Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

QUOTE(LORD @ 2005 08 31, 08:14)
Samsun x460 paprastas ir labai normalus telefonas smile.gif Raudona spalva ypac moterishka wink.gif Dabar kaip tik kainos kritusios (~480 lt mikro visatoje, mobili linija)

Vakar galutinai apsisprendziau sita imti smile.gif Labai mielas rankose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Buckiukas @ 2005 08 31, 10:07)
Jei kas siulys parduot laaaaabai faina Sharp atlenkiama telefona, su uzrasu Vodafone live, zinokit, kad tai is manes pavogtas... Lygiai toks, kaip buvo Bridzitos Dzouns (filmo tesiny).  cry.gif  cry.gif  cry.gif  Pries kokia 10 dienu pavoge Babilono Panevezy atidaryme (kur siaip zmones buvo su kvietimais) Man tas telefonas kaip koks gyvas daiktas, taip buvau su juo susigyvenus - ir musu mazuciuko nuotrauku ten daug liko... Gal as cia ne i tema, bet kad labai gaila. Todel niekada is ranku is nieko nepirkciau - is manes irgi pavoge kazkoks "padorus" pilietis...

blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ejeva @ 2005 08 31, 10:20)

Čia ta prasme, kad turintis ir už ką pavalgyt, ir už ką apsirengt, ir dar kvietimą į atidarymą gavęs... blink.gif blink.gif Nu nekenčiu vagių ir kiekvieną dieną palinkiu jam viso ko blogiausio...
Atsakyti
QUOTE(Buckiukas @ 2005 08 31, 12:06)
Čia ta prasme, kad turintis ir už ką pavalgyt, ir už ką apsirengt, ir dar kvietimą į atidarymą gavęs... blink.gif  blink.gif  Nu nekenčiu vagių ir kiekvieną dieną palinkiu jam viso ko blogiausio...

Uzuojauta. Suprantu kaip nemalonu (is patirties). Ilgapirsciai dabar ir kostiumuoti ir deimantuoti ir mersuoti ... Deje visu nesu gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(Buckiukas @ 2005 08 31, 11:06)
Čia ta prasme, kad turintis ir už ką pavalgyt, ir už ką apsirengt, ir dar kvietimą į atidarymą gavęs... blink.gif  blink.gif  Nu nekenčiu vagių ir kiekvieną dieną palinkiu jam viso ko blogiausio...

Gal nebutina iskarto pulti kaltinti?
Nemanai,kad gal pati kalta ir per neapdairuma pametei,o ne pavoge?
Atsakyti
Pradžioj taip maniau, bet perkračiau mintyse visą pusvalandį (nuo to laiko, kai kalbėjau telefonu, iki nuėjau iki mašinos) ir tik tada atsirinkau vyriškį, kuris, kai man keistai nukrito balionėlis (ir kam aš jį ėmiau??? - mazuciukui savo norėjau parnešt), lyg bandė padėt, lyg ne, ir kažkaip labai arti manęs praėjo - tuo metu maniau, kad nedrįsta paduot tą balionėlį, o jis tuo metu sugebėjo į rankinę įlįst... Profesionalas tikriausiai... Gaila, akys nefotografuoja, neatgaminu veido...
Atsiprašau, aš čia ne į temą, tik norėjau pasakyt, kad tas Sharp'as pats geriausias... Buvo...
Atsakyti
Vakar gavau dovanu Samsung-460,tik ji reikejo atristi(nes is Anglijos siustas) nu visai nieko,bent kol kas.Jau vaikus nufotkinau-kokybe nuotrauku gera,galvojau bus blogiau. ax.gif At turi jau Jamaika?Kaip tau?
Atsakyti
QUOTE(gulia2004 @ 2005 08 31, 21:03)
Vakar gavau dovanu Samsung-460,tik ji reikejo atristi(nes is Anglijos siustas) nu visai nieko,bent kol kas.Jau vaikus nufotkinau-kokybe nuotrauku gera,galvojau bus blogiau. ax.gif At turi jau Jamaika?Kaip tau?

Bet tai kad samsung-460 yra be kameros, kaip tu fotkinai? g.gif Siaip dar neturiu, nes imsim gl tik lapkriti smile.gif
Atsakyti
Šiuo metu turiu, Sony Ericsson T630, nieko įpatingo bet šeip neblogas telefonas, prieš tai turėjau Nokia3200 va šis telefonas tai labai patiko, bet kai gavau dovanų tą sony tai tai nokia vyrui atidaviau, o jis paskandino, gaila dabar noreciau vel nokios geresnis valdymas man. ax.gif
Atsakyti
turiu samsungą SGH-E300 mirksiukas.gif Labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Jamaika suklydau Samsung 640 turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš neapsisprendžiu kurį Nokia telefoniuką išsirinkti 6101 (atrodo nieko), 7270 (brangokas) ar 6260? Patarkit, kurios turit, kuris labiau apsimoka? 4u.gif
Atsakyti