QUOTE(Aira2 @ 2015 01 05, 13:59)
Mano šeima planuoja pirkti didelį akvariumą.Ir vasarį turėtų į namus atkeliauti.
Jei taip nutiks žuvytes įleisių į didelį akvariumą,bet kažkaip man savo kambaryje irgi norėtusi pasistatyti nors mažiuką.Mano žuvelei gyvenimas atrodo geras
.2 kartus į dieną gauna po 2 granules,taip pat ištytriau jog maniškė valgo salotas.Maža trupinėlį užpilu su verdančiu vandeniu,ir įmetu į akvariumą - akimirksiu prie akių viską sudoroja.Bet dažnai nedarau taip - retkarčiais
.Be to mano akvariume labai graži dekoracija - krūmas su kriaukle
.Atrodo gražiai,o "Akvariumas" pardavėja (direktorė) patvirtino jog akvariume lengvai tilptų ir 2 žuvys
.
Išeina vienai auksinei - 5,5 l vandens (norma 5 l,vadinasi 500 ml virš normos)
Jei pageidaujat,įkelsiu foto
Jei taip nutiks žuvytes įleisių į didelį akvariumą,bet kažkaip man savo kambaryje irgi norėtusi pasistatyti nors mažiuką.Mano žuvelei gyvenimas atrodo geras

Išeina vienai auksinei - 5,5 l vandens (norma 5 l,vadinasi 500 ml virš normos)
Jei pageidaujat,įkelsiu foto
Pardaveja Tau pasakys ka tik nori

Kol kas panasu, kad perseri

Kelt auksine i bendra akva nerekomenduociau

Fotke su STEBUKLINGA dekoracija butu idomu pamatyt

P.S. Akvariumu temos pirmam puslapy yra rekomendacijos pradinukui (ir ne tik). Pasiskaityk. Turetu praverst, nes dab tai druciai grybauji ir nenori klausyt ka Tau labiau patyre pataria. Nieko geriau ka per simtus metu akvariumistai sugalvojo neisrasi, o sugadint galima momentaliai ir nebepataisomai