Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Vilniaus rajonai

na o man labiausiai patinka Pavilnys... smile.gif tyku, ramu, netoli centras, senamiestis... ties, butu ten mazas pasirinkimas, nebent viena kita mazaaukste statyba ir tos kainos kandziojasi... nors visai nieko pries buciau tureti ten namuka... rolleyes.gif
Atsakyti
na vilniuje dar sutikciau gyventi priemiestyje name..pavilnyje ar dvarcionyse.
senamiestyje -nea, nes ten nebutu gaimybes tureti tylos, paukstuku ciulbejimo..tik triuksmas ir svinas smile.gif
uzupyje gal tik pora vietu yra graziu, bet ir tos jau uzimtos..
gyvenu antakalnyje ir abai dziaugiuosi.miskas uz lango, tylu ir ramu..
nors antakalnis ir kartais keistai vadinamas geru rajonu-yra prie neries tokiu negraziu namu ir negeru vietu, tai nzn kur ten gerumas..
Atsakyti
QUOTE(maza saulyte @ 2009 06 02, 16:16)
nors antakalnis ir kartais keistai vadinamas geru rajonu-yra prie neries tokiu negraziu namu ir negeru vietu, tai nzn kur ten gerumas..

Prie Neries tai dar gerai smile.gif Negerai prie pat Antakalnio gatvės - ten nei paukščiukų išgirsi, nei miško įkvėpsi smile.gif Gaila, kad kai kam visas Antakalnis tik šia gatve ir apsiriboja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justyyte @ 2009 05 02, 16:05)
na o man labiausiai patinka Pavilnys...  smile.gif tyku, ramu, netoli centras, senamiestis... ties, butu ten mazas pasirinkimas, nebent viena kita mazaaukste statyba ir tos kainos kandziojasi... nors visai nieko pries buciau tureti ten namuka... rolleyes.gif

ir man nes cia gyvenu.vieno ko truksta normalios parduotuves,o visa kita ciki thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2009 06 02, 15:43)
Prie Neries tai dar gerai smile.gif Negerai prie pat Antakalnio gatvės - ten nei paukščiukų išgirsi, nei miško įkvėpsi smile.gif  Gaila, kad kai kam visas Antakalnis tik šia gatve ir apsiriboja  biggrin.gif

gyvenom Tvereciaus gatveje (labai arti Antakalnio gatves), tai ir geniuku ir kokiu tik paukstuku po langais nepamatydavom. beje nepaprasto grozio pauksciai (nezinau pavadinimo) jau kelintus metus peri prie pat Silo tilto esancioje stoteleje (prie Statybos technikumo buvusio), ten tokie tankus medziai pacioj stotelej auga ir visai jiems netrukdo gatves surmulys smile.gif
Debesijos gatve tai jau zymiai toliau nuo gatves, MB pro langa net vovere mate, nes namas paskutinis is karto uz jo miskas, bet man jau tas namas buvo per toli nuo stoteles ir parduotuves, tai nekompensavo net ir pastoviai aukstyn kojom pakibe ir i langa ziurintys pauksciukai smile.gif
Atsakyti
Mazos saulytes ( biggrin.gif ) nuomonė apie Senamiestį labai kategoriška ir siaura, matosi, kad žmogus apie jį nelabai žino.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2009 06 02, 16:24)
Debesijos gatve tai jau zymiai toliau nuo gatves, MB pro langa net vovere mate, nes namas paskutinis is karto uz jo miskas, bet man jau tas namas buvo per toli nuo stoteles ir parduotuves, tai nekompensavo net ir pastoviai aukstyn kojom pakibe ir i langa ziurintys pauksciukai  smile.gif

doh.gif dar pasakykite, kad lankotės sporto klube...
Atsakyti
Kaip nuo gimimo gyvenanti Šeškinėje galiu apie ją pasakyti pagrinde tik teigiamus dalykus smile.gif

- viešasis transportas. Patogus susisiekimas su visomis miesto dalimis. Pavyzdžiui, 4 iš 5 naktinių autobusų važiavo (tikiuosi, dar važiuos) vienaip ar kitaip pro Šeškinę. Iki Gedimino prospekto 15-25 min. kelio. Su automobiliu nežinau, nes nevairuoju smile.gif
- vaikai. Daug vaikų darželių ir mokyklų (yra rusų mokykla). Yra 2 gimnazijos. Netoli Justiniškėse (3 min. autobusu, 10-15 min. pėsčiom) lenkų gimnazija;
- parduotuvės. "Senukai", "Topo centras", „Akropolis“... iš bet kurios Šeškinės vietos iki 20 minučių pėsčiom. Kelios „Iki“, „Ikiukas“, „Norfa“, „Maxima“, žodžiu, pakanka. Puikus gėlių turgelis, į kurį, spėjų iš viso miesto važiuoja smile.gif Vaisių, daržovių, mėsos ir kt. turgavietė;
- oras ir gamta. Sakyčiau, geresnis nei miesto viduryje, kadangi Šeškinė yra ant kalno. Yra Šeškinės ozas. Žalių vietų bent jau man netrūksta, bet, aišku, Pilaitėje, Baltupiuose ar Fabijoniškėse jų yra daugiau.
- butai (dar tos senesnės 1980-1985 m. statybos) ir laiptinės erdvūs, pavyzdžiui, lyginant su butais Naujamiesty Vytenio g.

Vienintelį minusą uždėčiau dėl saugumo. Visą savo gyvenimą maniau, kad tai - vos ne saugiausia vieta Vilniuje. Tačiau ir su manimi įvyko nemalonus atsitikimas, po kurio dabar visur nešiojuos dujų balionėlį. Vis dėlto Šeškinė kur kas saugesnė už Naujininkus: narkomanai ir bomžai čia nesišlaisto.

Tai tiek. Jei ką, klauskit smile.gif
Atsakyti
Pats gyvenu Naujamiestyje, salia Mindaugo maximos, pro langus matosi Senamiestis. Taciau snekant apie rajonus, turbut ivardinciau du, i kuriuos mielai persikraustyciau smile.gif
1. Zverynas;
2. Santariskes (jei konkreciau EIKA statytas rajonas).
Atsakyti
O man ku toliau, tuo labiau patinka Šiaurės mstl. (jau virš pusė metų, kai įsikėlėm į savo butą). Prieš tai gyvenom Jeruzalėj ir ten man žiauriai patiko. Verkių parkas, daug žalumos, jokių trulikų, ramu, gražūs ir tvarkingi kiemai.
Dar kol ieškojom savojo buto, visai patiko Bajorų kalvos.

Žvėrynas, atskira respublika, gražu, ramu, miela. Bet gražu tik tame, tikrająme Žvėryne, prie Vingio parko. Kitur tai taip..Šiaip sau ax.gif

O vat Užupis. Na, kadangi mes su vyru ne vilniečiai, tai nusprendėm, kad turbūt todėl nesuprantam kodėl jame gera. Kiemų nėra, viskas sugrūsta...

Antakalnis...Beveik jau išsirinkom ten butą, bet...Mūsų draugai Rimšos g. (atrodo taip vadinasi)gyvena. Prestižinė, pamiškė, ramu, šalia Liubertienės mokykla. Bet kai per kokį pusvalandį man vis kažkas ušūždavo...Negalėja usuprast tik kas. Kai išėjom į balkoną-terasą (nes nerealiais didelis balkonas), pamačiau ūžimo priežastį. O gi pasirodo virš Antakalnio eina oro uosto skrydžių trąsa. Tad lėktuvai praužia taip, kad gera pasidaro. Plastikiniai langai nepadeda. Aišku, gražu kartą kitą pažiūrėt į skleidžiančią lėktuvo važiuoklę, o bet tačiau...

Gal ir priprantama, bet išsirinkom butą Šiaurės mstl. Ir man dabar čia labai gera ax.gif Gyvenam aukštai ir visas vaizdas į paupį.
Atsakyti
AŠ MANAU JUSTINIŠKĖS,BET IR TEN KAINOS PASĖKS 1000-1300 LITŲ 1M2 tongue.gif
Atsakyti
Zverynas: latviu, birutes, blindziu gatves.

Antakalnis: sruogos, zirgo, filaretu gatves
Atsakyti