Įdomu pasidarė, kur dažniausiai pilatės degalus. Išrinkau čia keletą degalinių, atsiprašau, jei nepaminėjau jūsų mėgstamiausios. Aš, pvz., esu Neste gerbėja, nes turiu nuolaidų kortelę, o ir šiaip, man atrodo, čia benzinas pigiausias.
Aš tai Lukoile, nes firmos kortelė - ką duoda, tą pilu... Bet jei pati rinkčiausi, tai manau, Neste geriausia

QUOTE(Mytis @ 2006 12 30, 20:42)
esu Neste gerbėja, nes turiu nuolaidų kortelę, o ir šiaip, man atrodo, čia benzinas pigiausias.
Mes irgi Neste

Anksčiau pildavomės Lukoil'e, bet ten kažkas pasidarė ir jie sugeba pripilti kuro daugiau nei telpa

Saurida arba Statoil, jei kuro pylimas planuotas..jei kuro pylimas jau beveik "avarinis"
tinka bet kokia artimiausia degaline..by jin tik butu kur netoli 
Man atrodo, kad zmones renkasi degaline pagal tai, ar turi ten nuolaida ir kokia turi, o ne pagal kazkokias simpatijas
Beje, kai cia buvo dujos "isnykusios" kuriam laikui, tai visi pylesi ten, kur rado..ir turbut ne po 10 litru

Man atrodo, kad zmones renkasi degaline pagal tai, ar turi ten nuolaida ir kokia turi, o ne pagal kazkokias simpatijas

as tai uno x'e arba nestej.tik kazkodel balso uz uno x neuzskaite.o piluosi nes benzas pigiausias ir dar turiu nuolaidu kortele.o dujas piluosi "propano ir butano centre".cia uno x virsuliskese,justiniskiu gatvej.piluos nes irgi turiu nuolaida ir dar gauni plaunu pats plovyklos zetona kai pilies 30l
piluosi visada statoile, dar ir langu skyscio perku ten, ir malku ir uzkasti ir siaip visko.. labai patinka statoilas

prie namu yra lukoilas, kuriame beznas dazniausiai buna keliais centais pigesnis, o savaitgaliais ir dujas megsta pigiau paleisti. Tai cia jau buna planuojami pylimai. P jeigu baigiasi dujos mieste, tai dazniausiai ieskau statoilo arba lukoilo. I visokias mazas net nesivarginu sukti - nesukelia pasitikejimo.
Anksciau pildavomes Emsi, nes tenai turejome gan gera nuolaidu kortele, kai nebeliko korteles i emsi net ir neuzsukame, nors ir zinome, kad statoil dujas perka is ju
.
P.S o darbe darbuotojai gauna sidabrine statoli nuolaidu kortele
Anksciau pildavomes Emsi, nes tenai turejome gan gera nuolaidu kortele, kai nebeliko korteles i emsi net ir neuzsukame, nors ir zinome, kad statoil dujas perka is ju

P.S o darbe darbuotojai gauna sidabrine statoli nuolaidu kortele
Piluosi Nestej arba Alaušoj(irgi balso neužskaitė),bet ne tik dėl to,kad pigiau,bet ir dėl to,kad variklis mano labai išrankus,ir su kitų deg. kuru nelabai traukia,o Statoilo ir Lukoilo dyzelino tai išvis nevirškina.Turiu dar Emsi nuolaidų kortelę,bet tik porą kartų pyliausi-varikliui napatiko
.

QUOTE(Palemonas @ 2006 12 31, 19:15)
Jo jo - STATOILAS labai patikimas
, pernai mano draugelis benzo su vandeniu kai užsitankavo į savo renuškę, tai variklį gavo lauk mesti.

Mes su vyru abudu pilames degalus Lukoil degalineje