Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(Reda318 @ 2007 03 02, 15:19)
Siaip ji labai faina,draugiska ir maloni ax.gif o kokia spaolva tu dazai? g.gif

Mano tai vidutinio sviesumo. Sutinku, labai draugiska, ir kas man dar labai patinka, niekad neuzsiima keliomis klientemis vienu metu (na, kaip buna, viena dazyta sedi, kita kerpa) thumbup.gif
Atsakyti
Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai niekas negalit pasiulyt kirpejos, kuri galeti i namus atvaziuoti? Rasykit i AZ mirksiukas.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 01 06, 00:08)
Tad klausiu patarimo pas tas kurios lankosi Sarma style(ar kaip ten), kokie atsiliepimai apie stilistes ir t.t.

Dariausi progine shukuosena Sramoj pas Jurgita. Likau tikrai patenkinta thumbup.gif

QUOTE(Motinėlė @ 2007 02 23, 11:29)
O gal turit koordinates Jurgitos, kuri dirbo Femina Bonoj?  aciuks.gif

Skambink į Sarma Style saloną (Putvinskio g.) ir ją ten rasi. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(welkom1 @ 2007 03 05, 08:58)
Tai niekas negalit pasiulyt kirpejos, kuri galeti i namus atvaziuoti? Rasykit i AZ mirksiukas.gif  aciuks.gif

gal pabandyk paieshkoti vestuviu temoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 05 kovo 2007 - 11:21
QUOTE(Rutuka @ 2007 03 01, 19:54)
na va nulėkiau šiandięen pas Iną visa tokia pasiruošus atsinaujinimams ir nė į galvą netoptelėjo pasiskambinti prieš tai, o ji pasirodo serga... doh.gif ir vėl reikės bandyti naujai laiką skirtis ir vėl laukti...  verysad.gif o taip norėtųsi kuo greičiau!

oj blin, as pas ja ryt ryte varau, reiks pasukt sian ar bus ryt... jau butu pravalu pravalas - 4is menesius laukiau kada galesiu aprikirpt...
Atsakyti
Gelbėkit, nusibodo man mano plaukuosena negyvai doh.gif
Slenka žiauriai, nutriušę, nepadeda jokie aliejai. Geriausia bus nukirpt trumpiau (dabar ilgi), tik labai bijau, kad bobiškai nepadarytų.
Pasiūlė man pas Rasą iš Grožio Galerijos, ar verta, gal kuri lankotės?
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 03 05, 11:37)
oj blin, as pas ja ryt ryte varau, reiks pasukt sian ar bus ryt... jau butu pravalu pravalas - 4is menesius laukiau kada galesiu aprikirpt...

jau Ina dirba clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif keliauju ryt ryte
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 03 05, 14:54)
jau Ina dirba  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  keliauju ryt ryte
Parasyk,kap sekes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2007 03 05, 14:35)
Parasyk,kap sekes  mirksiukas.gif

butinai good.gif
Atsakyti
as jau po kirpyklos, kadangi auginu - drastisku pasikeitimu neivyko, tiesiog pakirpo, suteike forma ir kirpcius patrumpino (tokie ilgi kirpciai gavos) - labai smagiai jauciuos, tiesiog atrodo atgijo mano kudliukai biggrin.gif kita karta gal dazysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 03 06, 12:22)
as jau po kirpyklos, kadangi auginu - drastisku pasikeitimu neivyko, tiesiog  pakirpo, suteike forma ir kirpcius patrumpino (tokie ilgi kirpciai gavos) - labai smagiai jauciuos, tiesiog atrodo atgijo mano kudliukai biggrin.gif kita karta gal dazysiu  rolleyes.gif

kiek mokejai?
Atsakyti
Labux hi.gif ,
gal kas turite atsiliepimu apie Ingrida Miliauskaite is "Jos Kaprizai"? apie kirpima, dazyma ir sukuosenas help.gif help.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti