Neste automatinej.
as irgi Nesteje, nes patogiausia ir man visad pakeliui

Stengiuosi piltis tik Statoile, bet kartais ir į EMSI užsuku (turiu firmos nuolaidų kortelę)
Lukoil'ą prakeikiau ir gyvenime ten nebeužsuksiu
Ir anksčiau ne iš vieno girdėjau, kad mašiniukas po apsilankymo jame pradeda 'sirgti', bet vienąkart užvažiavau ir... teko pirktis priedų į baką, kad vandenėlį iš ten išvarytų
Beje, tuomet ir varikliukas pradėjo 'streikuoti' - trauka dingo, balti dūmai 'pasipylė'... Nuvariau į servisą, tai pirmas elektriko klausimas buvo "gal kartais Lukoil'e pyleisi benziną'?
Vat

Beje, tuomet ir varikliukas pradėjo 'streikuoti' - trauka dingo, balti dūmai 'pasipylė'... Nuvariau į servisą, tai pirmas elektriko klausimas buvo "gal kartais Lukoil'e pyleisi benziną'?

Vat

QUOTE(magnifica @ 2008 10 06, 19:10)
Stengiuosi piltis tik Statoile, bet kartais ir į EMSI užsuku (turiu firmos nuolaidų kortelę)
Ir anksčiau ne iš vieno girdėjau, kad mašiniukas po apsilankymo jame pradeda 'sirgti', bet vienąkart užvažiavau ir... teko pirktis priedų į baką, kad vandenėlį iš ten išvarytų
Vat

Vat

Negazdink. As nuo statoilo ant lukoilo perejau... manau ,teks atsiprasyt ir grizti.. Pigiu degaliniu kazkaip prisibijau

QUOTE(Dasha @ 2008 10 06, 19:13)
Negazdink. As nuo statoilo ant lukoilo perejau... manau ,teks atsiprasyt ir grizti.. Pigiu degaliniu kazkaip prisibijau 

Nieko nenoriu gąsdinti

QUOTE(magnifica @ 2008 10 06, 20:18)
Nieko nenoriu gąsdinti
Tiesiog ne man vienai yra taip atsitikę... Be to, tas elektrikas ne šiaip sau turbūt paklausė tokį klausimą 

bet juk tokį nemažą tinklą turi degalinių ir taip darys? gal papuolė kokia partija praskiesto benzino

QUOTE(Valer @ 2008 10 06, 22:47)
bet juk tokį nemažą tinklą turi degalinių ir taip darys? gal papuolė kokia partija praskiesto benzino 

na jiem matyt daznai tokiu partiju netycia papuola

as jau irgi ne is vieno tokiu atsiliepimo apie Lukoil girdejau, mano MB irgi viena karta apsilankes ten, paskui keikes ilgai.. variklis strigo, traukos nebuvo

as pati asmeniskai Uno-X lankausi, turiu nuolaida 10ct, pilu dyzeli ir jokiu nusiskundimu

Neste ir tik Neste (automatinės)
priežastys paprastos..arčiausiai namų..ir šiaip visada pakeliui..plius gera kaina, o kai pilu su nuolaida, tai iš vis

visada pilu Nestej automatinej,patinka man ten ir kainos ir siaip pakeliui
o apie lukoila irgi nekarta teko girdet,tai net nesu ten pylus niekad