Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

Uzuojauta kaip tik jusu vaikui,kuris bus aprybojamas nuo visu atrakciju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(marinulia @ 2007 01 14, 14:36)
Uzuojauta kaip tik jusu vaikui,kuris bus aprybojamas nuo visu atrakciju verysad.gif

verysad.gif gaila,tikėjausi ,kad nors vienas bus,kur galėsim kartu pralėkt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 14 sausio 2007 - 13:41
mano vaikas nera ir niekada nebus "atribojamas" nuo atrakciju.apskritai, cia ne apie tai kalba!!!!kalbu ne apie vaiku atribojima nuo suaugusiuju pramogu, o apie mokejima vaika ismokyti pramogauti taip,kad jis nesukeltu kitu zmoniu, juo labiau atvykusiu be vaiku pailseti, pasipiktinimo. Ismokime gerbti kitus zmones ir neiskelkimes savo vaiko auksciau visko ir visu.va ka as turejau omeny.
Atsakyti
QUOTE(Alina22 @ 2007 01 13, 19:02)
tada tiesiog uzuojauta del tokio poziurio i KITUS zmones...man bent jau rupi ne TIK kaip ilsiuosi AS ir mano seima,bet ir KITU zmoniu poilsis,kuriam gal but ryskiai trukdytu tai,kas man netrukdo..

Taip ir įsivaizduoju situaciją:
Vaikas paaugęs, takim 10 metų, susiruošiate važiuoti į aqua parką, bet tik dviese su vyru- vaikas tegu namie sėdi ir liūdi doh.gif Ar pati įsivaizduoji tokį absurdą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina22 @ 2007 01 13, 00:45)
o kas pasake,kad neturiu?smile.gif
ir man i galva tikrai nesauna i galva su 1,5 metu vaiku i akvapaka vaziuot...nesakau,kad visi tokie,bet yra tokiu "veikeju",kurie vos dar beeinanti lialiuka atsitempia doh.gif nu tai ka apie tokius kalbet,cia kaip vadinasi tipo siuolaikiska seima?ku mes ten ir vaikas...nu zinot...as labai ryskiai skiriu kur vaikui vieta,o kur ne...

QUOTE(Alina22 @ 2007 01 14, 15:03)
mano vaikas nera ir niekada nebus "atribojamas" nuo atrakciju.apskritai, cia ne apie tai kalba!!!!kalbu ne apie vaiku atribojima nuo suaugusiuju pramogu, o apie mokejima vaika ismokyti pramogauti taip,kad jis nesukeltu kitu zmoniu, juo labiau atvykusiu be vaiku pailseti, pasipiktinimo. Ismokime gerbti kitus zmones ir neiskelkimes savo vaiko auksciau visko ir visu.va ka as turejau omeny.

taip, sėdėdamas namie su močiute jis nėra "atribojamas" nuo pramogų biggrin.gif ir mokosi pramogauti, taip,kad nesukeltų kitų žmonių pasipiktinimo biggrin.gif
tavo 1,5 metų vaikas tikrai niekam nemaišo. gal tik tau. nes turi jį prižiūrėti vietoj to, kad smagiai leistumeisi atrakcionais ir pan.
šiaip viskas priklauso nuo to, kaip tu į visą tą reikalą pasižiūri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 14 sausio 2007 - 15:35
QUOTE(Alina22 @ 2007 01 12, 21:28)
o vat as tai medali duociau tam zmogui,kuris sugalvojo i pirtis neleist vaiku thumbup.gif  thumbup.gif nors ten ramybe rasi,nieks nelakstyts,necypaus,ant galvos nesokines ir pirties duru netrankys vaiksciodami pirmyn atgal doh.gif  doh.gif
apskritai,man labai keistai skamba tas ka kuriu pasipiktinimas kas parkas nelabai vaikams pritaikytas.sakykit,o is kur tokia nuomone,kad vandens parkas turi buti skirtas vaikams,o ne suaugusiems???vat butent tokiu vietu pas mus ir truksta,kur galetum is tikruju pailset,papramogaut be svetimu vaiku sokinejanciu tau ant galvos!!!!!kiek as buvau uzsieny,tai niekur nemaciau tokiu "bespridielu" kad i vandens parka atsiveda 2 metu vaikus ir dar po to skundziasi,kad ner cia ka vaikams veikt,o tai nepagalvojot,kad nebutinai visos pramogu vietos turi buti ir vaikams pritaikytos???atsiveda,numeta tos vaikus,o tie daro ka nori,piktin zmones kurie bando megautis poilsiu,o teveliam DZIN...sokinek mazuti tetom ant galvu,nieko baisaus:)gal ir grieztai as cia pavariau,bet pasipiktinau doh.gif

Na ir mama blush-anim-cl.gif o tai kur vaikus vest įdomu jei ne į akvaparka doh.gif man gera ir faina,kai mano vaikams gerai,kai jie girdžiu jų juoką,kai jiems linkma thumbup.gif thumbup.gif Tam ir kuriama šeima,kad buti kartu friends.gif Pirtis sutinku-kitas reikalas,bet vandens kalneliai-tikrai vaiku zona,na ir tėveliams padukti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2007 01 13, 20:13)
Skaičiau skaičiau čia tas diskusijas apie su vaikais ar be vaikų nu ir mano durna galva tai akvaparkas skirtas smagiai praleisti laiką su šeima, o jeigu jau nori ramiai su vyru  wub.gif tai tam skirti visoki ten SPA, sveikatingumo centrai ir panašios įstagos, o į akvaparką...............nu ten toks savotiškas poilsis ........... ten adrenalinas tai iš kur ramybė mastau.gif  na nebent pirčių komplekse už tai ir neleidžia ten vaikų

P@nter@, drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Jei vandens parkuose visi laikytusi taisykliu tai ir butu tvarka, nereiketu pergyventi, kad kazkas uzsoks ant galvos, o visa tai ir prasideda nuo teveliu...

Vandens parkuose toliau nuo LT yra ka veikti ir 2 m vaikuciams, o ciuozyklos daugumoje yra pritaikytos visai seimai, tik kelios yra kur matuoja vaiku ugi, pagal ka buna aisku ar vaikas gali leistis zemyn, Ir ant galvu niekas nesokineja, vat ka reiskia kultura!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akai: 14 sausio 2007 - 18:02
ei, merginos, gal baigiam bevertes diskusijas?
esmę pagavome - DVP - nėra, ką daryt 4-10 m vaikams.

kas kam ką leidžia ar neleidžia - kiekvieno asmeninis ir garbės reikalas. tvarką prižiūri DVP darbuotojai. galėtų ir geriau prižiūrėt. o čia aš leidžiu savo vaikui tai, o neleidžiu to, tai čia ne apie tai tema mirksiukas.gif biggrin.gif
vat.
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2007 01 14, 20:12)

kas kam ką leidžia ar neleidžia - kiekvieno asmeninis ir garbės reikalas. tvarką prižiūri DVP darbuotojai. galėtų ir geriau prižiūrėt. o čia aš leidžiu savo vaikui tai, o neleidžiu to, tai čia ne apie tai tema mirksiukas.gif biggrin.gif
vat.

aha gerai kad tik per neta snekat o jei gyvai tai dar ir susimustumet lotuliukas.gif
Atsakyti
N cia ir issismaginot merginos, o i mano klausima niekas neatsake. Ar ten yra ka veikti 60 metu zmonems?
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2007 01 14, 19:12)

vat.

Vistiek važiuosiu su savo septynmečiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien buvome, eilių jau nebuvo. Kadangi važiavome visa šeima, taikėmės prie atžalų galimybių ir pageidavimų. Gaila, kad auklės dirba tik vaikų kambaryje. Tikriausiai tai dėl to, kad būtų saugiau patiems vaikams. Man skurdokai atrodo vaikų baseinėlis, tačiau ir Livu vaikų baseinėlis tikras košmaras - savo mažojo taip ir nepavyko įvilioti vien dėl to besiverčiančio vandens kubilo. Man kaip tik atrodo, kad Druskininkuose yra daugiau kur pavaikščioti nei Livu. Šiandien labai nepatiko, kad baseinų prižiūrėtojai labai prastai tvarkosi. Žmonės į "tekančią upę" atsitempė ratus, skirtus leistis nuo čiuožyklų, o tvarkdariams "dzin". Stovi dviese ir plepasi. Paaugliai šokinėja nuo bortelių į "upę", to tikrai nepamatysi Livu. Šiai dienai tiek pastebėjimų.

O 60-mečiams, manau, tikrai yra ką veikti. Tik, žinoma, reikia eiti į pirčių kompleksą. Galima pasirinkti nekarštas pirtis, neiti į saunas, o į tas drėgnąsias, pagulėti ant šildomų akmeninių gultų, pamasažuoti kojas į akmeninį pusrutulį, palįsti po masažiniu dušu (šiandien kažkodėl neveikė).
Atsakyti