Na vienu zodziu aisku, kaip sakoma duok Durniui kelia

net ir gincytis neidomu, kai matai kad zmogus kaip 3 metu vaikas "uzsiciklines", kad man vaikai trukdo ir as juos visus i Sibira istremciau, nematau su kuo kalbet. Man cia kazkas dave patarima kreiptis i neorologa, tai sakyciai jis jums jau nebapades...gal susiraskit koki uzsiemima, bureli darbsciuju ranku ar dar ka

na, kad ne turetumet tiek laiko tokiu pievu rasyt

viskas, siuo klausimu as savo dalyvavima diskusijioje nutraukiu.
Papildyta:o dabar pasnekam i tema

apie akvaparka:)
na del tu traumu, tai bent jau as manau, kad nereikia situ dalyku labai jau dramatizuot, visur ju buna, ir toj pacioj Latvijoj kai kurie man pazsitami pilieciai sugebedavo ranka susilauzyt

nes kaip cia Gynce parase apie jos vyrioka, tai ir tie kaip isdurneja visokiom pozom ten vartesi, na ir prisivarte,tai ka db konstrukcijas kaltint?

dar kazkas minejo, kad tas parkas pastatytas per gana trumpa laika, tai kokios gi jis kokybes.mielosios, dauguma Lietuvos gyventoju gyvena dangoraiziuose kurie irgi statomi principu- "vakar sia vieta pravazinejau namo nebuvo,siandien jis jau yra"

tai kad namas sugrius jus negalvojat, o akvaparkas tikrai sugrius reiskai?

na vienu zodziu, noriu pasakyt, kad tie susizalojimai yra sakyciau "iprastas"dalykas tokiose vietose,juk gali eit gatve, paslyst, suplesit kelnes, ir ka juk nekaltinsi kelininku
p.s. kada geriau ten vaziuot, ar ryte ar labiau i vakara?