Įkraunama...
Įkraunama...

Nekalbadieniai

As tai perdaug minkstaduse nekalbadieniams... buna kazko supykstu, jau sakau sau kad nekalbesiu, kol jis pirmas neatsiprasys, bet istveriu max 15 min smile.gif na negaliu as ant jo pykti ir tiek blush2.gif
na o jis kadangi yra tikras zemaitis, tai uzsispyres kaip ozys blink.gif galbut todel ir neistveriu, nes jei butu jo valia, tai tikriausiai pirmas niekad neprasneketu schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2007 01 28, 22:44)
(...) na o jis kadangi yra tikras zemaitis, tai uzsispyres kaip ozys  blink.gif  galbut todel ir neistveriu, nes jei butu jo valia, tai tikriausiai pirmas niekad neprasneketu  schmoll.gif  doh.gif

Cia jau apie mane, jei uzsispyriau tai galiu belenkiek nekalbeti blush2.gif
Atsakyti
ilgiau valandos niekaip schmoll.gif
Atsakyti
o aš galėčiau ilgai nekalbėti blush2.gif tik va jis pradeda kalbinti ir kalba taip kaip nieko nebūtu buvę,tiksliau bendrauja.Neatsiprašinėja,nesiaiškina,o kalba apie orą ir t.t. Nors aš jam neatsakau,jis toliau kalba doh.gif Tada nebeištveriu ir pradedu šnekėtis dry.gif
Atsakyti
Aš numirčiau, jei pas mus būtų nekalbadieniai. Negaliu būti susipykus. Jei truputį pasipykstam, tai po minutės aš jau taikausi ax.gif . Negaliu net poros minučių būti susipykus! Bet kad nėra ir dėl ko pyktis mums mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus būna ax.gif Kartais turbūt geriau patylėt, nes pykčio įkarštyje gali pasakyti daug to, ko nereiktų unsure.gif Patylim patylim, pasiilgstam, kuris nors vienas prieina, apkabina ir wub.gif Na o jeigu situacija verčia išspręsti problemas, tai man ,,palauk,, nebūna schmoll.gif
Atsakyti
Aciu dievui, nezinau kas tai yra ax.gif
Atsakyti
pas mus šitas procesas, kaip tik dabar pasiekęs piką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seksuali @ 2006 12 29, 00:52)
Mes su vyru jau 4 diena nesisnekam  verysad.gif

O tai kaip lovoje, irgi mylites tyledami?
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 02 06, 00:47)
O tai kaip lovoje, irgi mylites tyledami?

Na kai pas mane nekalbadienis, tai apie mylejimasi ir nera nei kalbos, jei jau nesneku tai tuolab neprisileidziau apskritai prie artimesniu santykiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 02 05, 15:52)
Na o jeigu situacija verčia išspręsti problemas, tai man ,,palauk,, nebūna  schmoll.gif

Nu ir griezta............
ka darai per ta "palauk nebuna"?

O kas tie nekalbadieniai? Cia reik kelias dienas nekalbet? g.gif
Nu jau ne.. 1 minute patylet jau prabanga blink.gif , o visa diena????? doh.gif Tai tada reik pirstais rodytis ko nori ar ka reik padaryt? Ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 02 06, 11:19)
O kas tie nekalbadieniai?  Cia reik kelias dienas nekalbet?  g.gif
Nu jau ne.. 1 minute patylet jau prabanga  blink.gif , o visa diena?????  doh.gif Tai tada reik pirstais rodytis ko nori ar ka reik padaryt? Ar kaip?

Na pirstais nereikia, bet nustatai toki riaumojanti balsa ir vienu zodziu viska aiskini jei klausineja: "Ten" "Susirask" "Ieskokis" - na nedraugiska tokia atmosfera namie sukuri ir stengies nesisnekucioti o is reikalo tik trumpai isakyti ka reik lotuliukas.gif
Atsakyti