QUOTE(Nereali @ 2007 03 12, 13:53)
Na Fonda, tu visada biski pervartai mano zodzius.
Mano kates taip pat lipa ant stalo, miega lovoje, sedi ant peciu, apkramto geles ar ilindusios i vyro megztinius miega o kaciukais kartais laipioja uzuolaidomis.

ir mums TAI VISAI NETRUKDO
O savo "virshuma" mes jauciame tuo, kad visos kates absoliuciai mumis pasitiki. ir net jeigu reikia suleisti vaistus, paskiepyti ar padaryti kazka kito kas joms yra nemalonu arba skauda jos NIEKADA nerodo jokio pykcio. Jei seimininkas daro kazka "skaudziai" ar "nemaloniai" vadinasi TAIP REIKIA.
Taip pat jei musu vaikas pagauna kokia kate uzuodegos ar ausu ar kojos ji niekada nedreks/nekas jam..
As apie tokia hierarchijos aiskumo forma kalbu
Pas tave manau taip pat yra aiskiai nustatytos ribos kas galima ir kas ne. Juk tu savo kates turbut daznai sukuoji ir joms patinka, jos nesipriesina ar ne? o juk sukavimas greiciauisia ne visada yra malonu (ypac jei netycia kas nors i kaili isivelia) bet kates turbut nei kandziojasi nei draskosi???
Dabar pagalvok kiek yra ilgaplaukiu kaciu, kurias sukuoja/kerpa su narkoze, nes seimininkai negali patys ju ishsukuoti.
Ar as klystu?
Sveika, na gal viena kitai negiedosim ditirambų...

Tiesiog norėjau pasakyti, kad kai labai myli ir supranti kates - jos tau šimteriopai atsilygina. Tiesiog niekur su katėm nelieka jokių problemų - auginime, priežiūroje, sveikatoje... Neauklėju aš tų kačių

Neužlipu ant jų viršaus - netampu "gaujos vadu"

Gyvenam, bendraujam, rupinamės vieni kitais...ir tiek

Aha, dėl šukavimo - labai jau ilgi mano persyčių plaukai, tankūs (16 cm ir daugiau). Na, bet genetiškai šilkiniai, nesivelia. Kačiukai pradedami šukuot nuo 1 metų, katės 1-2 kartus per mėnesį. Kartais galvoju, kad išprotėčiau, kad tiek reikėtų įdėti darbo ir vargo, jei reikėtų dirbti dėl kačių, kaip čia nemaža dalis rašo...

Va ir dabar viena mano "alimentinė" sibirytė pati savo problemiukę išsisprendė. Atidavė ją 2 mėnesių, taip katės-mamos pienuko norėjosi...

"Prisikalbino" 4 metų mano persę, kuri beveik prieš 2 metus katukų vadą turėjo

Aha, pieno atsirado per kelias dienas, žinda jau antras mėnuo, greit didesnė už įmotę bus

O į temą pakartosiu taip: pasiutusių kačių nebūna - būna tik pasiutę jų šeimininkai