jau uzsisakiau 35% geli,po dvieju savaiciu tureciau gaut,poto pasidalinsiu ispudziais

Aš bandžiau tą 35% gelį
Sunaudojau, kadangi jo ten tik keliems kartams, bet daugiau tokio stipraus nepirksiu
Man per daug stiprus, niekada balinant dantys tokie jautrūs nebuvo, tačiau nuo šito net vaistus nuo skausmo gėriau
Kieno jautrūs dantys tikrai nepatariu tokio stipraus

QUOTE(Povila$ @ 2009 07 31, 00:21)
Aš bandžiau tą 35% gelį
Sunaudojau, kadangi jo ten tik keliems kartams, bet daugiau tokio stipraus nepirksiu
Man per daug stiprus, niekada balinant dantys tokie jautrūs nebuvo, tačiau nuo šito net vaistus nuo skausmo gėriau

Labai idomu butu suzinoti kokio baltumo dantys po 35 proc. gelio ?

QUOTE(Aiste P. @ 2009 07 31, 18:01)
Kai isbandysiu parasysiu

O po kiek ponas Povilas pirkot 35% geli? kiek ieskojau tai pigiausiai radus buvau berods 59 lt.
QUOTE(Povila$ @ 2009 07 31, 02:21)
Aš bandžiau tą 35% gelį

QUOTE(*Nerciutte* @ 2009 08 01, 12:00)
O po kiek ponas Povilas pirkot 35% geli? kiek ieskojau tai pigiausiai radus buvau berods 59 lt.

Dantys pabalo tikrai gerai, įsidėjus kapas iškart jauti, kad ten kažkas pradeda veikti, jau po vieno karto rezultatas matosi (bet gal del to, jog jau balinausi prieš tai apie 3 sykius

O kazin ar nera atskirai tu kapu pirkti..?
ar tik beautiful white, ir viskas?
nezinot nieko?
noreciau nusipirkti kapas, ir atskirai svirkstus, kaip pirmajam kartui...

po 14 lt. 35% ???
geras
kazka sumaiset ponas
pigiausiai 35% lietuvoje radau cia http://www.bomberman...inamasis-gelis/
jei zinot kur pigiau,imeskit nuoroda,busiu dekinga
Papildyta:
Aš, tai po 14lt už švirkštą...
Dantys pabalo tikrai gerai, įsidėjus kapas iškart jauti, kad ten kažkas pradeda veikti, jau po vieno karto rezultatas matosi (bet gal del to, jog jau balinausi prieš tai apie 3 sykius
).
Papildyta:
kapas daro individualiai pagal jusu dantis,aleksote "Notas" patalpose antrame aukste,kaina 80 lt. gelis nuo 10% iki 20% po 40lt uz svirksta

Papildyta:
QUOTE(Povila$ @ 2009 08 03, 01:10)

Papildyta:
kapas daro individualiai pagal jusu dantis,aleksote "Notas" patalpose antrame aukste,kaina 80 lt. gelis nuo 10% iki 20% po 40lt uz svirksta
QUOTE(gieedriee @ 2009 08 03, 22:49)
O kazin ar nera atskirai tu kapu pirkti..?
nezinot nieko?
noreciau nusipirkti kapas, ir atskirai svirkstus, kaip pirmajam kartui... 

QUOTE(*Nerciutte* @ 2009 08 05, 14:32)
po 14 lt. 35% ???
geras
kazka sumaiset ponas
Papildyta:
Papildyta:

Papildyta:
Papildyta:
hm.... o as is Klaipedos...

Patarimas taupantiems. Perkate maksimalios koncentracijos ir skiedziates iki norimos. Gaunasi gerokai pigiau, nei pirkti mazos koncentracijos ta pati kieki.
QUOTE(*Nerciutte* @ 2009 08 05, 14:32)
po 14 lt. 35% ???
geras
kazka sumaiset ponas

Oi, brangioji, per mažai ieškojote...

QUOTE(UnknownUser @ 2009 08 05, 17:59)
Patarimas taupantiems. Perkate maksimalios koncentracijos ir skiedziates iki norimos. Gaunasi gerokai pigiau, nei pirkti mazos koncentracijos ta pati kieki.
O kuo skiesti?