Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios

Saxafonistai tai net 2 mano kursiokai:) Reiks paprasyt, kad sugrotu man per paskaita Mendelsono marsiuka biggrin.gif Ivertinsiu;)

Atsakyti
Man tai graziausia, kai per ceremonija groja vargonai - dieviska muzika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gavuke @ 2005 03 19, 16:36)
Man tai graziausia, kai per ceremonija groja vargonai - dieviska muzika thumbup.gif

Bet patikek, jei dar ir smuikas prie vargonu prisijungia, nerealiai fainas jausmas. Teko buti vestuvese, kur taip buvo. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na taip smuikas isivaizduoju, kad grazu. O dar girdejau su fleita irgi thumbup.gif
Atsakyti
O kazin kaip elektrines gitaros??? biggrin.gif
Atsakyti
NU tiesa pasakius man tai schmoll.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrine @ 2005 03 20, 01:26)
O kazin kaip elektrines gitaros??? biggrin.gif

Man tai jos labiau tinka gamtoj prie lauzo (aisku ne elektrines, o paprastos gitaros)
Atsakyti
Na va, mes jau uzsirasem i ta graziaja, gotikinio stiliaus Palangos baznycia:) Kunigas koks fainas buvo, toks jaunas storuliukas:) Bet kaip blizgejo jo ausinis laikrodis.... Kaip sakrka su blizguciais thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrine @ 2005 03 20, 21:45)
Na va, mes jau uzsirasem i ta graziaja, gotikinio stiliaus Palangos baznycia:) Kunigas koks fainas buvo, toks jaunas storuliukas:) Bet kaip blizgejo jo ausinis laikrodis....  Kaip  sakrka su blizguciais thumbup.gif  biggrin.gif

Sveikinu thumbup.gif Sakiau, kad nereikia bijoti. Tai ar pas patį kleboną buvote, ar pas kunigą Mindaugą?
Atsakyti
QUOTE(Bella @ 2005 03 20, 21:54)
Sveikinu thumbup.gif Sakiau, kad nereikia bijoti. Tai ar pas patį kleboną buvote, ar pas kunigą Mindaugą?

Kaip supratau, ten buvo Mindauga Slaustas smile.gif
Nu bet toks jau fainulka... thumbup.gif
Tik gaila, kad ne jis mus sutuoks, kazkas kitas, nes jis kazkur isvaziuoja...
Aciu uz palaikyma Bella! 4u.gif
Atsakyti
Mes pasirinkome ŠV.Juozapo Darbininko bažnyčią Klaipėdoje, kažkaip jau pripratę prie jos, kitos ir nenorėjome, dabar jau baigia ją gražiai įrengti, gal iki vasaros visai gerai susitvarkys:)
Atsakyti
O del kunigi pasirinkimo dar labai anksti, nes jie dar ir patys nežino ar iki to laiko bus, gal juos kitur išsius, tai va schmoll.gif
Atsakyti