Mes buvom vakar, pirmadienį, kažkur nuo 13 iki 17 val.. Na štai tokie įspūdžiai:
Kainos. Kainos pakankamai aukštos, mes dėl to ir važiavom darbo dieną iki 17 val. Taupytojai

Na dėl suaugusiųjų tai tiek to, bet kad už 8 metų vaiką reikia mokėt tik 3 Lt mažiau

O pagal taisykles važiuot jam galima tik nuo 2 takelių, kitiems jis dar per mažas
Lankytojai. Kadangi mes buvom darbo diena, tai žmonių buvo pakankamai mažai. Pirčių komplekse vienoj pirty viena sėdėjau, kitoj - dviese, prie kalnelių - jokių eilių, padangų niekur laukt nereikėjo.
Kalneliai: įspūdingi

Man tie paprasčiausi mėlyni - tai nieko, bet jau vidutiniai tai įspūdi paliko, ypač "sukūrys". O į pačius pačiausius tai nejau

Vyras išbandė, sakė kad greitis ten kaip reikiant, tik geriausia su akiniais čiuožt, kitaip akių atmerkt neįmanoma. Na, tiesa, su koja kažkur atsitrenkė, neveltui pavojingais vadinami. Čia tik ekstremalių pojūčių mėgėjams
Bangos. Baseinas su bangom man patiko labiausiai. Imi padangą ir supiesi sau , arba plauki pasroviui. Gražumėlis
Pirčių kompleksas. Gera vietą atsipalaiduot. Anksčiau stebėjausi, kodėl vaikų ten neleidžia. O dabar pritariu

. Bent jau tokiems mažiems kaip mano, ten tikrai nėr ko veikt. Nei jam tų pirčių reikia, nei ramaus poilsio. O ir man nereikia saugot, kad jis netriukšmautų, netrukdytų, nenuskęstų
Pirtelės fainos. Man ypač su druskomis patiko. O vyras tai į specialią programą nuėjo, su pirtininkų, ledukais ir mėtine arbatą. Tiesa, dvi pirtelės yra pačioj pramogų zonoj, tai kad pasišildyt yra kur, nebūtina į pirčių kompleksą eit.
Ir dar toks akmeninis pusrutulis, skirtas kojoms šildyt, patiko. Ir muzika rami groja
Vaikai. Vaikus 1 val.nemokamai galima atiduoti į tokia žaidimų erdvę, kad ten padūktų. Patiems mažiausiems yra atskira patalpa su baseinėliu ir mažiais nusileidimo kalneliais.
Labai gerai, kad yra dvigubos padangos. Galėjom su sūnum kartu ir nuo vidutinio takelio nusileist, nes vieno tai neleido.
Na, kadangi maniškis plaukiot jau moka, tai dėl baseinų gilumos galvos sau nesukau, o kiti, mačiau, su apsauginėm liemenėm plaukiojo, tik ar su atneštom, ar išduotom- nežinau.
Neštukės. Rašau, nes kažkas klausė. Mačiau dvi

, vaikščiojo sau ramiai, baseine plaukiojo, ilsėjosi ant gultų. Jokių problemų. Na tik kad nuo kalnelių nenuvažiuosi, ir pirty ilgai nepasėdėsi, na ir pilvuką nuo žmonių saugot reikia.
Laikas. Mes bilietus pirkom 4-iom valandom. Ir išėjom likus 2 minutėm iki apmokėto laiko pabaigos. Neprailgo, bet pabaigoj jau pavargę buvom. Vaikas mašinoj tuoj pat užmigo
Spintelės. Jo, su tom spintelės yra kažkiek painiavos

. Gal mes paprasčiausiai labai skubėjom prie kalnelių, bet tos spintelės ir persirengimo kabinos privertė susimastyt. Pripratom prie pačių paprasčiausių su rakteliais

. O paskui aš ilgai bandžiau surast, kur gi savo drabužius palikau, o ten, pasirodo, informacinis terminalas yra. O pabaigoj ar mes vienos spintelės neuždarėm, ar dar ko nepadarėm, pati nesupratau, bet pristojo prie mūsų prie kasų. Na nieko, išleido
Geriamas vanduo. Specialiai neieškojai, bet ir į akis nekrito. Kažkaip paprastuose baseinuose visada matomoj vietoj stovi, o čia gal paslėptas buvo. O gal specialiai nėra, kad žmonės į kavinę vaikiščiuotu. Na nežinau, bet gert tai norėjosi.
Personalas. Jokių pastabų neturiu. Dirba žmonės savo darbą, niekam netrukdo.
Orai. Na orai šiaip čia ne prie ko, bet tai, kad yra baseinai po atviru dangumi, ir gultai šalia didelis pliusas. Labai jau malonu ant saulutės pasidegint, o paskui baseine atsigaivint

.
Išvados. Patiko, ir man, ir vyrui, ir sūnui. Bent vieną kartą aplankyti tikrai verta

.