tai tiek as ir isvazineju - jei pilna baka - tai galiu menesi ir ilgiau vazinet. Ilgu atstumu nevaziuoju su savo auto
Jei reikia paciai - tai tik Nestei pilu. bet dazniausiai tai man uzpila tetis - Ventus degalinej
tai tiek as ir isvazineju - jei pilna baka - tai galiu menesi ir ilgiau vazinet. Ilgu atstumu nevaziuoju su savo auto
Vaziuojam su mb visur tada - o mano masiniukas tik mano reikalams
As uz Neste
visa seima ten pilames, nes mamai cekiuku reikia
Dabar piluosi tik lukoile, nes vazinejuos su "zaliaja" ,turiu tam leidimus... zodziu kolkas papigiai
o ten ir kuras svaresnis, nepasitaiko vandens
Dazniausiai pilames Statoile arba Lukoile
ten svaresnis benzinas ir nebijau kad gali buti kazkoks nekokybiskas ir sugadinti varikli
Mazeikiu naftoje....
Iduodu SB masina, ivaziuoja tusciu baku, ir isvaziuoja pilnu, atiduoda masina ir isvaziuoju patenkinta
Ir man patiktų, jei firma apmokėtų
Deja moka MB arba pati. Man psichologiškai statoilas neigiamai veikia, nes jų kainodara visuomet pati grėsmingiausia. Nepatinka man jų kainos
Geriausiai jaučiuosi pildamąsi kur pigiau, bet patikimose degalinėse.
Visada prieš pilantis pistoletą imu su popieriniu rankšluosčiu. Jų yra visose kolonėlėse, pamirštat?
Visada prieš pilantis pistoletą imu su popieriniu rankšluosčiu. Jų yra visose kolonėlėse, pamirštat?
EMSI, nes turiu nuolaidu kortele ir yra netoli namu - todel visad pakeliui..
as danai kur arciausia, megstu siaip statoila, retsykaiais automatinese. Siaip girdejau, kad dyzeli tai gteriausia statoile pilti, nes pvz lukoile ypac ziema prastai buna. Na tik dabar su dyzeliu pradesim vazinet, matysim kur geriausia, benzas tai tikrai statoile visada geras budavo
... na ir submarinai aisku
... kas be ko ..
aš piluos dazniausiai Nestėj automatinėj, ten visada dar nuskanuoju Nprfos kortelę tai keli centai buna nuolaidos
tik nervina kai kartais banknotas automatui nepatinka
turiu eit prasikeist į kitą