Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(fikusiukas @ 2007 01 29, 20:13)
ogo!!  doh.gif O as sumokejau 120 Lt uz viska... Mano plaukuciai irgi netrumpi..  4u.gif Ir kai daze--keleta spalvu dejo..

Mano iki puses nugaros ir tik viena spalva dare, bet o mano plauku daug.. Be to, man atrodo ji stiliste tai pas ja brangiau.. o gal ir Jurgita stiliste... smile.gif Tiesa, man dar galiukus pakirpo ir viskas.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 01 29, 22:17)
Mano iki puses nugaros ir tik viena spalva dare, bet o mano plauku daug.. Be to, man atrodo ji stiliste tai pas ja brangiau.. o gal ir Jurgita stiliste... smile.gif Tiesa, man dar galiukus pakirpo ir viskas.. smile.gif

Na, zinok, visos ten prof kirpejos. Nezinau ar ji stiliste, bet tikrai profesionaliai dirbo, labai kruopsciai--tai kad gali pas ja drasiai eiti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fikusiukas @ 2007 01 29, 21:04)
Na, zinok, visos ten prof kirpejos. Nezinau ar ji stiliste, bet tikrai profesionaliai dirbo, labai kruopsciai--tai kad gali pas ja drasiai eiti  thumbup.gif

Taip visos profesonales, tik pagal ju patirti ir baigimo kursus skiriasi ir kaina, nors is esmes visos greiciausiai daugmaz gerai dirba.. smile.gif bandysiu eiti vel pas Erika.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2007 01 29, 08:31)
O kiek tau kainuoja tas superinis atrodymas?gal nr. 4u.gif

as nesakiau kad atrodau super.. schmoll.gif na nezinau.. zinau kad kirpejas man patinka lotuliukas.gif
uz dazyma augaliniais ir kirpima sumoku apie 150.. tel 324555..
Atsakyti
QUOTE(princesyte @ 2007 01 31, 01:47)
as nesakiau kad atrodau super.. schmoll.gif  na nezinau.. zinau kad kirpejas man patinka lotuliukas.gif
Bet tu ji taip isgyrei,kad pamaniau jis tau paciu paciausias g.gif biggrin.gif o gal tik kirpimu kainas zinai ?
Atsakyti
QUOTE(princesyte @ 2007 01 30, 22:47)
as nesakiau kad atrodau super.. schmoll.gif  na nezinau.. zinau kad kirpejas man patinka lotuliukas.gif

Regis, senesneje temoje, apie Roberta gali prisiskaityti ne kokiu atsiliepimu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 01 31, 11:47)
Regis, senesneje temoje, apie Roberta gali prisiskaityti ne kokiu atsiliepimu...  ax.gif
susipainiojau ax.gif as maniau cia apie andriu is "Andre" salono kalba eina g.gif o apie Roberta tai boza moj kiek nekokiu atsiliepimu girdejau,si persona jau aiski doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2007 01 31, 09:03)
susipainiojau  ax.gif as maniau cia apie andriu is "Andre" salono kalba eina  g.gif o apie Roberta tai boza moj kiek nekokiu atsiliepimu girdejau,si persona jau aiski  doh.gif  lotuliukas.gif

Tai as cia susimaisiau! lotuliukas.gif Nors ir apie andriu yra kazkur pirrasyta dviprasmisku atsiliepimu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 01 31, 12:15)
Tai as cia susimaisiau!  lotuliukas.gif  Nors ir apie andriu yra kazkur pirrasyta dviprasmisku atsiliepimu..  blush2.gif
ech kiek zmoniu,tiek nuomoniu smile.gif bet tenka galutini sprendima paciai priimt blush2.gif
Atsakyti
visiskai suprantu ir pritariu! smile.gif As dabar bandysiu eiti kirptis i sarma style pas Erika is Putvinskio.. buvau pas ja dazyti plauku, dsbar eisiu kirptis, tikiuosi nepasigailesiu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 02 01, 13:40)
visiskai suprantu ir pritariu! smile.gif As dabar bandysiu eiti kirptis i sarma style pas Erika is Putvinskio.. buvau pas ja dazyti plauku, dsbar eisiu kirptis, tikiuosi nepasigailesiu..  doh.gif
Parasyk veliau kaip sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2007 01 31, 10:15)
Bet tu ji taip isgyrei,kad pamaniau jis tau paciu paciausias  g.gif  biggrin.gif o gal tik kirpimu kainas zinai ?

kazkur 60..

QUOTE(Aislanda @ 2007 01 31, 11:03)
susipainiojau  ax.gif as maniau cia apie andriu is "Andre" salono kalba eina  g.gif o apie Roberta tai boza moj kiek nekokiu atsiliepimu girdejau,si persona jau aiski  doh.gif  lotuliukas.gif

labai domu pasidare smile.gif gal galetum nupasakot? kokie nekokie atsiliepimai?
nebijokit nesoksiu cia jo ginti, del svetimu zmoniu nesinervinu 4u.gif
Atsakyti