Na kai man nustate buvau vos sesiolikos, tad nelabai gerai prisimenu, bet atrodo dare gana daug kraujo tyrimu, skydliaukes punkcija. Lyg ir daugiau tyrimu buvo daroma, bet nelabai tiksliai prisimenu

QUOTE(savitre @ 2007 01 12, 21:54)
Aš norėčiau dar jūsų paklausti, kokius dsar tyrimus daro kad patvirtintų tas policistines kiaušides vakar gavau hormonų tyrimus prolaktinas šiek tiek padidėjęs, bet nežinau ką tai reiškia o pas gydytojo tik 26 sausio. gal kuri jau buvot su tuo susidurusi?
man hormonu tyrimus dare ir ultrasaundu pilveli apziurejo... ir naujiena pasake. veliau edokrinologe skydliaukei istirti nusiunte ultrasaundui ir dar kazkokiam testui, kadangi hormonai buvo netvarkoje... ir vis krauja tyre.
Sorry norėčiau paklausti Vilniečių, gal kuri darėt laparaskopiją pas Vildaitę ? gavau siuntimą pas tą gydytoją, bet niekur info apie ją nerandu :
Labas. Aš dariau laparaskopija pas Vildaitė, labai faina daktarė. Mano teta dirba toj ligoninej ir ji man rekomendave tik ją. Visas ligoninės personalas konsultojasi pas ją. Nusiramink, viskas bus OK. Sekmės!
Labas. Aš dariau laparaskopija pas Vildaitė, labai faina daktarė. Mano teta dirba toj ligoninej ir ji man rekomendave tik ją. Visas ligoninės personalas konsultojasi pas ją. Nusiramink, viskas bus OK. Sekmės!
QUOTE(Zoulikha @ 2007 01 12, 21:11)
Na kai man nustate buvau vos sesiolikos, tad nelabai gerai prisimenu, bet atrodo dare gana daug kraujo tyrimu, skydliaukes punkcija. Lyg ir daugiau tyrimu buvo daroma, bet nelabai tiksliai prisimenu 

uoj, man ir daug tyrimų labai darė...

Sakykit moterys,o jum nors vienai ar slenka plaukai? Pas mane policistines kiausides,slenka jau ilga laika ir niekaip priezasties nerandu. Gydytoja lyg ir minejo,kad gali nuo PK slinkt. Bukit geros parasyskit

QUOTE(agnixa @ 2007 01 14, 00:42)
Sakykit moterys,o jum nors vienai ar slenka plaukai? Pas mane policistines kiausides,slenka jau ilga laika ir niekaip priezasties nerandu. Gydytoja lyg ir minejo,kad gali nuo PK slinkt. Bukit geros parasyskit 

gal slinkti dėl androgenų, vyriškų hormonų, pertekliaus, kuris dažniausiai būna pas policistukes

Bet man pvz neslinko nuolat, tik periodais.
dar del spuogu -pabandykit arbatmedzio alieju -vienintelis, aks mane beplanuojancia ir jau
gelbedavo...ir kosmetika su juo -australian body, kazkaip taip vadinas
as krema veidui naudodavau ir dabar turiu
o arbatmedzio aliejus irgi yra sitos firmos, bet lietuviskas dvigubai pigesnis
prolaktinas tai pat gali trukdyti pastojimui
(ir nebutinai jis padidejas prie PK -tai kaip atskiras dalykas)
o hormonai svarbiausi tai turbut LH ir FSH -santykis juju -del policistiniu... bet siaip daro ir testosterona, ir baltyma kzkoki, ir dar viskoiu kruva

QUOTE(savitre @ 2007 01 12, 19:54)
Aš norėčiau dar jūsų paklausti, kokius dsar tyrimus daro kad patvirtintų tas policistines kiaušides vakar gavau hormonų tyrimus prolaktinas šiek tiek padidėjęs, bet nežinau ką tai reiškia o pas gydytojo tik 26 sausio. gal kuri jau buvot su tuo susidurusi?
prolaktinas tai pat gali trukdyti pastojimui

o hormonai svarbiausi tai turbut LH ir FSH -santykis juju -del policistiniu... bet siaip daro ir testosterona, ir baltyma kzkoki, ir dar viskoiu kruva

Labas
AnnaSt dėkui už informaciją, užsirašiau pas tą gydytoją laparaskopijai, bet nemaniau kad tokios didelės eilės, tik kovo 7 d. man laparaskopiją darys

QUOTE(AnnaSt @ 2007 01 13, 21:18)
AnnaSt dėkui už informaciją, užsirašiau pas tą gydytoją laparaskopijai, bet nemaniau kad tokios didelės eilės, tik kovo 7 d. man laparaskopiją darys

QUOTE(Mia @ 2007 01 14, 03:12)
gal slinkti dėl androgenų, vyriškų hormonų, pertekliaus, kuris dažniausiai būna pas policistukes

nu va, dar viena naujiena man... plaukai slenka periodais ir nesupratau kodel, o cia PK.
QUOTE(bonda @ 2007 01 14, 12:54)
dar del spuogu -pabandykit arbatmedzio alieju -vienintelis, aks mane beplanuojancia ir jau
gelbedavo...ir kosmetika su juo -australian body, kazkaip taip vadinas
as krema veidui naudodavau ir dabar turiu
o arbatmedzio aliejus irgi yra sitos firmos, bet lietuviskas dvigubai pigesnis

aš išbandžiau tą kosmetiką, bet man nelabai padėjo

QUOTE(sivana @ 2007 01 15, 09:04)
aš išbandžiau tą kosmetiką, bet man nelabai padėjo
dermatologas buvo parekomandavęs 

pabandyk gryna arbatmedzio alieju -ne kai buna skiestas su spiritiniais, bet gryna

as kai

QUOTE(bonda @ 2007 01 15, 09:19)
pabandyk gryna arbatmedzio alieju -ne kai buna skiestas su spiritiniais, bet gryna
as kai
buvau ir negalejau visu ten tepaliuku naudot- tai vienintelis issigelbejimas buvo... gerai, akd tik pirmus menesius tai kankino

as kai