QUOTE(etynsur @ 2007 02 12, 12:44)
sakai? nu man keista skaityti tai ka tu rasai nes man tai taip nera visada apziuri na bent jau as jai duodu suprasti kad atejau tai apziurek.tiesiog reikia buti drasiai

ir jai kas blogai sakyti kad apziurekit

ir mes taip visada su Ziuzina. Žinau ko einu ir klausiu, prašau. Svarbiausia, vaiką visada pakalbina, ir tik tada stetoskopą traukia. Aišq, tos jos tirados gali užbaigti, bet aš sugebu nutraukti jos pasikalbėjimą, jei tik pajuntu, kad krypstama nuo temos. Į namus tai sunkiai priprašoma, bet telefonu - mielai konsultuoja. Sesutė liuks. Priima visada (liežuvį pagalandu ir neleidžiu jai gilintis į priekaištus dėl netinkamo atvykimo laiko

). Ir išbūnam ten 20-30min. Nes man tiek reikia.
Kas dėl diagnozavimo, tai visi klysta:) Ir mums taip buvo: 2mėnesius paraudusius žandus palaikė padidėjusiu kapiliariniu odos jautrumu

. Bet jau kai kojų ir užpakalio oda "parėjo", tada susivokė, kad jautrumas maistui ir padėjo užvesti ant kelio.
Ypač džiaugiuos tuo, kad kiekviena proga nesiųlo antibiotikų, ir apskritai vaistų

. Ką vietoj jų - alternatyva. Aišq, visa laimė, kad ligutės lengvos ir gebamos gydyti mamos kantrybe
x