Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dažniausiai pilatės degalus?

Apklausa: Kur dažniausiai/pastoviai pilatės degalus? (477 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Palemonas @ 2006 12 31, 18:15)
Jo jo - STATOILAS labai patikimas  lotuliukas.gif , pernai mano draugelis benzo su vandeniu kai užsitankavo į savo renuškę, tai variklį gavo lauk mesti.

Toks atvejis (ir ne vienas) yra nutikęs Panevėžyje.
Atsakyti
As piluosi Neste degalinese, ji mano "arkliukui" geriausia thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas zinot kur dyzelio pigiau Kaune gauti? aisku ne kolonelese pigiau, o taip pigiau 4u.gif
Atsakyti
Esu "ištikima" "Neste" degalinėms- viena yra šalia namų. thumbup.gif Labai patogu. thumbup.gif
Nors buvo vienas kartas, kai "suėdė" pinigėlius, bet benzino neįpylė... verysad.gif sakiau, kad niekada ten kojos nebekelsiu, bet...
Atsakyti
Kai pilu į darbo mašiną tai varau į Statoilą, nes firmos kortą turiu. O jei savai mašiniukei tai tada i Lukoil, nes turim nuolaidos kortelę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ClockWork @ 2006 12 31, 00:34)
aš irgi neste piluosi, nes turiu nuolaidų kortele, o ir kuras ten vienas pigiausiuų.

siandien specialiai palyginau.
Analogiskos kainos benzino tiek nestle lazdynuose, tiek prie mano namu lukoile ( kituose neziurejau, bet 90% kad skiriasi).
Niekaip nesuprantu, kodel to pacio tinklo degalinese skiriasi kainos?
Atsakyti
smile.gif+2007 01 01, 17:09-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 01, 17:09)
Toks atvejis (ir ne vienas) yra nutikęs Panevėžyje.

Nu va, tai kam dar STATOILAS patinka ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 01 02, 00:55)
Nu va, tai kam dar STATOILAS patinka ?  lotuliukas.gif

Taip taip, Statoil`o bijau kaip velnias kryžiaus. Ir kainos užkeltos, lyg mokėtum už gerą. Aš Neste pusėje. Patogu, pigu ir greita.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 01 02, 00:55)
Nu va, tai kam dar STATOILAS patinka ?  lotuliukas.gif

tai, kad pvz duju statoilas pats neveza, o perka is emsi.
Kai buvo nemalonumu, tai emsi atstovas vaziavo su mumis i serviza, o is statoilo jau po to skambino ir klause ar viskas gerai.
O po keliu men analogiskas ivykis buvo ir lukoile atsitikes.
Pripila per daug duju ( cia ziema, kai salta) ir tada mano masinoje suveikia apsaugos, kurios neleidzia ant duju vaziuoti, variklis gesta.... aisku pati pirma ideja buvo, kad duju nekokybisku uzpyle. Vyras jau skaiciavo, kiek kainuos sistemos valymas smile.gif
Itariu pasirause spaudoje ir kokiam pvz skundai.lt rasime "maloniu" atsiliepimu apie visas degalines
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2007 01 01, 21:59)
Nors buvo vienas kartas, kai "suėdė" pinigėlius, bet benzino neįpylė... verysad.gif  sakiau, kad niekada ten kojos nebekelsiu, bet...

O tu skambint tuo jų nemokamu telefonu nebandei? Pas mus buvo atvejis UnoXe, tai pilant benziną dauguma jo subėgo ant asfalto - kažkas ten su šlanga buvo, kiaura ar kokia... Tai paskambinus pripylė papildomai. Tik reikėjo kažkur važiuot, vežt kvitą, dirbo durnu laiku, bla bla bla - bet tiesioginius nuostolius kompensavo...
Atsakyti
iki kurios arciausiai stumti ten ir piluosi... lotuliukas.gif o jei rimtai, tai EMSI (nes prie namu ir tikiuosi greit gausiu gera nuolaidu kortele), arba LUKOIL (i visas puses pakeliui)... ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 01 02, 09:45)
O tu skambint tuo jų nemokamu telefonu nebandei? Pas mus buvo atvejis UnoXe, tai pilant benziną dauguma jo subėgo ant asfalto - kažkas ten su šlanga buvo, kiaura ar kokia... Tai paskambinus pripylė papildomai. Tik reikėjo kažkur važiuot, vežt kvitą, dirbo durnu laiku, bla bla bla - bet tiesioginius nuostolius kompensavo...

Nebandžiau, nes labai skubėjau, dar susinervinau, o be to ir pinigai ne tokie jau dideli buvo-tik 20 Lt. Nusikeikiau (na, negražu) ir užsipyliau kitur. smile.gif Ateity jau žinosiu ką daryt tokiu atveju. 4u.gif
Atsakyti