Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios

QUOTE(Cerise @ 2005 04 14, 19:16)
Taip taip, aš kaip tik apie tą koplytėlę prie vienuolyno..Kaip man paaiškino - jinai vadinasi Šiaurės...Man ten be galo patiko, kadangi nebuvo jokiu amen  ir t.t, labai paprastai ir suprantamai kunigas kalbėjo, ir labai nuoširdų sveikinimą pasakė, matėsi, kad ne iš vadovėlio...Bet kiek pamenu - nebuvo ten jokio muzikinio fono..gal žinot, ką galima tokiu atveju sugalvoti? Gal kokį mini chorą, bet įtariu, kad tai bus dar vienas 1000 litų prie mūsų išlaidų????

na dėl fono manau susitartumėt, juk yra ten ir vargonėliai, ar koką vienuolę paprašytų pagiedot...
Atsakyti
Niu kas čia per Šiaurės bažnyčia? blink.gif Tikras pavadinimas tikrai tookis būt negali, na nebent ja žmonės tiesiog taip vadina.
QUOTE(Pacific @ 2005 03 24, 17:54)
turiu klausima.gal kas zinot ar kataliku baznycioj imanoma kataliku ir pravoslavu santuoka?

Įmanoma, bet jei tai kam nors vis dar aktualu, geriau pasidomėkit arba patys paklauskit čia (t.y. arkivyskupo)
QUOTE(sielo @ 2005 04 09, 16:28)
tikrai tuokia be pamokėlių mirksiukas.gif

Tikrai tuokia bagusius teologiją, katechetiką ir pan. Visa kita - pasitaiko, bet nelegalno biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbyne: 16 balandžio 2005 - 22:16
Atleiskit man nesusipratusiai ax.gif , tai, jei jau pvz., nori tuoktis tarkim Vytauto bažnyčioj, nors ne mūsų ten parapija, tai ką paprasčiausiai nueini ten ir sakai: taip ir taip norim čia tuoktis. Ar kaip ten viskas būna? blush2.gif g.gif
Atsakyti
Atleiskit man nesusipratusiai  , tai, jei jau pvz., nori tuoktis tarkim Vytauto bažnyčioj, nors ne mūsų ten parapija, tai ką paprasčiausiai nueini ten ir sakai: taip ir taip norim čia tuoktis. Ar kaip ten viskas būna? 

As manyciau reiktu pirma nueit i savo parapijos baznycia ir paprasyt kad parasytu leidima tuoktis kitoj parapijoj. O poto jau nueit i vytauto baznycia ir tada ten uzpildysit anketa. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2005 04 18, 15:18)
As manyciau reiktu pirma nueit i savo parapijos baznycia ir paprasyt kad parasytu leidima tuoktis kitoj parapijoj. O poto jau nueit i vytauto baznycia ir tada ten uzpildysit anketa.  ax.gif

O aš sakyčiau eikit pirma į Vytautinę - nes reikia žinoti ar pats kunigas sutinka su tokiu variantu, mirksiukas.gif o tik po to pradėti žygius - apie juos, beje, irgi paaiškins Vytauto bažnyčios rektorius (kunigas). Nes kažkaip nemandagu pirma gauti leidimą iš gimtosios (ar kitos parapijos, kuriai priklausote - iš jos tikrai gausite mirksiukas.gif ) ir po to nuėjus pareikšti "Va gavome leidimą - mes norime čia tuoktis. " Toji bažnyčia (Kaune) unikali dar ir tuo, kad yra išvis neparapijinė, todėl pats kunigas dar papildomai tvarko dokumentus su kurija(vyskupu) dėl leidimo tuokti neparapijinėje bažnyčioje (nes nežiūrint, kad tai dažnai vyksta, neparapijinėje bažnyčioje pagal bendras nuostatas neturi būti tuokiama).
Na mano šeimyninis kelias prasidėjo kaip tik ten - tik laiko jau šiek tiek nutekėjo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbyne: 18 balandžio 2005 - 18:44
o kokia baznycia klaipedietes pasirinko?
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 04 20, 07:38)
o kokia baznycia klaipedietes pasirinko?

Aš tai Šv.Juozapo Darbininko bažnyčią.
Atsakyti
Merginos, pasakykit man neismanelei, pagal ka tos parapijos skirstomos, pagal gimimo vieta ar pagal gyvenamaja vieta, ar pagal ka???
Atsakyti
QUOTE(Vaivaida @ 2005 04 20, 09:28)
Merginos, pasakykit man neismanelei, pagal ka tos parapijos skirstomos, pagal gimimo vieta ar pagal gyvenamaja vieta, ar pagal ka???

pagal gyvenama vieta
Atsakyti
QUOTE(Vaivaida @ 2005 04 20, 08:28)

Taip pagal gyvenamą vietą.
Atsakyti
o as kazkodel maniau kad tsi yra butent ta baznycia kur esi krykstyta
blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 04 20, 09:51)
o as kazkodel maniau kad tsi yra butent ta baznycia kur esi krykstyta
blush-anim-cl.gif

O tada man tektu važiuoti į Panevėžį biggrin.gif
Atsakyti