Įkraunama...
Įkraunama...

Cistos

Kokiom proporcijom
Atsakyti
Pasidalinkite patirtim kaip sekesi iveikti sia nemalone unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, ar buvo susidurusios su cistom kauluose? Pas mane jos pasikartojancios, gydytojai nezino nuo ko jos atsiranda. Gal esat susidurusios su tuo? Kokie gydymo metodai? Beje man gydytoja sako, kad tai gali but autoimunines arba igimtos ligos pozymis... g.gif bet kazkaip man nelabai norisi tuo tiket.
Atsakyti
Jau kurį laiką vargina skausmai dėl Beikerio cistos. Ką su ja daryti, kaip gydyti?
Atsakyti
Sveiki. nesu tikra ar man būtent beikerio cista, bet kiek teko kalbėtis su gydytoja, tai didelė tikimybė, kad taip ir yra. reikalas tas, kad nelabai man davė kažkokių patarimų, tik gert vaistų nuo skausmo jei labai skaudės.

Viskas prasidėjo prieš daugiau nei metus. Dirbau padavėja, ir teko laipiot daug. Vieną kartą labai pradėjo skaudėt pakinklį, keletą dienų vos paėjau, bet pas gydytojus nesikreipiau. Po to kaip ir praėjo, paskaidėdavo, nuėjau pas gydytoja, tai fastum gel patarė tept. Na tepiau tepiau.. atėjo vasara, sušilo orai, kaip ir nieko. Vis pamausdavo, bet nestipriai. Dabar atėjo ruduo, orai atšalo, ir koją pradėjo daug labiau skaudėti. Pusę dienos pavaikštau darbe ir skauda. Iš šiaip nuolat skauda, atsibodo jau tas maudimas... Šįkart eidama pas gydytoja norėčiau gauti daugiau informacijos, patarimų, gal kas susidūrėte, žinot kaip gydyt, ką daryti? labai laukiu Jūsų patarimų.
Atsakyti
Sveiki! Gal kas susidurete su koloidine kasos cista. Labai mazai info randu. g.gif Gal yra kam buve ar yra koks gydymas? g.gif
Atsakyti
Sveiki,

Labai norėčiau sužinoti apie endometriozinės cistos pašalinimo(operacija),labai jaudinuosi nes aš ją turiu 6cm,ir man paskirta operacija.Būtu malonu sužinoti plačiau kas ir kaip vyksta,kiek laiko tenka gulėti ligoninėje. Ačiū...

Atsakyti
QUOTE(Jurgita Jo @ 2014 04 21, 16:53)
Sveiki,
Labai norėčiau sužinoti apie endometriozinės cistos pašalinimo(operacija),labai jaudinuosi nes aš ją turiu 6cm,ir man paskirta operacija.Būtu malonu sužinoti plačiau kas ir kaip vyksta,kiek laiko tenka gulėti ligoninėje. Ačiū...

Operacija daroma laparoskopiniu būdu, ty daromi keli max 1cm ilgio pjūviukai. Namo greičiausiai po keletos valandų po op., vėliausiai kitą rytą, jei viskas be komplikacijų.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 04 21, 18:08)
Operacija daroma laparoskopiniu būdu, ty daromi keli max 1cm ilgio pjūviukai. Namo greičiausiai po keletos valandų po op., vėliausiai kitą rytą, jei viskas be komplikacijų.

Ačiū....
Atsakyti
Gal žinot, kaip išsigydyti cistas gimdoje ir krūtyse?
Ačiū smile.gif
Atsakyti

Gal kas susidūrėte su recensine cista burnoje (vidinėje lūpos pusėje)? Sūnui (24 m.) vis iškyla kietas guziukas, po to tampa baltas, sprogsta ir vėl viskas kartojasi. Buvo paskirta operacija, bet tuo metu guziukas buvo sprogęs ir neoperavo. Paaiškino, kad tai užsikimšusi seilių liauka ir operuot reikia toj paskutinėj stadijoj prieš susprogstant. Kai būna ta stadija, tai vėl didžiausios eilės ir operuot nepriima... Dar paguodė, kad retkarčiais ta cista pati išnyksta. Gal kam taip buvo? 

Atsakyti

Nuo visokiu cistu ir miomu: uzpilti biciu duonele spiritu ir menesi laiko kabinti po valgoma sauksta is ryto ir valgyti. Kam pasakiau visiems padejo. 4u.gif

Sveiki,kokiom proporcijom ir kaip pasigaminti šį užpilą?

Atsakyti