Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

Aš esu už Nokias thumbup.gif Nors dabar turiu Samsung, tixliai neatsimenu kaip jis vadinasi, nu iš tų naujesnių. Telefonas geras, valdymas paprastas, šiaip viskas liux, bet man širdžiai visada mielesnės buvo nokios. Tik va, kad Samsung dovanų gavau, tai ir reikia naudoti rolleyes.gif Niekada nepirkčiau Motorolos, nu jų valdymas man nelabai suprantamas, kažkoks nelbai tobulas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Itka @ 2005 05 13, 11:00)
Patarkit koki telefona imti g.gif  Omnitelis duoda man bet kuri pasirinkti uz 600 Lt. galiu imti ir brangesni dadejusi savo pinigu smile.gif

Manau visai neblogas variantas SE 500K.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2005 05 13, 13:04)
Manau visai neblogas variantas SE 500K.

pritariu.
As turiu SE Z200, kuriame nera daug funkciju, bet rabai patogus, greitas thumbup.gif yra skambucio atmetimo ir garso nujungimo galimybe neatlenkus tlf. Jei buciau galejusi skirti daugiau pinigu- tai gal ta kur Julius 3 buciau pirkusi ax.gif jei neklystu- tai dar ir 600-tinis yra, bet brangesnis.
Atsakyti
As tai tik uz NOKIA ir SAMSUNGA thumbup.gif
Nokia gerai butu tam, kuris nori neatlenkiamo telefono, o samsungas geriausias atlenkiamas.
Atsakyti
Aš tik už Nokias super telefonai.Man labai patinka. Aš jų turėjau įvairių. Dabar turiu Nokia 6230. Labai esu patenkinta. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tik už Nokia thumbup.gif
Atsakyti
Nokia 6230 nieko, bet man nepatinka tas vidurinis mygtukas. Nepatogus jis labai g.gif
Atsakyti
Man patys pačiausi telefonai - Nokia ir Samsung. Anksčiau turėjau Nokia 6230, buvau labai patenkinta, o dabar pas mane - Samsung X480. Irgi thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas žino, kiek kainuoja atrišti mobiliaką? Iš verslo klientų pereinam į privačius ir ta proga reikia išsirinkti po telefoną. Patinka samsung tas atlenkimas,atrodo x 480 bet jis pririštas, veikia tik omnitelio tinkle. Tai net nežinau ar tą imti ar kokią nokia nepririštą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mally: 27 gegužės 2005 - 22:09
QUOTE(Mally @ 2005 05 27, 23:07)
Gal kas žino, kiek kainuoja atrišti mobiliaką? Iš verslo klientų pereinam į privačius ir  ta proga  reikia išsirinkti po telefoną. Patinka samsung tas atlenkimas,atrodo x 480  bet jis pririštas, veikia tik omnitelio tinkle. Tai net nežinau ar tą imti ar kokią nokia nepririštą.

Pries kokius metus mokejau 15lt blush2.gif atrodo
Atsakyti
as tik uz nokia, super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pikolina @ 2005 05 28, 00:17)
Pries kokius metus mokejau 15lt blush2.gif atrodo

oi, jei tik tokia suma, tai tada imsim samsungus thumbup.gif aš įsivaizdavau, kad apie 100 kainuoja.
Atsakyti