Saxafonistai tai net 2 mano kursiokai:) Reiks paprasyt, kad sugrotu man per paskaita Mendelsono marsiuka
Ivertinsiu;)

Man tai graziausia, kai per ceremonija groja vargonai - dieviska muzika

QUOTE(Gavuke @ 2005 03 19, 16:36)
Bet patikek, jei dar ir smuikas prie vargonu prisijungia, nerealiai fainas jausmas. Teko buti vestuvese, kur taip buvo.

Na taip smuikas isivaizduoju, kad grazu. O dar girdejau su fleita irgi

O kazin kaip elektrines gitaros???

NU tiesa pasakius man tai

QUOTE(sidabrine @ 2005 03 20, 01:26)
Man tai jos labiau tinka gamtoj prie lauzo (aisku ne elektrines, o paprastos gitaros)
Na va, mes jau uzsirasem i ta graziaja, gotikinio stiliaus Palangos baznycia:) Kunigas koks fainas buvo, toks jaunas storuliukas:) Bet kaip blizgejo jo ausinis laikrodis.... Kaip sakrka su blizguciais

QUOTE(sidabrine @ 2005 03 20, 21:45)
Na va, mes jau uzsirasem i ta graziaja, gotikinio stiliaus Palangos baznycia:) Kunigas koks fainas buvo, toks jaunas storuliukas:) Bet kaip blizgejo jo ausinis laikrodis.... Kaip sakrka su blizguciais

Sveikinu

QUOTE(Bella @ 2005 03 20, 21:54)
Sveikinu
Sakiau, kad nereikia bijoti. Tai ar pas patį kleboną buvote, ar pas kunigą Mindaugą?

Kaip supratau, ten buvo Mindauga Slaustas

Nu bet toks jau fainulka...

Tik gaila, kad ne jis mus sutuoks, kazkas kitas, nes jis kazkur isvaziuoja...
Aciu uz palaikyma Bella!

Mes pasirinkome ŠV.Juozapo Darbininko bažnyčią Klaipėdoje, kažkaip jau pripratę prie jos, kitos ir nenorėjome, dabar jau baigia ją gražiai įrengti, gal iki vasaros visai gerai susitvarkys:)
O del kunigi pasirinkimo dar labai anksti, nes jie dar ir patys nežino ar iki to laiko bus, gal juos kitur išsius, tai va