Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(Meinarda @ 2007 07 30, 23:52)
O mano drauge pjesej su marium dirbo, kai tik su ja kalbesiuos paklausiu kur tas marius pasislepes  mirksiukas.gif

zinok dabar sedziu issiziojusi ir praradusi ama ohmy.gif laugh.gif nerealiai buciau dekinga jei ka suzinotum wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
tai vat kirpėjas yra Renas, kurį laiką blaškėsi bet dabar regis galutinai apsistojo Šančiuose, Juozapavičiaus pr. 80A (šalia Šilo). Dirba jisai su Loreal dažais ir su Catwalk bei beadhead priemonėmis, tai atseina nepigiai- kirpimas su dažymu ir sušukavimu pusilgiems plaukams - 130 Lt, bet sąžiningai atidirba dvi valandas uždeda kaukę, pavaišina arbata su saldainiais ir t.t. taigi aptarnavimas - liuks thumbup.gif . salonas regis Formos vadinasi o tel. 862655683
Atsakyti
sveikos, gal kuri turit stilistes Egles is oazes tel. numeri? is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2007 07 31, 10:43)
tai vat kirpėjas yra Renas, kurį laiką blaškėsi bet dabar regis galutinai apsistojo Šančiuose, Juozapavičiaus pr. 80A (šalia Šilo). Dirba jisai su Loreal dažais ir su Catwalk bei beadhead priemonėmis, tai atseina nepigiai- kirpimas su dažymu ir sušukavimu pusilgiems plaukams - 130 Lt, bet sąžiningai atidirba dvi valandas uždeda kaukę, pavaišina arbata su saldainiais ir t.t. taigi aptarnavimas  - liuks  thumbup.gif . salonas regis Formos vadinasi o tel. 862655683

Kazin kiek kirpimas? g.gif as baisi, moket virs 50lt man uz pgaliuku pakirpima taip gaila... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotasangeliukas @ 2007 08 01, 13:02)
Kazin kiek kirpimas? g.gif  as baisi, moket virs 50lt man uz pgaliuku pakirpima taip gaila... blush2.gif

einu šeštadienį šukuotis, tai galiu paklausti, arba pati paskambink ir paklausk?
bet ar dėl galiukų kirpimo tau stilisto reikia?
Atsakyti
O as i nieka neiskeisciau savo kirpejos Rasos Paknienes. Dirba kirpykloje Kaune "Jos kaprizai". tikrai puiki ir profesionali meistre thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(KMU @ 2007 08 01, 14:33)
O as i nieka neiskeisciau savo kirpejos Rasos Paknienes. Dirba kirpykloje Kaune "Jos kaprizai". tikrai puiki ir profesionali meistre  thumb_yello.gif

O kokios pas ja kainos?
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2007 08 02, 01:27)
O kokios pas ja kainos?

http://www.joskaprizai.lt/lt/index.htm siame puslapyje gali rasti visa reikiama informacija apie sia kirpykla ir paslaugas smile.gif

pas sia kirpeja lankausi jau 8 metai, dar ne karto nenuvyle thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JABLYNKST @ 2007 08 01, 09:06)
sveikos, gal kuri turit stilistes Egles is oazes tel. numeri? is anksto dekui 4u.gif

pacio salono 861299995 ir pacios egles 862059113
Atsakyti
QUOTE(Mojito @ 2007 08 01, 18:11)
pacio salono 861299995 ir pacios egles 862059113

aciu smile.gif
Atsakyti
Gal kas lankotes grozio salone "Grozio karalyste",man reikia sukuosenos vestuvems, o ten man butu arciausia 4u.gif atsiliepkite, jei kuri turite nuomone apie si salona 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2007 08 01, 13:30)
einu šeštadienį šukuotis, tai galiu paklausti, arba pati paskambink ir paklausk?
bet ar dėl galiukų kirpimo tau stilisto reikia?

paprasti kirpejai man ishkarpo plaukus... doh.gif doh.gif doh.gif as visad sakau kad tik nekarpykit ir vistiek! gun_bandana.gif o kadangi esu gan ilgu plauku ( zemiau krutines) tai lb tausoju, kad nieko nepridirbtu, nes tada ilgai tenka padarinius atkentet.... bash.gif
Atsakyti