Turbut kiekvienas pasisakys uz ta rajona, kuriame gyvena. As pries 1,5 metu ieskojau buto, isvazinejau daug rajonu, labai daug butu ziurejau Justiniskese ( tiesiog buvo didziausia pasiula) bet uzteko nuvaziuoti i Jeruzale, ir supratau, kad nieko kito nenoriu (noreciau gal Senamiesti, bet nerealu
) Rajonas labai zalias, jei nori pasivaikscioti - aplink daug parkeliu, vaikams zaidimu aiksteliu, bent jau mano kieme niekuomet nebuna parkavimo problemos, namai visi muriniai. Zodziu, grazus rajonas. Vienintelis trukumas - toloka nuo centro. Bet vistiek nekeisciau i jokia artimesne Seskine

Man tai zirmunai ir antakalnis arciausiai sirdies ir arciausiai gamtos:))
Antakalnyje butas netoli silo gatves, bet jokiu susisiekimo problemu niekuomet nebuna ir ramu tylu kaip kurorte - mano seneliams net per mazai surmulio. Zirmunuose - vienas siaures mietelyje naujame name - gal kiek artokai galtves, bet 10 aukstas atperka visus kitus trukumus - gyvename kaip danguje - pro langus miskai matosi ir antakalnis, upe. Trecias butas zirmunuose sename name, bet irgi ramu, netoli upe - pereini per tilta ir jau valakampiuose esi.
Antakalnio ir zirmunu pliusai:
Geras susisiekimas
Nera kamsciu
Arti centras
arti gamta (upe, sapiegines miskai, valakampiai ir pan.)
gera plati aptarnavimo sfera (+mokyklos, darzeliai)
O i naujus rajonus tai man net baisu vaziuoti - visi namai vienodi, placiausios gatves, mazaai zoles, medziu. Kai ieskojome butu - tai i kai kuriuos namus net neidavome, nes kiemai didziausi, be to smarve nuo siuksliu konteineliu ir pan. Apie pilaite nieko blogo negaliu pasakyti, tik kad toli centras.
Cia tik mano nuomone
Antakalnyje butas netoli silo gatves, bet jokiu susisiekimo problemu niekuomet nebuna ir ramu tylu kaip kurorte - mano seneliams net per mazai surmulio. Zirmunuose - vienas siaures mietelyje naujame name - gal kiek artokai galtves, bet 10 aukstas atperka visus kitus trukumus - gyvename kaip danguje - pro langus miskai matosi ir antakalnis, upe. Trecias butas zirmunuose sename name, bet irgi ramu, netoli upe - pereini per tilta ir jau valakampiuose esi.
Antakalnio ir zirmunu pliusai:
Geras susisiekimas
Nera kamsciu
Arti centras
arti gamta (upe, sapiegines miskai, valakampiai ir pan.)
gera plati aptarnavimo sfera (+mokyklos, darzeliai)
O i naujus rajonus tai man net baisu vaziuoti - visi namai vienodi, placiausios gatves, mazaai zoles, medziu. Kai ieskojome butu - tai i kai kuriuos namus net neidavome, nes kiemai didziausi, be to smarve nuo siuksliu konteineliu ir pan. Apie pilaite nieko blogo negaliu pasakyti, tik kad toli centras.
Cia tik mano nuomone

Dabartinis mano būstas priklauso Senamiesčiui, nors man jis - daugiau tarpinis variantas. Čia naujos statybos butų nėra, tačiau galiam nusipirkti ( jei dar liko
) visai neblogą butą daugiau nei pusmetrio storio sienomis, aukštomis lubomis, galima ir per kelis aukštus...Ir - jokio automobilių triukšmo, labai tylu, ramu, palyginus grynas oras (mes ant kalno...), ir viskas čia pat...Žodžiu, vieta visai nebloga

Ir - štai tokie vaizdeliai pro langą
:

Ir - štai tokie vaizdeliai pro langą

QUOTE (kasiopeja @ 2004 11 02, 09:14) |
Kiekvienam yra kitaip. As, pvz. niekada gyvenime nesikraustyciau i Antakalni, Zveryna, Seskine, Fabijoniskes, Pasilaicius ![]() ![]() |

na va, o man priesingai, tavo varsdintus rajonus atmeteme pirmiausiai...
del daugelio priezasciu...

QUOTE (mamkinas @ 2004 11 02, 08:22) |
![]() ![]() na va, o man priesingai, tavo varsdintus rajonus atmeteme pirmiausiai... del daugelio priezasciu... ![]() |
Tuos rajonus as isvardinau, nes pagal mano gyvenimo buda man jie labiausiai tinka, t.y. juose yra miskeliu, kuriuose galima pavedzioti suni. BET nors ir isskyriau kai kurias vilniaus vietas, nemanau, kad kuris nors rajonas yra labiau prestizinis uz kita. Turbut as pesimiste

P.S. o gyventi noreciau nuosavam name ant upes kranto pusyne

QUOTE (Zvirbliuke @ 2004 11 02, 10:20) |
Dabartinis mano būstas priklauso Senamiesčiui, nors man jis - daugiau tarpinis variantas. Čia naujos statybos butų nėra, tačiau galiam nusipirkti ( jei dar liko ![]() ![]() ![]() Ir - štai tokie vaizdeliai pro langą ![]() ![]() |
Gal galima tiksliau - kur čia Senamiesty tokie vaizdai pro langus?

QUOTE (kava @ 2004 11 02, 10:45) | ||
Gal galima tiksliau - kur čia Senamiesty tokie vaizdai pro langus? ![]() |
Man cia pansu i vietas link liepkalnio

QUOTE (Zvirbliuke @ 2004 11 02, 10:46) |
Jei nieko prieš, savo adresą tau į asmeninę parašysiu, o.k.? Tikrai senamiestis, bent jau taip parašyta buto byloje - Senamiesčio seniūnija ![]() |
gerai, lauksiu

Man asmeniškai yra siaubingi nauji rajonai. Dabar jau jie nenauji ir nuo to dar pablogėję. Namas prie namo, šiukšlės, transportas, jokios žalumos. Gaila, kad jau tas pats daroma su mano mylimais rajonais - žvėrynu ir antakalniu. Žvėryne gyvenau iki kol ištekėjau. Po to antakalnyje. Antakalnio gatvė tikrai triukšminga, bet reikia paeiti 5 min į šoną ir ramybė. Jei šių rajonų nebūtų, rinkčiausi jeruzalę. Ten dar galima neužtrokšti. O dabar įsirenginėjame pavilnyje, tik 7 min iki centro. Todėl butą antakalnyje parduodame, kas norite, rašykite į AŽ.
Senamiestis puikus tiems žmonėms kurie yra judrūs, mėgsta naktinį gyvenimą arba neturi daug vaikų ar gyvūnų.
Senamiestis puikus tiems žmonėms kurie yra judrūs, mėgsta naktinį gyvenimą arba neturi daug vaikų ar gyvūnų.