Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Vilniaus rajonai

o tai kuriam rajone daabr geriausia butu pirkti buta?!
kad ir ramu butu, ir zaluma ir vaikam saugu?
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 10 21, 02:54)

na, as tai uzsirezervavau butuka dangaus mieste. pagal plana - zalumos turetu but iki kaklo smile.gif
Atsakyti
O mes gyvename Naujamiesty, Konarskio gatveje.Patenkinti beveik viskuo:susisiekimas,mokyklos,darzeliai,vingio parkas,prekybos centrai tik labai problematiska su parkavimu unsure.gif
Jeigu reiketu kraustytis, sutikciau tik dar arciau vingio parko pvz. i Ciurlionio ar Donelaicio gatve
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 10 21, 02:54)

jei Vilniuj ir jei leidzia galimybes - santariskese. nuosalus, bet labai ramus rajonas.
Atsakyti
[quote=Lolitukas,2008 08 25, 12:31]
Bet taigi čigonai ax.gif kirtimuose gyvena, ne naujininkuose

girdejau per zinias kad leis cigonams zeme isipirkt.manot susitvarkis savo uki?
Atsakyti
Ar galėtumėte pavadinti visą Užupį geriausiu Vilniaus rajonu?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 01, 11:15)
Ar galėtumėte pavadinti visą Užupį geriausiu Vilniaus rajonu?

nezinau, ar galeciau uzupi taip pavadinti. man ten per daug centras. po ten visada gera pasivaiksciot, bet gyventi man geriau kazkur kur nors nuosaliau smile.gif
Atsakyti
Nuo vaikystes gyvenu Ciurlionio g., ir man cia geriausia thumbup.gif
Labai nepatinka nauji rajonai, nei uz ka nenoreciau ten tureti buta schmoll.gif
Keleta metu teko praleisti Maskvoje, gyvenau viename is naujuju rajonu, tai man buvo kazkoks kosmaras, nors rajonas ir skaitesi "prestizinis"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 13 lapkričio 2008 - 16:42
man Senamiestis, Dalis Naujamiesčio, Užupis, Žvėrynas, Antakalnis, Tarandė.

O nepatinka visi rajonai kur pristatyta daug "kartoninių dėžučių": tai ir visokie mėgamieji rajonai, ir Santariškės ir Šiaurės miestelis (nors ankščiau šie du patiko, bet dabar visiškai ne schmoll.gif ),ir visi tie nauji (patys košmariškiausi)...

Atsakyti
gal kas Kairenuose gyvenat? na kazkur uz botanikos sodo, kaip jums ten? kokie pliusai, kokie minusai? koks susisiekimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2008 11 13, 17:38)
Nuo vaikystes gyvenu Ciurlionio g., ir man cia geriausia  thumbup.gif
Labai nepatinka nauji rajonai, nei uz ka nenoreciau ten tureti buta  schmoll.gif
Keleta metu teko praleisti Maskvoje, gyvenau viename is naujuju rajonu, tai man buvo kazkoks kosmaras, nors rajonas ir skaitesi "prestizinis"...

Skaiciau kazkur straipsni, kad dabar Ciurlionio gatve prestizine tapusi smile.gif ir man jinai visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daruliuke @ 2008 11 15, 18:03)
Skaiciau kazkur straipsni, kad dabar Ciurlionio gatve prestizine tapusi smile.gif ir man jinai visai nieko smile.gif

kaip tai dabar? ji ir seniau tokia buvo mirksiukas.gif
Atsakyti