Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

jau uzsisakiau 35% geli,po dvieju savaiciu tureciau gaut,poto pasidalinsiu ispudziais rolleyes.gif
Atsakyti
Aš bandžiau tą 35% gelį doh.gif Sunaudojau, kadangi jo ten tik keliems kartams, bet daugiau tokio stipraus nepirksiu lotuliukas.gif Man per daug stiprus, niekada balinant dantys tokie jautrūs nebuvo, tačiau nuo šito net vaistus nuo skausmo gėriau unsure.gif Kieno jautrūs dantys tikrai nepatariu tokio stipraus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 07 31, 00:21)
Aš bandžiau tą 35% gelį doh.gif Sunaudojau, kadangi jo ten tik keliems kartams, bet daugiau tokio stipraus nepirksiu lotuliukas.gif Man per daug stiprus, niekada balinant dantys tokie jautrūs nebuvo, tačiau nuo šito net vaistus nuo skausmo gėriau unsure.gif Kieno jautrūs dantys tikrai nepatariu tokio stipraus schmoll.gif

Labai idomu butu suzinoti kokio baltumo dantys po 35 proc. gelio ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiste P. @ 2009 07 31, 18:01)
Labai idomu butu suzinoti kokio baltumo dantys po 35 proc. gelio ? smile.gif

Kai isbandysiu parasysiu lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
O po kiek ponas Povilas pirkot 35% geli? kiek ieskojau tai pigiausiai radus buvau berods 59 lt.
QUOTE(Povila$ @ 2009 07 31, 02:21)

Atsakyti
QUOTE(*Nerciutte* @ 2009 08 01, 12:00)
O po kiek ponas Povilas pirkot 35% geli? kiek ieskojau tai pigiausiai radus buvau berods 59 lt.

blink.gif blink.gif blink.gif Aš, tai po 14lt už švirkštą...

Dantys pabalo tikrai gerai, įsidėjus kapas iškart jauti, kad ten kažkas pradeda veikti, jau po vieno karto rezultatas matosi (bet gal del to, jog jau balinausi prieš tai apie 3 sykius ax.gif ).
Atsakyti
O kazin ar nera atskirai tu kapu pirkti..? lotuliukas.gif
ar tik beautiful white, ir viskas? g.gif nezinot nieko? g.gif noreciau nusipirkti kapas, ir atskirai svirkstus, kaip pirmajam kartui... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gieedriee: 03 rugpjūčio 2009 - 20:49
po 14 lt. 35% ??? 4u.gif geras biggrin.gif kazka sumaiset ponas g.gif pigiausiai 35% lietuvoje radau cia http://www.bomberman...inamasis-gelis/
jei zinot kur pigiau,imeskit nuoroda,busiu dekinga
Papildyta:
QUOTE(Povila$ @ 2009 08 03, 01:10)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  Aš, tai po 14lt už švirkštą...

Dantys pabalo tikrai gerai, įsidėjus kapas iškart jauti, kad ten kažkas pradeda veikti, jau po vieno karto rezultatas matosi (bet gal del to, jog jau balinausi prieš tai apie 3 sykius ax.gif ).

Papildyta:
kapas daro individualiai pagal jusu dantis,aleksote "Notas" patalpose antrame aukste,kaina 80 lt. gelis nuo 10% iki 20% po 40lt uz svirksta
QUOTE(gieedriee @ 2009 08 03, 22:49)
O kazin ar nera atskirai tu kapu pirkti..?  lotuliukas.gif
ar tik beautiful white, ir viskas?  g.gif  nezinot nieko?  g.gif  noreciau nusipirkti kapas, ir atskirai svirkstus, kaip pirmajam kartui...  unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nerciutte*: 05 rugpjūčio 2009 - 13:29
QUOTE(*Nerciutte* @ 2009 08 05, 14:32)
po 14 lt. 35% ???  4u.gif geras  biggrin.gif kazka sumaiset ponas g.gif pigiausiai 35% lietuvoje radau cia http://www.bomberman...inamasis-gelis/
Papildyta:

Papildyta:
kapas daro individualiai pagal jusu dantis,aleksote "Notas" patalpose antrame aukste,kaina 80 lt. gelis nuo 10% iki 20% po 40lt uz svirksta

hm.... o as is Klaipedos... g.gif doh.gif
Atsakyti
Patarimas taupantiems. Perkate maksimalios koncentracijos ir skiedziates iki norimos. Gaunasi gerokai pigiau, nei pirkti mazos koncentracijos ta pati kieki.
Atsakyti
QUOTE(*Nerciutte* @ 2009 08 05, 14:32)
po 14 lt. 35% ???  4u.gif geras  biggrin.gif kazka sumaiset ponas g.gif pigiausiai 35% lietuvoje radau cia http://www.bomberman...inamasis-gelis/

Oi, brangioji, per mažai ieškojote... lotuliukas.gif Čia galima nusipirkti įvairių balinimo gelių nuo 14lt, šiuo metu būtent 35% nėra, tačiau yra 10, 15, 20proc. ir visų kaina vienoda - tokia pati ir 35%, tik dabar turbūt jau išpardavė tokio stiprumo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(UnknownUser @ 2009 08 05, 17:59)
Patarimas taupantiems. Perkate maksimalios koncentracijos ir skiedziates iki norimos. Gaunasi gerokai pigiau, nei pirkti mazos koncentracijos ta pati kieki.

O kuo skiesti? bigsmile.gif
Atsakyti