Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

Nerekomenduojama dėl kelių priežasčių. Dėl hormonų pusiausvyros sutrikimų tampa jautresnės dantenos. Pakinta mineralinių medžiagų apykaita, dėl kurios dantys tampa jautresni cheminiam poveikiui. jei balinsite kapomis, tai yra balinimo medžiagos nutekėjimo rizika. Na, kad ir nedaug nuteka, bet dirgina burnos gleivinę, stemplę (kuri jautresnė ir taip nestuke.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2010 01 11, 22:04)
Nerekomenduojama dėl kelių priežasčių. Dėl hormonų pusiausvyros sutrikimų tampa jautresnės dantenos. Pakinta mineralinių medžiagų apykaita, dėl kurios dantys tampa jautresni cheminiam poveikiui. jei balinsite kapomis, tai yra balinimo medžiagos nutekėjimo rizika. Na, kad ir nedaug nuteka, bet dirgina burnos gleivinę, stemplę (kuri jautresnė ir taip  nestuke.gif ).

Aciu labai uz info mirksiukas.gif 4u.gif balinciau ne su kapomis, bet atveze tokias juosteles, bet gal geriau palaukti ir po nestumo pabalinti blush2.gif
Atsakyti
Geriau palaukti smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Neuzilgo nusiimsiu breketus ir noreciau po kurio laiko issibalinti dantis,odontologo paklausus jis man pasiule valytis pas ji(viena valanda palaikyti kazkokius vaistus) ir sake,kad rezultatas neblogas,o ir,kad tai nera kenksminga.O ka jus manot?vistiek esate isbande?kiek skaiciau tai visi giria kapas,o apie sita balinima nuomone ne kokia...ar verta bandyti?ar geriau su kapomis? g.gif

Aciu
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2010 01 04, 12:55)
kiek kainuoja si pasta? ar ji tinka netikriems dantims (statytiems, metalo keramika), beja ar kapes galima naudoti? ar gali buti taip kad gali nevienodai nuimti spalva tikru dantu ir statytu? gal kas turit patirties

Jeigu esate Vilniuje, tai pasta kainuos 133g. -30 lt. tinka netikriems dantima. Jeigu jus kitame mieste tai kainuos atvezimas
Papildyta:
QUOTE(Ievenko @ 2010 01 15, 01:23)
Sveiki,

Neuzilgo nusiimsiu breketus ir noreciau po kurio laiko issibalinti dantis,odontologo paklausus jis man pasiule valytis pas ji(viena valanda palaikyti kazkokius vaistus) ir sake,kad rezultatas neblogas,o ir,kad tai nera kenksminga.O ka jus manot?vistiek esate isbande?kiek skaiciau tai visi giria kapas,o apie sita balinima nuomone ne kokia...ar verta bandyti?ar geriau su kapomis? g.gif

Aciu

Rekomenduociau balinimo sistema, kuriai nereikia gaminti kapu, ji butu standartinese kaputese. Butu daug pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Rituk @ 2010 01 15, 09:56)
Jeigu esate Vilniuje, tai pasta kainuos 133g. -30 lt. tinka netikriems dantima. Jeigu jus kitame mieste tai kainuos atvezimas
Papildyta:

Rekomenduociau balinimo sistema, kuriai nereikia gaminti kapu, ji butu standartinese kaputese. Butu daug pigiau.

Rituk, prasitrinkite az, noriu Jums parasyti ir susitarti del prekyciu isisgijimo 4u.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituk @ 2010 01 04, 12:41)
Pritariu kad opalescense produktai tikrai geri, o pasta stebuklinga.

platintoju produkcija visada stebuklinga biggrin.gif
QUOTE(Rituk @ 2010 01 15, 11:56)
Papildyta:

kokie turi buti ingredients dantu pastoje, kad netiktu netikriems dantims??
doh.gif
Atsakyti
Gal yra isbandziusiu ofisini balinima(dedami vaistukai,ir svieciama lempa,po valandos buvaloma) ar labai skauda?kaip rezultatas?
Atsakyti
isvis toks balynimas neskauda, tu visai nieko nejauti, jei gali sau skirti tokia sumelia tai daryt ofisini, nes daktaras pries ta medziaga tepdamas dazniausiai uzseda tokia matricyte kuri apsaugo dantenas, tu viena kart pabalynusi su ta lempa gausi toki efekta kur su kapom po 5 kartu balynimo negautum. bet cia tik mano nuomone jei as tureciau lt tai tikrai su tuom kapom nezaisciau. taip su kapom, jei gani svirstus tiesiogiai, tai iseina zymiai pygiau, bet efektas geresnis simta kart ir greitesnis butu jei balyntu gyd.
Atsakyti
Tai,kad man sake jog 300 kainuoja,ar cia ne tas balinimas?
Atsakyti
aha, mane irgi domina smile.gif
Atsakyti
Rituk, vel negaliu Jums atsakyti, nes pilna az. Man viskas tinka, belieka del susitikimo susitarti bigsmile.gif
Atsakyti