Įkraunama...
Įkraunama...

Gręsia skyrybos..

Mielos supermamos, esu šitam forume nenaujokė, užsiregistravau kitu vardu, nes mano problema atrodo man pernelyg asmeniška unsure.gif
Žodžiu, situacija tokia. Esam vedę nepilni 3 metai. Beveik visą tą laiką santykiai buvo blogi, daug pykdavomes, vos tik kas vyras grąsindavo skyrybom. Bet susitaikydavom ir vėl viskas būdavo gerai - iki kito karto. Dabar jau viskas rimtai, po eilinių pykčių nebesusitaikem, ir jau porą mėnesių pas mus namuose karas, problemos atrodo neišsprendžiamos, jokios bendros ateities nenusimato unsure.gif
Blogiausia yra tai, kad vieną dieną vyras kone iš namų varo, o kitą apkabina, bučiuoja, sako, kad myli ir nenori skirtis unsure.gif Visiškai nesuprantu jo elgėsio, nes jis, būdamas geros nuotaikos, sako, kad skirtis nenori ir grąsindavo skyrybomis tik tam, kad atkreiptų į save dėmesį, o prie blogos nuotaikos sako, kad apsimeta mane apkabindamas ir bučiuodamas doh.gif Jaučiuosi visiškai susipainiojusi verysad.gif Nebežinau, kaip su juo elgtis unsure.gif
Savo vyrą aš myliu, skirtis nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Melindax @ 2006 12 28, 16:09)
Nebežinau, kaip su juo elgtis  unsure.gif
Savo vyrą aš myliu, skirtis nenoriu  schmoll.gif

a kalbejot ta tema? manau kazkas jam yra tik nesako g.gif
Atsakyti
Gal turit kokių problemų financinių ar sveikatos ir nuo jų abu pavargot.Jei mylit vienas kita kalbėkitė, kalbėkitės ir dar karta kalbėkitės.Jei neišein pagyvenkit kurį laika atskirai pasiilgsit vienas kito tada ir pasikalbėt užeis noras.Nsutarimų ir nesusikalbėjimų būna visose šeimose ir tai normalu.Kita kart būna taip sunku nors stauk ir atrodo tik skyrybos gali viska pakeisti.Bet kai praeina kiek laiko ir viska išsiaiškini net juokas ima, kad gali galvoti apie skyrybas.Nesiožiuokit kaip maži vaikai.Iškilus problemoms begti ir pasislėpti.Bet saves neapgausi ir nuo saves nepabėgsi.Taip ir jusų santykiuose iškilus nesutarimams iš kart bėgt skirtis. Sėkmės
Atsakyti
Atrodo, kad tik ir kalbamės visus tuos metus, o problemos kaip buvo, taip niekur nedingsta. Vyrui atrodo, kad jis daug padaręs dėl jų sprendimo, o aš nieko, man atrodo atvirkščiai doh.gif
Finansinių, sveikatos problemų kaip ir nėra g.gif Kad jis kažką slepia? Jis tiesiai pasako, kas jam neoatinka mūsų santuokoje, o nepatinka viskas iš eilės unsure.gif
Čia kažkur yra temelė apie tai, kad mergina savo vaikinui atrodo blogiausia, tai aš jaučiuosi labai panašiai kaip temos autorė unsure.gif Aš jai pati būčiau patarus tokį vaikiną palikti, bet savo vietoj nesiryžtu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Melindax @ 2006 12 28, 16:34)
Jis tiesiai pasako, kas jam neoatinka mūsų santuokoje, o nepatinka viskas iš eilės  unsure.gif

g.gif nu kai salia esantis zmogus tik sukelia pykti ir erzuli tai manau pokalbiai nebepades...
atskirai pabuti negalite??..manau ilgai nereiketu laukti kad susivokti arba - arba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2006 12 28, 17:36)
g.gif nu kai salia esantis zmogus tik sukelia pykti ir erzuli tai manau pokalbiai nebepades...
atskirai pabuti negalite??..manau ilgai nereiketu laukti kad susivokti arba - arba unsure.gif

Žiūrint kiek ilgai tektų pabūti atskirai.
Aš karts nuo karto savaitei išvažiuoju pas tėvus į kitą miestą, tai man leido susivokt, kad noriu būti su juo wub.gif Berods, ir jis manęs pasiilgsta rolleyes.gif
O ilgesniam laikui - neįmanoma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Melindax @ 2006 12 28, 17:34)
o nepatinka viskas iš eilės  unsure.gif
Čia kažkur yra temelė apie tai, kad mergina savo vaikinui atrodo blogiausia, tai aš jaučiuosi labai panašiai kaip temos autorė  unsure.gif  Aš jai pati būčiau patarus tokį vaikiną palikti, bet savo vietoj nesiryžtu  unsure.gif

o tai pieš susituokiant kokie pas Jūs buvo santykiai?, ar jis pasikeitė po santuokos?
Atsakyti
QUOTE(Melindax @ 2006 12 28, 16:39)
Žiūrint kiek ilgai tektų pabūti atskirai. 
Aš karts nuo karto savaitei išvažiuoju pas tėvus į kitą miestą, tai man leido susivokt, kad  noriu būti su juo  wub.gif  Berods, ir jis manęs pasiilgsta  rolleyes.gif
O ilgesniam laikui - neįmanoma  unsure.gif

nu tai kokio velnio riejates g.gif kazkas juk turetu buti..a jus siaip del neisplautos lekstes ir nevalytu batu?? g.gif
nu kame esme tu rietenu???
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2006 12 28, 17:42)
o tai pieš susituokiant kokie pas Jūs buvo santykiai?, ar jis pasikeitė po santuokos?

Prieš vedybas ir pusmetis po jų santykiai buvo nuostabūs ir mano, ir vyro nuomone
Papildyta:
QUOTE(Afroditte @ 2006 12 28, 17:45)
nu tai kokio velnio riejates g.gif kazkas juk turetu buti..a jus siaip del neisplautos lekstes ir nevalytu batu?? g.gif
nu kame esme tu rietenu???

uch, problemų iš tiesų yra daug..
na, mano akimis jų nėra, užtat vyrui daug kas manyje nepatinka unsure.gif
kartais atrodo, kad jis tiesiog manęs nebemyli, tai ir kabinėjasi prie kievieno žodžio, žvilgsnio, poelgio...
Iš esmės, tai jis pats sau nuolat prieštarauja. Tai jis draudžia man dirbti, tai varo į darbą..Tai sako, kad jį riboju, tai jam per mažai dėmėsio.. Tai jis nori vaikų, tai sako, kad niekad nenorės...
Atsakyti
QUOTE(Melindax @ 2006 12 28, 15:09)
Mielos supermamos, esu šitam forume nenaujokė,  užsiregistravau kitu vardu, nes mano problema atrodo man pernelyg asmeniška  unsure.gif
Žodžiu, situacija tokia. Esam vedę nepilni 3 metai. Beveik visą tą laiką santykiai buvo blogi, daug pykdavomes, vos tik kas vyras grąsindavo skyrybom. Bet  susitaikydavom ir vėl viskas būdavo gerai - iki kito karto. Dabar jau viskas rimtai, po eilinių pykčių nebesusitaikem, ir jau porą mėnesių pas mus namuose karas, problemos atrodo neišsprendžiamos, jokios bendros ateities nenusimato  unsure.gif
Blogiausia yra tai, kad vieną dieną vyras kone iš namų varo, o kitą apkabina, bučiuoja, sako, kad myli ir nenori skirtis  unsure.gif  Visiškai nesuprantu jo elgėsio, nes jis, būdamas geros nuotaikos, sako, kad skirtis nenori ir grąsindavo skyrybomis tik tam, kad atkreiptų į save dėmesį, o prie blogos nuotaikos sako, kad apsimeta mane apkabindamas ir bučiuodamas  doh.gif  Jaučiuosi visiškai susipainiojusi  verysad.gif  Nebežinau, kaip su juo elgtis  unsure.gif
Savo vyrą aš myliu, skirtis nenoriu  schmoll.gif

Oi kaip pazystamas sitas jausmas! Kankinausi taip kokius metus. 3 metus santuokoj buvom, 2 pries tai kartu gyvenom taip kaip ir 5 is viso. bet paskutininiais metais oi oi.. asaru, aiskinimos, kodel negalim normaliai gyventi, pasizadejimu kad keisim kazka.. kol pagaliau supratau, kad tolstam per daug, ir as nusprendziau kad uzteks. jis pritare. skirybas leidom sau, nes vaiku dar neturejom. sunkios skirybos buvo labai. materialiniai dalykai visai mus supykde... bet nesigailiu. dabar turiu kita zmogu ir esu be galo laiminga. jis taip pat jau kita vedes, ir kaip supratau zymiai laimingesnis. nesakau kad reikia skirtis atejus sunkumams. bet reikia pajausti savyje giliai, ko tikrai nori, ar to imanoma sulaukti su salia esanciu zmogumi. kai zenijomes per jauni buvom ,kad apie tai galvotumem. dabar patirtis jau kelia geresni nurodo.. tikiuosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2006 12 28, 17:56)
Oi kaip pazystamas sitas jausmas! Kankinausi taip kokius metus. 3 metus santuokoj buvom, 2 pries tai kartu gyvenom taip kaip ir 5 is viso. bet paskutininiais metais oi oi.. asaru, aiskinimos, kodel negalim normaliai gyventi, pasizadejimu kad keisim kazka.. kol pagaliau supratau, kad tolstam per daug, ir as nusprendziau kad uzteks. jis pritare. skirybas leidom sau, nes vaiku dar neturejom. sunkios skirybos buvo labai. materialiniai dalykai visai mus supykde... bet nesigailiu. dabar turiu kita zmogu ir esu be galo laiminga. jis taip pat jau kita vedes, ir kaip supratau zymiai laimingesnis. nesakau kad reikia skirtis atejus sunkumams. bet reikia pajausti savyje giliai, ko tikrai nori, ar to imanoma sulaukti su salia esanciu zmogumi. kai zenijomes per jauni buvom ,kad apie tai galvotumem. dabar patirtis jau kelia geresni nurodo.. tikiuosi  wub.gif

O aš kažkodėl abejoju, kad sutiksiu geresnį g.gif Ksi nesipykstam, tai man mano vyras atrodo tobulas wub.gif Dėl to ir nenoriu skirtis schmoll.gif
Atsakyti
Sunku ką pasakyti kai nepažystam abiejų. g.gif ar jus turite vaikų? nuosava būsta? ka tu veiki ir ka veikia jis? daugybia klausimų, bet tu nieko atvirai nepasakoji tad ir sunku ka patarti ax.gif
Atsakyti