Mano tai vidutinio sviesumo. Sutinku, labai draugiska, ir kas man dar labai patinka, niekad neuzsiima keliomis klientemis vienu metu (na, kaip buna, viena dazyta sedi, kita kerpa)
na va nulėkiau šiandięen pas Iną visa tokia pasiruošus atsinaujinimams ir nė į galvą netoptelėjo pasiskambinti prieš tai, o ji pasirodo serga... ir vėl reikės bandyti naujai laiką skirtis ir vėl laukti... o taip norėtųsi kuo greičiau!
Gelbėkit, nusibodo man mano plaukuosena negyvai Slenka žiauriai, nutriušę, nepadeda jokie aliejai. Geriausia bus nukirpt trumpiau (dabar ilgi), tik labai bijau, kad bobiškai nepadarytų. Pasiūlė man pas Rasą iš Grožio Galerijos, ar verta, gal kuri lankotės?
as jau po kirpyklos, kadangi auginu - drastisku pasikeitimu neivyko, tiesiog pakirpo, suteike forma ir kirpcius patrumpino (tokie ilgi kirpciai gavos) - labai smagiai jauciuos, tiesiog atrodo atgijo mano kudliukai kita karta gal dazysiu
as jau po kirpyklos, kadangi auginu - drastisku pasikeitimu neivyko, tiesiog pakirpo, suteike forma ir kirpcius patrumpino (tokie ilgi kirpciai gavos) - labai smagiai jauciuos, tiesiog atrodo atgijo mano kudliukai kita karta gal dazysiu