o tai kuriam rajone daabr geriausia butu pirkti buta?!
kad ir ramu butu, ir zaluma ir vaikam saugu?
QUOTE(SGT @ 2008 10 21, 02:54)
na, as tai uzsirezervavau butuka dangaus mieste. pagal plana - zalumos turetu but iki kaklo

O mes gyvename Naujamiesty, Konarskio gatveje.Patenkinti beveik viskuo:susisiekimas,mokyklos,darzeliai,vingio parkas,prekybos centrai tik labai problematiska su parkavimu
Jeigu reiketu kraustytis, sutikciau tik dar arciau vingio parko pvz. i Ciurlionio ar Donelaicio gatve

Jeigu reiketu kraustytis, sutikciau tik dar arciau vingio parko pvz. i Ciurlionio ar Donelaicio gatve
QUOTE(SGT @ 2008 10 21, 02:54)
jei Vilniuj ir jei leidzia galimybes - santariskese. nuosalus, bet labai ramus rajonas.
Ar galėtumėte pavadinti visą Užupį geriausiu Vilniaus rajonu?
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 01, 11:15)
Ar galėtumėte pavadinti visą Užupį geriausiu Vilniaus rajonu?
nezinau, ar galeciau uzupi taip pavadinti. man ten per daug centras. po ten visada gera pasivaiksciot, bet gyventi man geriau kazkur kur nors nuosaliau

Nuo vaikystes gyvenu Ciurlionio g., ir man cia geriausia
Labai nepatinka nauji rajonai, nei uz ka nenoreciau ten tureti buta
Keleta metu teko praleisti Maskvoje, gyvenau viename is naujuju rajonu, tai man buvo kazkoks kosmaras, nors rajonas ir skaitesi "prestizinis"...

Keleta metu teko praleisti Maskvoje, gyvenau viename is naujuju rajonu, tai man buvo kazkoks kosmaras, nors rajonas ir skaitesi "prestizinis"...
man Senamiestis, Dalis Naujamiesčio, Užupis, Žvėrynas, Antakalnis, Tarandė.
O nepatinka visi rajonai kur pristatyta daug "kartoninių dėžučių": tai ir visokie mėgamieji rajonai, ir Santariškės ir Šiaurės miestelis (nors ankščiau šie du patiko, bet dabar visiškai ne
),ir visi tie nauji (patys košmariškiausi)...
O nepatinka visi rajonai kur pristatyta daug "kartoninių dėžučių": tai ir visokie mėgamieji rajonai, ir Santariškės ir Šiaurės miestelis (nors ankščiau šie du patiko, bet dabar visiškai ne

gal kas Kairenuose gyvenat? na kazkur uz botanikos sodo, kaip jums ten? kokie pliusai, kokie minusai? koks susisiekimas?

QUOTE(AMARILIS @ 2008 11 13, 17:38)
Nuo vaikystes gyvenu Ciurlionio g., ir man cia geriausia

Skaiciau kazkur straipsni, kad dabar Ciurlionio gatve prestizine tapusi

QUOTE(daruliuke @ 2008 11 15, 18:03)
Skaiciau kazkur straipsni, kad dabar Ciurlionio gatve prestizine tapusi
ir man jinai visai nieko 

kaip tai dabar? ji ir seniau tokia buvo