Įkraunama...
Įkraunama...

Gręsia skyrybos..

[quote=Eva.ji,2007 05 27, 13:51]
blink.gif o jus ta vyra pazinojote gerai, kad jam vaika patikedavote vaziuodama i sesija? Na, kad ir koks puikus draugas butu, savo vaiko nedrisciau palikti, bet tai mano nuomone, niekada neteko susidurti su tokia situacija. 4u.gif
Del to, kad jis atsitrauke tuo metu, kai jus blasketes, manau, pasielge teisingai, lindimas i akis , grasinimai gali baigtis atvirkstine reakcija ir zmogus savo svarstymuose pasirinks kita, juk mes visi ieskome ramybes oazes, silumos ir svelnumo, o ko tiketis is zmogaus, kuris gresiant skiryboms grasina doh.gif , tokiu atveju tik bekti tolyn nuo tokio norisi.
Svarbiausia - issiaiskinote, krize isgyvenote ir jus tai suartino, tai tik rodo jusu abieju pasiryzima eiti gyvenimo keliu isvien, o to jums ir linkiu. 4u.gif

Man sesijos tik savaitgaliais , ji zinoma pazistu kuo puikiausiai, mano sunus ji jau tetuku vadina wub.gif dabar mes kartu gyvename, o pries tai 1,5 metu draugavome, tik gyventi nenorejau kartu, nes vienai ramiau ir geriau buvo, o gal nepuoliau vaidinti seimos ax.gif O siaip kitas vyras visada gali atstoti teva ir normalu teva, kad "gandrui" toli grazu iki tokio buna mirksiukas.gif
Dekui uz linkejimus, nors del "ramybes" santykiuose nesu visai pritarianti, tai priklauso nuo zmogaus, man ramaus lepsio namie ir nereikia, arba tas kuris bijo zodi grieztesni tarti, gal del to, kad man asmeniskai reikia tokio, kuris suvaldytu mano temperamenta rolleyes.gif ir tuo paciu neuzgniauztu mano siekiu gyvenime, neuzdarytu narvelyje, kad ir koks jis auksinis butu.
4u.gif
Atsakyti
[quote=Denisė,2007 05 27, 16:28]
[quote=Eva.ji,2007 05 27, 13:51]
Dekui uz linkejimus, nors del "ramybes" santykiuose nesu visai pritarianti, tai priklauso nuo zmogaus, man ramaus lepsio namie ir nereikia, arba tas kuris bijo zodi grieztesni tarti, gal del to, kad man asmeniskai reikia tokio, kuris suvaldytu mano temperamenta rolleyes.gif ir tuo paciu neuzgniauztu mano siekiu gyvenime, neuzdarytu narvelyje, kad ir koks jis auksinis butu.
4u.gif
[/quote]

Nera uz ka. 4u.gif

O del ramybes, tai turejau galvoje ne vyra, kuris zodzio grieztesnio nemoka tart, savarankiskai daryti sprendimu, as kalbejau apie susikalbejima kilus konfliktams, nemanau, kad jums patiktu kumsciai ir bjaurus zodziai, tai jau ne temperamento valdymas... ax.gif O kad vyras turi buti tvirtesnis charakteriu, nekoks tylenis, esu linkusi pritarti drinks_cheers.gif , nes mes norime jaustis kaip uz muro... flirt.gif , kam mums skuduras po kojom, manau turim su kuo grindis plauti. mirksiukas.gif Zinoma, kiekvienam savo 4u.gif , kitos megsta pacios but vyro vietoje, bet kiek zinau tokiu atveju, net ir toms valdingoms atsibosta nuolat laikyt keturis namu kampus, mes juk moterys, kad ir kaip reikalaujame lygybes. nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eva.ji: 27 gegužės 2007 - 17:42