoja lyg ir minejo,kad gali nuo PK slinkt. Bukit geros parasyskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnixa @ 2007 01 14, 00:42)
Sakykit moterys,o jum nors vienai ar slenka plaukai? Pas mane policistines kiausides,slenka jau ilga laika ir niekaip priezasties nerandu. Gydytoja lyg ir minejo,kad gali nuo PK slinkt. Bukit geros parasyskit  4u.gif

gal slinkti dėl androgenų, vyriškų hormonų, pertekliaus, kuris dažniausiai būna pas policistukes 4u.gif
Bet man pvz neslinko nuolat, tik periodais.
Atsakyti
dar del spuogu -pabandykit arbatmedzio alieju -vienintelis, aks mane beplanuojancia ir jau nestuke.gif gelbedavo...ir kosmetika su juo -australian body, kazkaip taip vadinas thumbup.gif as krema veidui naudodavau ir dabar turiu thumbup.gif o arbatmedzio aliejus irgi yra sitos firmos, bet lietuviskas dvigubai pigesnis tongue.gif
QUOTE(savitre @ 2007 01 12, 19:54)
Aš norėčiau dar jūsų paklausti, kokius dsar tyrimus daro kad patvirtintų tas policistines kiaušides vakar gavau hormonų tyrimus prolaktinas šiek tiek padidėjęs, bet nežinau ką tai reiškia o pas gydytojo tik 26 sausio. gal kuri jau buvot su tuo susidurusi?

prolaktinas tai pat gali trukdyti pastojimui 4u.gif (ir nebutinai jis padidejas prie PK -tai kaip atskiras dalykas) ax.gif
o hormonai svarbiausi tai turbut LH ir FSH -santykis juju -del policistiniu... bet siaip daro ir testosterona, ir baltyma kzkoki, ir dar viskoiu kruva mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(AnnaSt @ 2007 01 13, 21:18)
Labas. Aš dariau laparaskopija pas Vildaitė, labai faina daktarė. Mano teta dirba toj ligoninej ir ji man rekomendave tik ją. Visas ligoninės personalas konsultojasi pas ją. Nusiramink, viskas bus OK. Sekmės!

AnnaSt dėkui už informaciją, užsirašiau pas tą gydytoją laparaskopijai, bet nemaniau kad tokios didelės eilės, tik kovo 7 d. man laparaskopiją darys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2007 01 14, 03:12)
gal slinkti dėl androgenų, vyriškų hormonų, pertekliaus, kuris dažniausiai būna pas policistukes  4u.gif
Bet man pvz neslinko nuolat, tik periodais.

nu va, dar viena naujiena man... plaukai slenka periodais ir nesupratau kodel, o cia PK.
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 01 14, 12:54)
dar del spuogu -pabandykit arbatmedzio alieju -vienintelis, aks mane beplanuojancia ir jau  nestuke.gif gelbedavo...ir kosmetika su juo -australian body, kazkaip taip vadinas thumbup.gif as krema veidui naudodavau ir dabar turiu thumbup.gif o arbatmedzio aliejus irgi yra sitos firmos, bet lietuviskas dvigubai pigesnis  tongue.gif

aš išbandžiau tą kosmetiką, bet man nelabai padėjo verysad.gif schmoll.gif dermatologas buvo parekomandavęs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 01 15, 09:04)
aš išbandžiau tą kosmetiką, bet man nelabai padėjo  verysad.gif  schmoll.gif dermatologas buvo parekomandavęs  ax.gif

pabandyk gryna arbatmedzio alieju -ne kai buna skiestas su spiritiniais, bet gryna ax.gif
as kai nestuke.gif buvau ir negalejau visu ten tepaliuku naudot- tai vienintelis issigelbejimas buvo... gerai, akd tik pirmus menesius tai kankino
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 01 15, 09:19)
pabandyk gryna arbatmedzio alieju -ne kai buna skiestas su spiritiniais, bet gryna ax.gif
as kai  nestuke.gif  buvau ir negalejau visu ten tepaliuku naudot- tai vienintelis issigelbejimas buvo... gerai, akd tik pirmus menesius tai kankino

smile.gif gerai pabandysiu, dėkui už patarimą 4u.gif
Atsakyti